Aloita uusi keskustelu

Sätkätopan hinta

Aloittaja: RautaRouva Hinta ja laatu 28.8.2019 22:06

30gramman sätkätoppa jo melkein 8euroa.
Onko se vielä liian kallista jos kuitenkin sätkäpapereita ja filttereitä voi tilata Kiinasta Wishiltä tai käydä hakemassa Haaparannasta hieman kalliimpaa mutta tosi halpaa Suomessa ostetun hintaan verrattuna.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 13 / 13 viestiä

Olis vielä halvempaa kun laittais nekin rahat ihan mihin vaan järkevämpään. Jäisi kamala haju pois ja tunkkainen ole parantuisi. Terveysasioihin tulisi vielä roimasti parannusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On viime elokuussa tehty aloitus.

Eikö alkaisi olla jo KAIKILLE selvää, että Kiinasta ei varsinkaan tilata mitään!

Täysin holtitonta meininkiä.

Muualtakin tilaaminen pitää lopettaa. Ei ainoastaan Koronan vuoksi, vaan siksi, että pitää suosia Suomalaista tuotantoa. Jos jotain ei täällä tehdä, pitää aloittaa. Jos on mahdotonta, tyydytään korvaavaan!
Kaikessa.

Maiden pitää ottaa kansastaan huoli. Ja kansojen tulee toimia maansa parhaaksi.

Ärsyyntyneenä olemme kuunnelleet ihmisten tilausvimmaa jo vuosia.

Muutaman euron säästön vuoksi tilataan toiselta puolelta Maapalloa lähes mitä vaan!

Mitä menetetään? Työpaikat. Työturvallisuus. Materiaalin turvallisuus. Laiva- ja lentokonerahti. Saasteet.

On tämä HULLU maailma.

Matkusteltu on hiki päässä. Köyhät vipeillä.

Onko järki ollut kuvioissa laisinkaan. Kotimaassa on paljon kaunista nähtävää.

Tulkaa jo järkiinne.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On tämä vero-hullu Suomi, muutaman veroeuron takia menetetään kaikki tuotanto Kiinaan ja verkkokaupatkin Saksaan, Kiinaan ja ties minne. Pitääkö Suomen valtion verottaa niin paljon, että ihmiset ostaa viinansa Virosta? Käytetyt autot haetaan Saksasta, Ruotsista jne.koska autovero on nostett huippuunsa, onko järkee, huutaa ääni erämaasta!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Tämä ihmettelemäsi "vero-hullu Suomi" pelastaa nyt kansalaisia uhanneelta vaaralta niillä varoilla, mitä valtio ja kunnat verotuloista saa. Niinpä tämä verottaja valtio voi joutua kustantamaan myös kaltaistesikin hoidon ja elämisen kriisitilanteessa, joten olisi hyvä, jos ihmiset osaisivat ajatella asioita hieman loogisemmin ja vähemmän itsekkäästi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomessa sätkäpaperi paketti, jossa 50 paperia, maksoi ainakin ennen 1,50€. Haaparannasta sai laatikon, jossa 60 pakettia, joissa 50 paperia, 6,50€. Suomen hinta noin 10 kertainen.

Itse lopetin tupakoinnin sähkötupakalla, huomattavasti halvempaa, ja ennen kaikkea hajuttomampaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Liian halpaa! Tupakanlehtien kuivaamiseen tarvitaan suuri määrä puuta joka tulee huomioida tupakan hinnassa,samoin rahtikulut kun se tuodaan Suomeen toiselta puolen maapallon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei nyt Kiinasta kannata mitään tilata kun ei sieltä edes etukäteen maksettu tilaus tule, minun tilaus jo kestänyt 3 viikkoa eikä mitään tietoa, että tuleeko koskaan, raha kyllä kelpasi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä sinunkin tilaus tulee kunhan se ensin saapuu junalla Saksaan jonne matka kestää 2 viikkoa tulla Kiinasta edellyttäen että junan lähtöaika Kiinasta on tänään.Saksasta se lähetys jaetaan eri maihin josta se aikanaan saapuu asiakkaalle.Ps.USA:sta tilattu ja meritse tullut tavara on matkalla yleensä ½ vuotta ennen kuin se on Suomessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti