Aloita uusi keskustelu

Millaisesta naisesta mies tykkää?

Aloittaja: Emppis Oma elämä 20.9.2019 23:33

Pitääkö nyt olla älykäs? Enää ei käy tyhmempi kuin itse on. Näinkö on? Millaisia muita ominaisuuksia arvostat? En siksi kysy, että aikoisin alkaa muutoksen sellaiseksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 95 viestiä

Etu- ja takapuskuri ei saa roikkua, hyvät puristukset, äänenvaimentajan pitää olla kunnossa. Lasit pitää saada kaupan päälle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei voi yleistää...sitähän tykästyy kun kohtaa miellyttävän ihmisen jos on näin tarkoitettu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näinhän se todellisuudessa menee, ei sitä ihastusta pysty jarruttelemaan. Minun kohdalla se vaan jäi yksipuoliseksi. No näkipähän, että kuka se oikea olisi ollut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Kuhan ei nalkuta, se on nro 1. ja miehet kiertää nalkuttavat naiset kaukaa. Huumoria pitää olla, tosikot kierretään myös kaukaa. Lakanoiden pelmuutusinnokkuus on suuri plussa ja ulkonäköseikat tulee sitten bonuksena näiden perusasioiden päälle. Älykkyydestä sanoisin että aika harva sillä kriteerillä valkkaa, kunhan nyt ei ole mikään jälkeen jäänyt kuitenkaan. Kokonaisuushan se kuitenkin loppupeleissä aina ratkaisee. Kiteytettynä väittäisin että naisen pitää osata vaan olla oma rakastettava itsensä ja ymmärtää osoittaa hellyyttään niin lykkyä pitäis pukata tulemaan ihan jonoksi asti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rintava,hyvä pyllyinen. Elämänkokemus on opittu elävästä elämästä, ei kauniista&rohkeista, eikä salkkareista. Ja joka liikkuu muutenkin kuin meikit kasvoillaan salilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pikku konjakeissaan isäni neuvoi. Rinnat pittää kokkeilla,kokoa täytyy olla ja käsilaukun "paino" on syytä tarkistaa. Alapää ja yläpää kunnossa niin ok.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Naisiahan on kolmenlaisia, kilttejä, vähemmän kilttejä ja sellaisia jotka ei anna ollenkaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomalainen nainen...... hmm.... Hyvin suuri osa suomalaisista naisista on itsestään epävarmoja ja hieman mustasukkaisiakin. Älykkäitäkin ovat ja se on tietysti etu mutta sitä älykkyyttäkin on monenlaista.
Naimisiin jos vielä menen niin sen naisen tulee olla Napapiirin yläpuolelta taikka sitten aasiasta. Kokemuksesta voin sanoa, että suomalainen nainen paranee mitä pohjoisemmaksi mennään ja tämä on totta. Pohjoisen naiset eivät pienistä napise ja ovat muutenkin joustavia. Heille ei mikään ole niin justiinsa mutta jos mennään Uudellemaalle taikka muualle etelään niin tilanne muuttuu ratkaisevasti. Ensin ollaan mielin kielin mutta kun saadaan jannu asumaan saman katon alle taikka rengastettua niin sitten alkaa se vahtiminen ja epäily.
Aasialaisistakin naisista on kokemusta ja heidän huono puoli on kielimuuri mikä alussa haittaa kommunikointia mutta kyllä sielläkin on jo aika kielitaitoisia naisia varsinkin nuoremmissa hyvinkin paljon. Kulttuuriltaan he ovat myös erilaisia ja heidät on kasvatettu pitämään miehestään huolta ja jos sanaa nöyrä voidaan tässä yhteydessä käyttää niin se on aika kuvaava sana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minulla on tälä hetkelläkin tasapainoinen ja tasa-arvoinen suhde. En tarvitse piikaa ja jos tarvitsen niin niitä saa rahalla. Olen kyllä tasa-arvon kannataja ja odotan sitä myös naisilta mutta tietysti kohtuus kaikessa niin myös tasa-arvossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti