Aloita uusi keskustelu

. Ammattitaitoinen siivous puuttuu

Aloittaja: Sarvelin päässäni Muut 6.4.2020 07:37

Miksi siivousfirmoissa ei käytetä enää kokeneita koulutettuja siivoojia? Silloin jälki on laadukasta ja tilat puhtaita kun ammattilainen tekee, nyt näyttää vallalla olevan suuntaus että otetaan kaikki väliinputoajat siivoustyöhön tunnin parin koulutuksen jälkeen ja jälki on sen mukaista. Näin korona aikaan olisi mukava jos siistiminen olisi oikeasti tehokasta, sitä ei nuori opi tunnissa joka ei kotona ikinä ole kotitöitä tehnyt. Kunnon koulutusta kiitos.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 2 / 2 viestiä

Voithan kouluttautua siivoojaksi. Ei sille alalle ole tunkua. Palkkaus on huono eikä alaa arvosteta. Jokaiselle pitäisi opettaa siivous hommia ja niin pikku tai isotkin pomot saisivat jynssätä ite omat sotkunsa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suurin syy huonoon jälkeen lienee raha. Siivoustahan kilpailutetaan jatkuvasti uudestaan kustannussäästöjen takia ja se väistämättä sitten näkyy laadussa se siivoojien palkkauksessa. Ei tunnin työtä voi tehdä vartissa, vaikka olisi kuinka ammattilainen eikä ammattilainen rupea töitä tekemään kovin pienellä palkalla, edes siivoojana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti