Aloita uusi keskustelu

Euroviisut

Aloittaja: Laulukalle Kulttuuri 15.5.2019 12:42

Minua jäi vaivaamaan kumpi suomalaisista oli se varsinainen esiintyjä?
Darude valittiin edustamaan Suomea, tämä Darude käsittääkseni soitti kosketinsoitinta, toinen hemmo sitten lauloi jotaki käsi ojossa. Muuan naishahmo vissiin näytteli jotain tanssijaa.
Oli taas mahoton hypetys, aivan suotta, tuossa esityksessä ei ollut mitään ihmistä kiinnostavaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 21 viestiä

Ihmetyttää veronmaksajien rahoilla mälläävän ylen toiminta euroviisuasioissa. Kukahan oli se viisas joka nämäkin asiat on päättänyt. Pieleen meni ja pahasti. Veronmaksajille halvempaa jos suomi ei enää osallistuisi koko kilpailuihin. Kyllä kansan on saatava äänestää ehdokasta eikä joku ylen suuripalkkainen pikkupomon pomo. Noloa koko touhu, täysi munaus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ja sijoitus karsintaerässään jumbo paikkana VIIMEINEN SIJA. Suomi viimeisin ja IHAN aiheesta koska laulajaa ei liioin nähty.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Euroviisuille on käymässä samoin kuin Miss Suomi kisoille, että ketä kiinnostaa.
Missikisoja ei viitsi kukaan täyspäinen katsoa ja viisut jäi tarkoituksella katsomatta. Yleisöäänestys takaisin, eikä kutsukilpailuja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Ei Suomi ainakaan tiistain semifinaalin korkean tason takia tippunut. Suomi oli ehkä se yhdestoista. Torstain kappaleet olivat paria poikkeusta lukuun ottamatta kaikki parempia. Mitenkä Euroviisut järjestettäisiin ensi vuonna, jos Venäjä voittaa? Siellä puolet katsojista ja esiintyjistä joko karkotettaisiin tai vangittaisiin homopropagandan levittämisestä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomi olikin oman semifinaalinsa viimeinen, joten jatkopaikka ei ollut edes lähellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Torstain semifinaalissa oli tasaisesti laadukkaammat kappaleet, kuin tiistain. Ehkä Darude oli laitettu juuri siksi tiistain semifinaaliin, jotta olisi mahdollisuuksia päästä finaaliin. Mielestäni parhaat ovat jo yhden kuuntelun jälkeen Ruotsi, Venäjä ja Norja!
Jatkossa Suomessa kannattaa valita paras lähtijä normaalilla kilpailulla, elikkä kaikki voivat lähettää ehdokkaansa, joista raati valitsee noin kymmenen parasta, joista yleisö sitten valitsee sen parhaan, vain suomalainen yleisö !!!
Ehkä se on paras ratkaisu, koska parhaat biisit syntyvät spontaanisti, ei tekemällä tehtyinä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos voittaa, siitä tulee Ylelle=veronmaksajille kallis tikki. Jos menee pieleen, kuten nyt, on veronmaksajien rahoja poltettu turhaan. Vaan ainahan se Ylellä voi jonkun jälkiviisaan selittelijän työllistää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Samaa sukua olevaa daadidammailua kuin paratiisin äyskärillä hamassa menneisyydessä Jykäboin vuonna 2011

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olivatpa kaikki 17 ensimmäistä kappaletta sieltä hanurista. Viron kappaletta joten kuten pysty kuuntelemaan ja pikkasen ememmän katsomaan, kuin muita. Ja suomen farkku-nahkahousut olivat todella surkeat. Suomen yrittämisestä liikaa 1pointi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Euroviisuista sen verran; miksi pohditaan jatkuvasti lähetetäänkö edustajaa vai ei. Urheilukilpailuista ei ole vastaavaa kommentointia, vaikka Suomi ei menestyisikään.

Miksi Euroviisut on suomalaisille sellainen mörkö, että niihin suhtautuminen on kovin nuivaa. Ja jokavuotinen naivi suhtautuminen siihen, että olemme ennakkosuosikkeja, että olisimme jo varmoja voittajia, ärsyttää suuresti.

Miksi ei vain mennä ja kilpailla reilusti, kuten muissakin lajeissa. Haetaan Suomen paras kappale ja kilpaillaan sillä. Jos lopetetaan liika yrittäminen, niin ehkä se voittokin tulee joskus toistamiseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä se kannattaa mennä, kun saa vapaat matkat, ja vielä iosontalon ylläpidon sekä matkapäivärahat!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä kerta oli mielestäni poikkeuksellinen siinä mielessä, että nyt ulkomaalainen media ei povannut Suomen kappaleelle menestystä ja sitten mennyt nurkan taakse naureskelemaan, kun vastaavasti suomalainen media innsostuu siitä. Eli edistystä on tapahtunut.
Tuo Daruden esitys meni ihan hyvin eikä mitenkään erottunut poikkeuksellisena, se oli kuin tavallinen turvallinen nykyauto muitten autojen joukossa liikenteessä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti