Aloita uusi keskustelu

Demarit ja kepulaiset suhmuroivat

Aloittaja: Politiikan kuluttaja Politiikka 9.11.2019 09:48

Kannattaa katsoa Yle Areenasta MOT Talobisnestä demarien tapaan. Demaritoverit kikkailevat kiinteistöbisneksessä ja vuokralainen maksaa viulut. Rikostutkinnan sivutuotteena paljastuu, miten asumisen tukirahoja on kanavoitu politiikkaan. Vantaan entinen kaupunginjohtaja Jukka Peltomäki (sd) on saanut lahjusrikkomustuomion törkeästä lahjuksen ottamisesta. Rangaistus oli käräjillä ehdotonta ja hovissa 51 päiväsakkoa eli peräti ...1 632 euroa. Aikoinaan nykyinen ministeri Antti Kaikkonen (kesk) tuomittiin Nuorisosäätiö-oikeudenkäynnissä viiden kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen luottamusaseman väärinkäytöstä. Pätevöittää ministeriksi!

Aika kelmejä noi demarit ja kepulaiset! Muutaman vuoden päästä ovat alle 10 prosentin puolueita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 13 / 13 viestiä

Eihän persut ole koskaan mihinkään syyllistyneet, puhtaita kuin pulmuset, mitä nyt jos joskus oikeussalissa vähän nuhdeltu.
Ovat varsin rehellistä ja tunnollista porukkaa, hyväksyvät SAK;n liitot ja siitä innostuneena ovat perustaneet YTK;n rahankeräys yhtiön.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Millään nuorilla ei lopulta ole vaikutusta kannatukseen. Perusäänestäjän mielestä tärkeintä loppujen lopuksi on seisoa oikeassa joukossa, riippumatta siitä, mitä oikeasti tapahtuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vanhan - ja menneen rakenteen - SDP on tullut lopun äärelle. Kaikki kähminnät paikallis- ja valtakunnantasolla vuosikymmenten aikana ovat "härskiinnyttäneet" koko toveriliikkeen. Tätä omaa etua tavoittelevaa joukkoa ei enää tarvita demokratiassa. Jota käsitettä he eivät koskaan ole ymmärtäneet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Menneen ajan mahti puolueet joutuu yhdistymään pakon edessä kun kannatus tulee olemaan vasemiston luokkaa kun ammattiliiton valta pienenee valintojen vuoksi ja vastavoimaa ei persuille löydy ilman kepun ja demarien yhdistymistä .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Rikokset olivat talousrikoksia, tuomiot vain vaihtelivat. Kaikkonen ei itselleen (?) hankkinut rahallista hyötyä, ellei vaalirahaa pidetä ongelmana. Kaikkonen sai vankeustuomion, mikä johtui persujen järjestämästä ajojahdista. Persut olivat kateellisia muitten saamista vaalirahoista.

Peltonen oli sosialidemokraatti, mikä saattoi lieventää tuomiota, 51 päiväsakkoa yhtä kuin 1600€ sakkoa. Rikoksen hyöty oli lähes 200 000€. Sitä paitsi Peltonen oli lakimies koulutukseltaan, mikä saattoi lieventää myös tuomiota? Peltonen ei vaikuttanut valtakunnanpolitiikassa, mikä saattoi lieventää persujen rötösjahdin tarvetta?

Näin näitä rötöksiä muistuu mieleen. Aika ajoin näissä menee maltti. Eduskunta ymmärtää pitää soukempaa suuta työtoverinsa rikoksista, koska rikosten määrä on suunnilleen vakio ja jakautuu kaikkien puolueitten edustajiin. Tämä on diletanttien (pers,asianomainen) hommaa ja unohtuu melko pian unholaan, kuten vaalirahajahti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuo kannatusarvio voi olla hyvinkin osuva. Lunastamattomat jo alunperinkin mahdottomat lupaukset kostautuvat

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Demaritaustaiset yhdistykset ovat rakentaneet Jyväskylän seudulle kymmenittäin taloja liki täysin ilman omaa rahoitusta. talobisnes Jyväskylässä jätti asuntoja tyhjäksi ja vuokralaiset laittomien vuokrankorotusten armoille – Tuula jakaa lehtiä ja nostaa toimeentulotukea selvitäkseen

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä on persut tehneet.
Tuo aloitus on varmaan taas tuolta YTK,n suunnalta tehty.
On se vain kummallista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti