Aloita uusi keskustelu

Korona

Aloittaja: Järjen käyttö sallittu Matkailu 11.3.2020 18:12

Kuinka itsekkäitä ihmiset ovat? Tänä aikana ei peruta lomamatkoja, miksi? Otetaan riski ja mahdollisesti tartutetaan matkan jälkeen muita. Joo, kustannuksia saattaa tulla, jos peruu matkan. Onko aina pakko mennä ajatuksella minä itse, muista viis.
Kestääkö omatunto, jos Sinä tartutat muita itsekkyyttäsi??!! Mietipä!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 80 viestiä

Miten Helsinki-Vantaan lentoasemalta pitäisi päästä vaikkapa Tampereelle, jos ei saa käyttää julkisia. Pitääkö ottaa 200e taksi, kun ei ole ketään vastassa lentokentällä? :(
Ps. Miksi ulkomailta tuleville ei järjestetä omaa erillistä kulkuvälinettä ?esim. Junaan eristetty hytti karanteeniin meneville.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Käyttäsivät kaikki kertakäyttö Hanskoja ja lisäksi pestään kädet saippualla niin tauti loppuu lyhyeen, samoiten etäisyys 1,5 metriä toiseen henkilöön.....vain muutama kuukausi että jos saataisiin rokote..miettikää...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taas sairaus levinnyt ulkomailta saapuneiden ansiosta. Eikö näille tartunta-alueilta saapuneille voida yhtikäs mitään ? Eikö ole lentokentällä mitään kontrolointia siitä mistä maasta matkustajat saapuvat. Heidän mukana tauti tulee leviämään kulovalkean tavoin. Rajat kiinni ja matkustuskielto vaikka kuukaudeksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Näyttää, että moni opettaja on ollut hiihtolomalla Keski-Euroopassa ja heti kouluun !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuten aiemmista koronakeskusteluista ilmenee, persut vähättelivät Mestarinsakin suulla ja aina yhtä innokkaasti Trumpia pöljyyttä siteeraten koko koronaa.
Sitä pidettiin ilmastonmuutoksen kaltaisena höpötyksenä ja hipstereiden hysteriana.

Nytkö on sitten ääni muuttunut kellossa?

Ja taaskaan ei persuilla ole mitään ratkaisua ongelmaan.

Korona ratkeaa Euroopassa EU-tasolla, ei Pudasjärven hevosottolautakunnassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikä olisi tilanne, jos kiinalaiset ja muutkin olisivat kasvissyöjiä ja imisivät kukkakaalipirtelön. Ja tautien leviämistä voitaisiin vähentää lentämisen rajoittamisella tai edes lentoverolla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rajat kiinni heti naapurimaista. Ruotissa ja Norjassa on kuusi kertaa enemmän korona tartuntoja mitä Suomessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jokin tässä koronayhtälössä mättää, voisiko joku lääketieteen ammattilainen selittää? Puhutaan, että korona voi pahimmillaan tartuttaa jopa 30 - 70 % väestöstä, etenkin jos mitään ei tehdä. Toisaalta sanotaan, että korona tarttuu heikosti, jopa normaalia kausi-influenssaa kehnommin. Kausi-influenssa kai ei kuitenkaan koskaan ole päässyt noihin lukemiin, edes ennen rokotusten olemassaoloa? Tällöinhän korona olisi todellinen supertartuttaja.

WHO puolestaan suositteli eilisessä tiedotustilaisuudessa kattavaa testausta ja USA:ssa suunnitellaan jopa "drive-by" testipisteiden pystyttämistä kauppakeskusten parkkipaikoille. Suomessa puolestaan ei enää testata oirehtivia. Kumpikohan lähestymistapa on tehokkaampi epidemian pysäyttämiseksi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Osa kuolee ja osaa saa keuhkoihin vajaatoiminnan...nyt kannattis laittaa paikkoja kiinni kuukaudeksi että tiedetään enempi taudista..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hoitajamitoitus tulee tämän hallituksen toimesta kuntoon.
Kunhan omaiset pysyy pois näkemästä kaikkea !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Luetko muuta kuin juttutupaa ? Kausi-influenssaa todetaan joka viikko 1000 tapausta, eilinen tilanne oli se että 26 sen takia tehohoidossa. Eli kumpi mielestäsi tarttuu helpommin ? Koronavirus on raskas eikä lennä kauas, toisinkuin influenssavirus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä ihmettä selität? Vaikka kausi-influenssa jylläisi ympäri vuoden 1000 tapauksen viikkovauhdilla, ei se tartuttaisi edes yhtä prosenttiä väestöstä. THL arvioi koronan tartuttavan kolmasosan väestöstä, Merkel puhui 70 %:sta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kannattaa nyt ihan oikeasti pistää foliohattu päähän ja mennä juttelemaan ammattiauttajan kanssa. Koronaa on suomessa ollut jo muutaman viikon vain n 200 sairastunutta, ja sinä ilmeisesti katselet jo hautapaikkaa. Merkel ei ole lääkäri vaan poliitikko, joten antaa puhua, otatko tosissaan ja asutko saksassa ? Saksa on pieni maa ja ihmiset asuvat tiheästi. Maailmassa on kaupunkeja joissa asuu kymmeniä kertoja enemmän ihmisiä kuin suomessa pienellä läntillä, eikä sielläkään sairastuneita ole kuin alla promille !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Asiallinen keskustelu vaikuttaa sinulle hankalalta. Ei nuo luvut olleet minun keksimiä, enkä ole paniikissa. THL ennusti > 30%. Tuskinpa Merkelkään on tuota lukua tyhjästä repäissyt, vaan sen on joku epidemiologi hänelle kertonut. Sekin lienee pahin mahdollinen epätodennäköinen skenaario. Ihmettelen yhä miten THL voi pitää koronaa yhtä aikaa heikosti tarttuvana ja samalla ennustaa sen leviävän > 30% väestöstä. Suurin osa sairastuneista (> 80%) sairastaa taudin lievänä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt pitäs jo laittaa heti rajat kiinni. Koulut ja päiväkodit kiinni. Kiina teki onnistuneesti liikkumisen valvonnat heti nyt siellä ollaan jo kohta koronasta vapaita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin eka aallosta, mutta kun koronalla on toinenkin aalto, joka huuhtoo Kiinan ja vaikutukset ovat ainakin kymmenkertaiset. Miksi korona toimisi toisin kuin sen sukulaiset sars ja mers.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei olla niin kauan, kun kiinalaiset rakastavat uhanalaisten ja eksoottisten eläinten syöntiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Karenssi jokaiselle palaajalle !
Jos ei tottele sakot.
Työmatkat ymmärtää, mutta ihon grillaus ja juopottelu ?
Mulle heti kaikki !
Ei vaaraa kun ei ole riskiryhmässä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti