Aloita uusi keskustelu

Elämäsi surkein autokauppa

Aloittaja: Neo 32 Autot 24.9.2010 17:28

Kehtaatko kertoa kuinka surkean autokaupan olet tehnyt?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 123 viestiä

Vaihdoin hyvin toimineen piristetyn Fiat Mirafiori 131 abarthin Ritmo TC;hen joskus 1980-luvun lopulla. Se oli virhe joka vieläkin harmittaa. Ritmo oli täysi susi tekniikaltaan, ajettavuudeltaan ja muutenkin. Rahallisesti ei tappiota mutta maineeni armottomana Fiat miehenä meni sen sileän tien.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sitä unelma autoa ei ole.kaikkia niitä pitää huoltaa ja korjata Ajan volvolla on ollut minun merkki 30 vuotta enkä vaiha sitä..Volvo on sellainen auto että tulpat ja ilmafilteri pitää vaihtaa joka vuosi tai heti kun se yli 8 litraa satalla normaalit nopeutet maantiellä.katsastin sen viime viikolla katsastus mies kysyi monta kertaa se on ruestesuojattu sitten jatkoi ei kukaan suojaa tänään meni läpiilman huomautuksia tosi hyvä auto moottori kuin uusioljy on gatsrol

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ensimmäinen autokauppani n 40 vuotta sitten - ostin heti armeijan jälkeen auton ja maksoin siitä ruostekasasta aivan liian kovan hinnan.

Mutta toisaalta sitä rassatessa opin kyllä korjaamaan kaikki mahdolliset viat ja siitä taidosta on ollut myöhemmin hyötyä.

Toinen kätevä juttu tässä on se, että olen pysynyt kaikki nämä vuodet uskollisesti tässä samassa merkissä vaikka autoja on ollut kymmenkunta ja viimeiset viisi ostettu uutena. Hyvä merkki on. 😁

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

En ole tehnyt surkeita autokauppoja vaan kaikki ovat olleet onnistuneita. En osta autoa hetken mielijohteesta vaan pitkän harkinnan tuloksena. Vanhoihin romuihin en koskekaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Autojobbarilta ostin, vikoja oli. Pääsi kauppias Kuluttajan Mustalla listalle, kun ei noudattanut lautakunnan kehoituksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ensimmäisiä autokauppoja oli se kun vaihdoin hyvin palvelleen Opel Kadett B:n (siihen aikaan ooppleit olivat edullisia laatuautoja) käytettyyn Asconaan. Koeajo tapahtui kaupungissa mutta heti kaupanteon jälkeen ajaessani valtatiellä ihmettelin voimakasta rengasmelua. Syy selvisi kun kurkistin kuljettajan puolelta maton alle, sieltähän näkyi asvalttia. Paluu myyjän puheille ja myyjä tarjosi tilalle Eskoorttia, avaimet käteen ja kokeilemaan. Ennen kuin olin ajanut autokaupan pihasta tielle alkoi savua nousemaan konepellin alta, ja kauppias juoksi sammuttimen kanssa perässä, mitenhän olikin samutin niin nopeasti löytynyt. Tämän jälkeen kaupat purettiin ja ostin toisesta liikkeestä BMW 2002 Touringin joka oli mieluinen ja minulla pitkään. Monessa bemari muistutti myöhemminhankittuja Alfa Romeoita, hyvä auto, paljon vikoja ja kalliita korjauksia, kuitenkin kokonaisuutena edullien.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pitää vain muistaa että kaikki ajavat käytetyllä. Muutaman kuukauden uusi auto vielä tuntuu uudelta mutta sitten tulee turhauttava olo.
Miksi ostaisit uutta autoa kun pari vuotta vanhemman hinta on jopa 30% alentunut.
Minä ostin aikoinaan 3vuoden ikäisen Volvon ja oli hinnasta lähtenyt jo n.60%. Ajan edelleen sillä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aikoinaan ostin Volvo Amazonin ja se toimi kuin junan vessa, ekko ei antanut sitä vaihtaa tuoreenpaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minäkin aikoinaan ostin uuden Mazdan ja todella tyhmä teko. Kaikki mitkä olen käytettynä yksityiseltä ostanut on ollut paljon järkevämpiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

v 1987 mallin Camryn ostin yksityiseltä käytettynä , n 6 kertaa sitä hitsattiin muun laiton lisäksi ennenkuin sain myytyä pois.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

mersu kesti ostosta kaks viikkoa, kone hajos, ei kannattanu korjata, se oli viimene mersu mulla, japsit on kestäny hyvin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aikoinaan 70-luvulla pääsi myyjä jytkäseen, väitti autoa katsas-
tetuksi, ei ollut. Remontti maksoi saman verran kuin väliraha.
Nuoruus ja hulluus?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti