Aloita uusi keskustelu

KEVÄTHUUMAA

Aloittaja: Ennen kuin olen liian vanha Oma elämä 19.4.2019 10:36

Kevät saa minut yli viisikymppisen miehen hullaantumaan ja pohtimaan villejä ajatuksia: Muutan elämäni ja karkaan pois nykyisestä kylmenneestä parisuhteestani, vaikka usein ilolla muistelen ja surullisena kaipaan yhteisen elämämme alkuaikojen onnea, intohimoa ja riettauden hetkiä.

Halukkaita naisia löytyy kyllä lähipiiristäni, kaksi heistä on työpaikallani ja mietin, otanko vastaan rakkauden ja läheisyyden, jota nyt olisi tarjolla.

Miten kevät vaikuttaa teihin muihin? Tuleeko halu uudistaa oma elämä, kaipaatko rakastumisen tai ihastumisen tunnetta, peräti uutta kumppania vierellesi sänkyysi? Mikä sinua pidättelee?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 18 / 18 viestiä

Tehkää yhdessä mukavaa. Niin me pitkään yhdessä olleet teemme. Nautimme yhdessä ja ihanaa on. Tietysti, jos ei toista rakasta, niin voi olla vaikeaa. Onneksi on rakkautta molemmin puolin, siitä olen kiitollinen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toki varmaan se että ollut pitkään sinkkuna vaikuttaa kans kun vaikka on ollut tässä sutinaa naisten kanssa niin ei ole vielä löytynyt sellasta joka haluais pidempään suhteeseen, joten kyllä tämä välillä turhauttaa kun vaikka mikään parikymppinen ei enää ole niin taas kevään tullessa hormoonit hyrrää ylikierroksilla, onneksi kuitenkin osaa hillitä itsensä eikä aattele alapäällään mutta kyllä omilel tunteilleen ja vaiustoilleen pitää antaa tilaakin.

Sehän on ihan inhimillistä että kevät saa hormoonit hyrräämään. Kuitenkaan en edelleenkään helposti edes ihastu en ennenku on luottamus molemminpuolin rakennettu tottakai teen sen eteen omasta puolestani kaikkeni aina että se saavutetaan jos kiinnostava nainen löyty.

Kyllä ainakin pää kääntyilee enemmän kun naiset vähentää vaatteita mikä on kans ihan ok kunhan osaa käyttäytyä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Viidenkympin villitys mutta anna sen mennä. Jos nyt hylkäät jo vakiintuneen parisuhteen ja heittäydyt uuteen, sekin arkipäiväistyy ja huomaat että uusi kumppani saattaa kohta hamuta taas tuoreempaa. Kannattaa miettiä niitä asioita joihin kumppanissasi aikoinaan rakastuit ja vaalia sitä suhdetta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On ihana, tosin sekoittaa päätä kun rakastuu kunnolla (ihastuu)
Sekin joskus laantuu tai päättyy kyyneliin.. eroa kuitenkin jos vapautta janoat.
On lainaa ilon sekunnitkin , ne surun tunnein maksetaan🎶🎵

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kylläpä onki tullu mietittyä sammaa jo yli kakskymmentävuotta, tästä liitosta on viety ilo, onni ja rakkaus, miksi en lähtis, elämähän on minun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

En kaipaa uutta, minulla on mies, jota rakastan ja joka rakastaa minua. Meillä on iloa, onnea, halauksia, rakkautta, suudelmia, seksiä, yhteistä iloa ja oloa. Pitää löytää kipinä aina uudelleen ja uudelleen. Elämä on meillä tässä. Ihanaa kevättä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Alapää kovenee, yläpää pehmenee. Mietit otatko vastaan rakkauden, oletko selvännäkijä. Eiköhän kyseessä ole kertalaakijuttu, tee se ja mene kotiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Halukkaita naisia löytyy kyllä lähipiiristäni, kaksi heistä on työpaikallani ja mietin, otanko vastaan rakkauden ja läheisyyden, jota nyt olisi tarjolla."

Turhaan siinä puutteessa kärvistelet!
Varauksia vaan vihkoon, ja kiertelet sitten toteuttamassa itseäsi, ja auttamassa halukkaita!
Ja jos urakat menee asiakkaiden toivomalla tavalla, pian saat lisää kysyntää. Kyllä se hyvä kellokin kauas kuullu, vaikka sanotaanhan, että se huono kuuluisi vielä kauemmaksai, joten urakoi parhaasi mukaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jottai keviämpäihhi päällä ja jalakaanni kunnii tuonne kylillei mennee ja voihan sittäi itekseen nauraa tirskauttaannii ja vaikkai naapurinni untoillei ja sennii karvai lakillei .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Koeta elvyttää nykyinen suhde, sillä uusi suhde on uhkapeliä, joka realisoituu vuosien aikana ja paluu vanhaan ehkä sittenkin suhteeseen on lähes mahdotonta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Viidenkympin villitys mutta anna sen mennä. Jos nyt hylkäät jo vakiintuneen parisuhteen ja heittäydyt jo uuteen, niin takuulla sekin suhde arkipäiväistyy melko pian. Ja uusi kumppani saattaa kohta hamuta taas tuoreempaa. Kannattaa jättää vain unelmointiasteelle ja miettiä niitä asioita joihin kumppanissasi aikoinaan rakastuit. Ei ne mihinkään häviä, suhdetta pitää vaalia jatkuvasti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sulla on 50 villitys mutta se menee ohi. Älä turhaan uhraa liittoasi normi asian vuoksi, tulet katumaan kun huuma menee ohi. Ja muista, aina jää kiinni, ennemmin tai myöhemmin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei huono liene nykynenkään kun oot siinä vanahannu. Kokkeilelleppa tutustua taas ittees ja sitte eukkoos.
No uus elämä ei ala muilta neuvoja kyselemällä. Pelekäät turhaa muutosta. Reilusti ensin eroat ja pää kolomantena jalakana uuteen huumaan huomataksesi, ei se sen kummempaa ollukkaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kylmästi suunnitellen annat aihetta mustasukkaisuuteen nykyiselle puolisolle, pieni herätys.
Sitten tapahtuu muutos, suuntaan tai toiseen?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ymmärrän hyvin kaipauksesi... minulla ei kevät siihen vaikuta, kaipaus on ollut aina olemassa tiettyä ihmistä kohtaan ja tulee aina olemaan. Se tunne ei häviä koskaan. Mikä minua estää, elämäntilanne ja eniten se että suhteesta ei kuitenkaan tulisi mitään, vuodet ovat muuttaneet meitä liikaa. Mutta koskaan en voi unohtaa...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti