Aloita uusi keskustelu

Itsensä peukuttavat ja itsensä kanssa keskustelut

Aloittaja: Young enough Oma elämä 24.8.2019 09:13

Aika yleistä täällä Juttutuvassakin. Pystyisitkö tähän jotenkin vaikuttamaan? Peukutuksen poisto esimerkiksi olisi järkevää. Entäs voisiko vaikuttaa yksinpuheluun niin, että samasta ip:stä ei voisi koko aikaa pommittaa tänne kommentteja ja ei ainakaan peukkuja?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 105 viestiä

Alustaja on menneisyyden miehiä, ku ajaa köyhille vain yhtä ääntä. Rikkailla on konneita rutosti ja saavat peukutella mielinmäärin . Sama koskee itsensä kanssa keskustelua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Monessa laitoksessa on omat operaattorit ja serverit. Vähemmälle huomiolle on jäänyt että IP osoitteiden rekisteröinti, seuranta, ja yksilöinti saati kirjoittelun seuranta on rikos ja vakava sellainen. Rinnastetaan kirjesalaisuuteen ja laittomien rekisterien pito vieläkin vakavampi rikos. Myös seurantaohjelmien laitto koneille on rikos. Jos joku tietää IP: ja seuraa niitä on se siis rikos. Itse saat IP:n helposti tietoosi netistä saatavilla ohjelmilla ja se ei ole rikos. Ei myöskään IP:n salaaminen joka on helppoa. Lisätietoja viestintävirastosta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

En minä ainakaan muista koskaan katsoa peukutusten lukumäärää. Ja mikä niissä sitten hiertää, saahan sitä peukuttaa jos niitä sitten joku huvikseen harrastaa.
Ei kai niistä vahinkoakaan ole.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuo aloitus oli kategoriassa "Oma elämä", joten sillä lähestymiskulmalla sitten...:

Mikä tuossa peukutuksessa on vaikea asia? Miten koet sen, jos peukutettu paljon, vähän tai ei ollenkaan? Ja milloin ja mistä havainnoistasi päättelet, että on itse peukutettu?
Samoin tuo "yksinpuhelu", minkä asian koet siinä häiritseväksi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kirjoittelen paljon, mutta yhtään peukkua en ole antanut itselle enkä muille. Tuo itsensaäpeukutus, sehän onvähän samaa kuin itsetyydytys, en näe mitään järkeä koko systeemissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Luetun ymmärtäminen on varmaan hakusessa. Kommentin perusteella et minulle vastannut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

IlmastoAreena oli oiva esimerkki itsensä peukuttajista. Edes putte ei pystynyt niin tehokkaaseen yksinpuheluun kuin tapahtuman esiintyjät.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voi taivas - on Sinulla ongelma. Ei tällä juttutuvalla saa taivaspaikkaa sen parempaa kuin ei-juttutupalaiset. Eikä hautakivessä ole Kalevan logoa. Ole rauhassa ja peukuta itseäsi lisää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten voi tietää, että on "aika yleistä täällä juttutuvassakin"? Siitäkö, että itse sitä tekee ja olettaa muidenkin sitä tekevän?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No jos johonkin viestiin vaikkapa ilmaantuu 80 peukkua tunnissa ja sen jälkeen ei yhtään. Eikö se ole aika erikoista? Tässä tapauksesa kyse on ostetuista paukuista.
Mutta kylläpä itsekin tulee itselle peukku annettua joskus vahingossa, kun ei muista että tuo oli ona kommentti.
Uskovaisia koskevissa positiivisissa kommenteissa tulee paljon peukkua, mutta se selittyy sillä kun niitä on paljon alueella ja niillä on aikaa multipeukuttaa.
Joidenkin nimimerkkien kommentteihin tulee heti 30 peukkua, joka myöskin erikoista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juu, kyllä oikeassa olet peukutusten suhteen, sillä nimimerkki y:n jutuilla tuskin on kymmeniä lukijoita tunnin aikana, vaikka 'peukkuja' niin kovin tulisikin. Mutta, tokihan omien aloitusten vastaajien kommentteihin voi vastata ja vähän kiihottaa asian etenemistä usealta eri näkökulmalta; on tosin joku, joka toimii kuten sanoit, vastaa itselleen ja sen huomaa hänen samoista kirjoitusvirheistä. Haitanneeko sekään sitten mittään, kun vaan asian tietää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eräällä tämän palstan aktiivilla oli aikanaan säännöllisesti 50-70 peukutusta joka jutussa, mutta kerranpa oli "lipsahtanut" yli tuhat peukutusta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti