Aloita uusi keskustelu

Vesibulaarineuriitti koiralla

Aloittaja: Minä Lemmikit 14.2.2020 17:52

Onko tuttu sana ja onko kenenkään koiralla tämmöistä. Vanhan koiran ongelmia on tämmöinen ja koira kallistaa päätä, sekä kiertää ympyrää kallistuksen suuntaan. Koira hoipertelee ja ei pysy kunnolla pystyssä. Veljeni koiralla on tämmöisiä oireita ja miten koira on selvinnyt, jos jonku koiralla on tämmöinen ollut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 8 / 8 viestiä

Tutkin kyseistä sairautta sitä voi sairastaa ihminen että eläin. Jokin tulehdus on sairautena aluksi josta seuraa sitten oireet. Olen antanut koirilleni selleriä kaksi kertaa viikossa ..tehokas sellerinpala jonka hyödyt ovat huikeat. Sellerin mineraalisuolat parantavat bakteereja, viruksia, sienten kasvua sekä puhdistavat myrkyllisiä raskasmetalleja maksan- aivosoluista sekä muista soluista. Selleri parantaa koiran immuunijärjestelmää sekä puhdistaa kehoa toksiineista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt näyttää koiran vointi hyvälle ja taitaa selvitä lääkekuurilla. Koira vaikuttaa vireälle ja häntä heiluu, kun joku tulee luokse.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

VUH. Vointi näyttää koiralla päivittäin paremmalta ja häkissä touhuaa ja seuraa muiden touhuja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

VUH. Kyllä se olikin niin raju tauti, että veljeni koira ei selvinnytkään tästä, vaikka näytti piristyvän. Aamulla veljeni koira löytyi kuolleena kopista, mutta veljeni varautui siihen, että koiralle voi niin käydä. Eipä tuo ole järkyttynyt asiasta ja ei voi mitään asioille muutenkaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Tuossa muutama vuisi aiemmin kaverini koira sai sellaisen "sudenhammasrokotuksen", ette siitä enää ajokoiraa saatu toipumaan!
Ei suurin surminkaan lähde metsään! Ja jos pakolla vie, alkaa vapisemaan koko piski!
Ei toipunut terveeksi, mutta kun henkiin jäi, vain lääkärikulut korvattiin, pitkän oottelun jälkeen.
Koiran arvo metsästykseen jäi korvaamatta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se on virus tasapainohermossa, joskus lääkitys auttaa, joskus ei ja tulee muitakin oireita, halvaantumista ym. Viettäkää nyt laatuaikaa koiran kanssa ja tehkää hyviä muistoja mutta ajatelkaa koiran parasta, älkää itseänne.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

VUH. Veljelläni on hirvikoira ja hyvä haukkuja onkin, mutta eipä voi mitään tämmöiset. Toivottavasti selviää ja kiitos kommentista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti