Aloita uusi keskustelu

Päivän kateuden aihe

Aloittaja: Jokainen voi menestyä Muut 30.9.2019 13:07

Jääkiekkoilija Mikko Rantanen on solminut kuusivuotisen ja 55 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen Colorado Avalanchen kanssa.

Sopimus takaa 22-vuotiaalle suomalaishyökkääjälle 9,25 miljoonan dollarin keskimääräisen vuosipalkan.

Jälleen mainio esimerkki kuinka omilla kyvyillä voi päästä eteenpäin ja menestyä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 295 viestiä

Hienoa ja onnittelut Rantaselle. Vielä kun tekee samalla lailla kuin nuo peliyhtiön omistajat, että maksaa veronsa Suomeen kun on saanut koulutuksenkin Suomessa, tienatakseen nyt hyvin kyvyillään ja osaamisellaan. Jäädään katsomaan, onko kaverilla yhteiskuntavastuukin kohdillaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä lätkänpelaaja asuu Usassa eikä Suomessa vaikka sillä täällä paikkansa varmaan on. Formulakuskia, entisiä ja nykyisiä kuten rallikuskejakin pitkin Eurooppaa. Eikä ropoakaan tännepäin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sosialismi ei vieläkään ole kyennyt estämään ihmisten vaurastumista, vaikka kuinka yrittää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Paino sanalla ”oikein”. Toki voi olla rakentavasti ”kateellinen” toisin kuin tuntemamme vasemmistolaiset

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yrittäjä Kim Väisänen on listannut "vaurastumisen neljä kuolemansyntiä" . Voimme soveltaa tätä ironiaa huomenna, kun verotiedot tulevat julki. Voimme juttiksessakin huutaa kuinka:

1. Vaurastunut henkilö on väärä
2. Vaurastuminen on tapahtunut väärillä keinoilla
3. Vaurastumisesta ei ole maksettu tarpeeksi veroja
4. Vaurastuminen on muilta pois

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin, samalla saamme lukea, kuinka ihmiset kiertää veronmaksua listaamattomien yhtiöiden verovapailla osinkotuloilla!
Tämä jos mikä on sitä veron kiertoa, johon Rinnekin aikoi puuttua, mutta keskusta taitaa vesittää tämänkin veronmaksuoikaisun!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vielä jaksettava päivä ja pääsemme kadehtimaan ja älämölöimään niitä jotka omalla fiksuudellaan ja sitkeydellään ovat ansainneet enemmän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Maanantaina on jälleen kateuspäivä kun verotiedot julkistetaan. Suomalaiset tosin eivät ole kypsiä julkisiin verotietoihin. Kateus, kateus ....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

POHJOISMAIDEN neuvoston historian 71. istunto alkoi tiistaina iltapäivällä Tukholmassa, ja Suomi erottui avausistunnossa muista. Kokoomuksen Wille Rydman kysyi - aivan oikein - Ruotsin pääministeriltä Stefan Löfveniltä, miten Suomeenkin saataisiin sosiaalidemokraattien johtama hallitus, joka haluaa laskea veroja ja tekee työn vastaanottamisesta aina kannattavaa. Ruotsissa demarihallitus päätti poistaa varakkaiden palkansaajien lisäveron.

Tämä ei todellakaan ole mahdollista kateus-Suomessa. Vassarien mielestä yritykset, yrittäjät, hyvin ansaitsevat ja varakkaat tulisi saada kyykkyyn. Millä vassarit sitten eläisivät? Ai niin, Venäjältä saisi apua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Verohallinto oli eiliseen mennessä hyväksynyt 70 henkilön pyynnön kieltää heidän verotietojensa luovutus suoraan medialle. Hakemuksia oli tehty määräaikaan mennessä noin sata, ja osa hakemuksista on yhä käsittelyssä. Mahdollisuus estää tietojen antaminen medialle koski käytännössä yli 100 000 euroa viime vuonna tienanneita, sillä sitä vähemmän ansainneiden tietoja ei luovuteta suoraan medialle.

Verohallinnosta kerrottiin maanantaina, että pyyntöjä on hyväksytty muun muassa turvallisuuteen liittyvin perustein. Näin täytyy siis toimia Suomessa. Toisaalta, kateus-Suomi ei edes ole riittävän kypsä verotietojen julkistuksille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti