Aloita uusi keskustelu

Kaksoiskansalaisuus

Aloittaja: minä, kansalainen yhden maan Politiikka 17.6.2019 20:57

Se puhuttaa suomalaisia joilla ei ole sitä kaksoiskansalaisuutta. Kuka tietää ? Monessako maassa kaksoiskansalaisuuden omaava ihminen saa työpaikan maan puolustusvoimissa, oli kyse konttori -tai keittiötyöstä. Saako esim venäjällä. kaksoiskansalainen venäjän puolustusvoimista työpaikan??? Minusta , ei voi olla kuin yhden maan kansalainen. Tämä kaksoiskansalaisuus on aivan turha muoto. Joutaa purkaa romukoppaan ja mahdollisimman pian. Miksi kaksoiskansalaisuuden omaavilla pitäisi olla paremmat etuudet ja mahdollisuudet, hyödyistä puhumattakaan kuin yhden kansalaisuuden omaavilla??? Tässä ei todellakaan toteudu tämä yhdenvertaisuuslaki mitä suomessa jokainen vihervasuri ja demari perään kuuluttaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 35 viestiä

Minua ei kiinnosta yhden maan kansalaisuus vaan haluan olla maailmankansalainen eli samalla viivalla ja samoilla oikeuksilla kuin muutkin jotka vähät välittää median ja poliitikkojen luomasta harhasta eli siitä että ihmiset olisivat eriarvoisia kansalaisuudesta riippuen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toinen töppääjä on pääesikunta, joka kiistää ohjeet. Tottahan toki ohjeet on oltava ja rehellisesti tunnustettava. Kyse on sopivuudesta eikä kaikkia syntyperäisiä suomalaisiakaan kelpuuteta sopimattomuuden vuoksi kaikkiin tehtäviin. Ei kannata enää isänmaallisten astua kovaan palvelukseen uhraamaan itseään, kun valtio on täyttä vellihousua ja sallii agenttien solutuksen,

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yle teki palveluksen vieraalle vallalle, jota ymmärtämätön käräjäoikeus täydensi, eli vieras valta voi asettaa puolustusvoimiin oman agentin vieläpä tärkeimmän hyökkäyssuunnan huoltoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ketjusta on poistettu asioita ymmärtävän kirjoitukset. Hybridivaikuttamisessa sotilasorganisaatioon solutetaan muodollisesti vähäisiin tehtäviin agenttejs, jotka voivat tehdä liikekannallepanon mahdottomaksi. Tätä totuutta ei saisi sanoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Jo rauhan aikana ruokahuoltoon solutettu agentti voi annostella jälkiruokaan yliannoksen jarrua, joka tekee panon mahdottomaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomen ja Venäjän kaksoiskansalaisuus on mahdoton asia. Venäjä vaatii kansalaisiltaan täydellistä alamaisuutta valtiolle. Sitä ei lievennä jonkin toisen valtion kansalaisuus. Suomen laki on korjattava kaksoiskansalaisuuden kohdalta. Suomen kansalaisuutta ei sa myöntää venäläiselle, joka ei ole sitoutunut luopumaan Venäjän kansalaisuudesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ylen pitäisi määrätä Armeijasta niin kovasti kiinnostunut toimittaja Happonen maanpuolustuskurssille.
Kurssin olisi oltava perusteellinen. Ens'alkuun kantamaan telamiina kummassakin kädessä suon poikki, sama harjoitus tauotta aamusta iltaan joka päivä viikon ajan. Viimeisenä päivänä loppukoe, eli kantaa telamiina kummassakin kädessä tauotta aamusta iltaan suon poikki.
Kurssi uusitaan tarpeen vaatiessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Samaan syssyyn nato-fani Halla-aho voisi mennä kantelemaan miinoja, jos hänestä siihen jotenkin vaan olisi, pahoin pelkään että ei onnistu

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei onnistu Happosen kurssittaminen toivomallasi tavalla.

Puolutusvoimat ei nimittäin järjestä sellaisia maanpuolustuskursseja, joilla kannettaisiin telamiinoja esittämälläsi aikataululla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Harvinaista maailmalla on se,että syrjitään vain tiettyä kansalaisuustta!
YK:n ohjeistuksen vastaisesti!
Taisi tulla uusi Airiston helmi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Venäjän laki on rakennettu niin, että kaksoiskansalaisuudella tai asuinpaikalla ei ole mitään vaikutusta Venäjän passin omistajan velvollisuuksiin. Venäjän passin haltija on joka tapauksessa velvollinen rangaistuksen uhalla toimimaan tarvittaessa Venäjän viranomaisten antamien käskyjen mukaa. Myös jonkin kasarmin keittiöhenkilökuntaan kuuluva kaksoiskansalainen voidaan velvoittaa esimerkiksi raportoimaan Venäjälle kasarmien sotilasvahvuuksista eri aikoina, ja tekemään muuta kevyttä "tiedottamista".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Venäjän lakia voit lueskella tästä. www.bazanpa.ru

Venäjän laissa asevelvollisuudesta sanotaan asevelvollisuuden määräytyvän vakituisen asuinpaikan mukaan. Jos esimerkiksi kansalainen jolla on Suomen ja Venäjän kansalainen, on asevelvollinen Venäjällä, mikäli vakituinen asinpaikka sijaitsee Venäjällä.

En onnistunut löytämään lainsäädännöstä määräystä jonka mukaan "jonkin kasarmin keittiöhenkilökuntaan kuuluva kaksoiskansalainen voidaan velvoittaa esimerkiksi raportoimaan Venäjälle kasarmien sotilasvahvuuksista eri aikoina". Voisitko auttaa löytämään kyseisen määräyksen?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko esimerkiksi Räsänen tai joku kokoomus tai essayah kaksoiskansalainen ja ketkä on. Nehän eivät aja muiden kuin oman ryhmänsä etuja .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomen ja Venäjän kaksoiskansalainen on sekä Suomen, että Venäjän kansalainen. Suomalaiset ovat keskenään yhdenvertaisia mutta suomalaiset ja venäläiset eivät ole yhdenvertaisia. Tämä ongelma tulee näkyviin erityisesti turvallisuuskysymyksissä. Ongelmaan ei ole ratkaisua lakia muuttamatta. Siihen asti turvallisuusviranomaiset kohtelevat kaksoiskansalaisia Venäläisinä, koska turvallisuusintressi vaatii sitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Suomen ja Venäjän kaksoiskansalainen on sekä Suomen, että Venäjän kansalainen." Se on vain paperilla näin. Venäjällä syntynyt on aina henkisesti, sydämeltään ja kulttuuriltaan venäläinen. Syntymäpaikka ratkaisee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaan se kansa ja kieli mihin syntyy. Ihminen kotiutuu kieleen myös. Venäjän kieli on puolihebreaa puoli kreikkaa kyyrilliset kirjaimet mikä taas ei suju Suomessa vaan meillä on latinalaiset kirjaimet kuten Italiassa. Me emme puhu kreikkaa kuin matkoilla. Alfa kurssit ei kuulu meidän kirkkoihin meillä on omat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sen voi tulkita niinkin, että niillä, joilla on Venäjän kansalaisuuden lisäksi toinen kansalaisuus, on samat oikeudet ja velvollisuudet kuin niillä, joilla on ainoastaan Venäjän kansalaisuus. En tiedä, miten on, kysyä voi luultavasti Venäjän lähetystöstä, jos asia kiinnostaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti