Aloita uusi keskustelu

Miljardin veronkiristys ja lehmänkaupat

Aloittaja: Re Ali Isti Politiikka 15.5.2019 11:33

SAK ehdottaa miljardin veronkiristyksiä ensi vuodelle ja demarit ovat Rinteen johdolla viemässä tätä eteen päin tai ainakin heidän omat puheet ovat olleet melko lailla identtisiä SAK:n lobbauksen kanssa. Ehdotetut veroratkaisut ovat sellaisia, joita Sipilä ja keskusta ovat rankasti vastustaneet. Saapa nähdä, toteutuvatko nämä kaavailut ja jos toteutuvat, mitä kepu saa vastineeksi tästä asiasta. Arvaanpa, että sote:n maakuntamallin. Lehmänkauppoja hierotaan ja hallitukseen hingutaan hinnalla millä hyvänsä.
"Kun Suomi putos puusta kaikki kävi äkkiä"

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 36 viestiä

Oikealla laidalla väsätään päät hikisinä kaikenlaisia mörköjä ja olkiukkoja.Ottakaa nyt rauhallisesti ja säästäkää vähän voimianne.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko pyyntö siis, että jättäkää ilmiselvät vääryydet kommentoimasta ja arvioimatta, jos tekijänä on demari? Minä ainakin olen huijareille aina äkäinen rakkikoira. Oikeudenmukaisuuden pitää voittaa, tai muuten tässä demokratiassa ei ole mitään järkeä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä virkaa on tällaisilla aloituksilla? "SAK ehdottaa miljardin veronkiristyksiä ensi vuodelle ja demarit ovat Rinteen johdolla viemässä tätä eteenpäi tai ainakin heidän puheensa ovat olleet melko identtisiä..."
Turhaa mutuilua, olettamista ja aivan selvästi kritiikkiä jo ennakolta, vaikka todellisuudesta ei ole tietoakaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eiköne "Yritystuet"joita jaetaan voittojatahkoville, "Börssi"-"Yhtiöille"jostaki pidä rahotus saada , vai pitääkö "Yhteiskunnan" ottaa velkaa sen takia jotta ne pystyy jakamaan "Osakkeiden"Omistajille"Osingot"? Eikä tässä vielä kaikki , pitäähän viellä "Verosuunnittelusta"Vero-Paratiiseihin"menetetyistä Verovaroista jostakin saada "Butjetti"vaje tasapainoitettua ? Milläpä niitä muulla ku "Veron"korotuksilla"? Nykyään pitää Yhteiskunnan välttää "Velkarahan"ottoa"Sitähä on "Kokoomus"kurkkusuorana"sinisenä" huutanu ei velkaa!eihä siinä muuta mahollisuutta oo ku "Veron"korotukset? Sen minkä "Kokoomus"tietää , ni tietää myös "Sokea"Kreetaki"!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Lukaisehan nyt uusimmasta Talouselämä-artikkelista netissä miten Sote - valmisteluun törsättiin miljoonia vaikka mitään oikeuttavaa lakia ei edes vielä ollut, ja mikä soti vastaan eduskunnan budjettivaltaa. Mielivaltaista julkisen rahoituksen käyttöä. Siinä pantiin veronmaksajien rahaa menemään ja huolella. Nyt uusi tuleva hallitus yrittää ajatella ihmistä ja taloutta eikä pelkästään taloutta ja yrittäjiä ja logiikkaa, jossa vaan rikkaat pärjäävät ja tavallista kansaa, köyhempiä, työttömiä ja opiskelijoita vaan kyykytetään entistä enemmän. Moni opiskelija on nyt valmistunut koulusta, ja koulutuksen taso on ollut surkea johtuen leikkauksista, työttömät ovat mitenkään toimimattoman aktiivimallin kurituksessa, mikä ei mitään tuota. On kiky ja lomarahaleikkaukset, eläkkeiden indeksijäädytykset jne. Mitä ei ole leikattu eikä kajottu ovat yritystuet ja omistajien etuudet.
Nyt kun älytön tyhjän pantin firmat ja niiden kallispalkkaiset johtajanpestit poistetaan, on oikeasti mahdollisuus elvyttää elinkeinoelämään parannetuin logistiikkaverkoin jne mitä oikeasti hyvää tulekaan tapahtumaan. Moni jo räkyttää Suomen tuhoa vaikka hallitusta ei vielä olla perustettukaan. Voi hyvänen aika miten kiirettä haukkujat pitävätkään ja ovat nämä räkyttäjät saaneet talousasiantuntemuksensa muutaman kuukauden talous- eli ns emäntäkoulusta mitä ilmeisemmin. Ihmeteltävästi nyt nousee kuin sieniä sateella kaiken maailman muka tietävää talousviisasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Sote - valmisteluun törsättiin miljoonia vaikka..."
Näinhän projekteja joudutaan aina esisuunnittelemaan jo ennen lopullisen "investointipäätöksen" tekoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun ei ollut lakia vielä ja vielä kun Sote rikkoi perustuslakiakin vastaan plus että budjettivalta kuuluu olla eduskunnalla eikä pääministerillä, niin ei voida verrata mihinkään esisuunnitelman. Nyt perustettiin firmat, palkattiin kalliit johtajat tekemään yhtään mitään työtä ja pumpattiin sinne rahaa pääomiksi. Ihan vain eduskunta sivuuttaen. Tätä toimintatapaa arvosteltiin laajemminkin. Tämä oli törkeää!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä itku oli odotettavissa.Media tietenkin laulaa mukana omistajiensa lauluja.Odotetaan nyt rauhassa hallitusohjelmaa.Se on lienee varmaa että yksikään rikas ei joudu turvautumaan leipäjonoon tulevan hallituksen päätösten vuoksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ymmärtääköhän Keskustalaiset minkalaista rikosta Suomea ja suomalaista kohtaan he ovat suunnittelemassa. Ei muutaman epätoivoisen kepulaisen hallituskiima saa tuhota koko maata.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kerro siitä rikoksesta mitä suunnittelevat, en ole kuullutkaan.
Keskusta ei ainakaan halunnut hallitukseen, se on varma ja voi olla että ei menekään näiden veroratkaisujen vuoksi.
Vasemmistolle ja Rinteelle oli elinehto että keskusta tulee kokoomuksen tilalle.
Mutta olen sitä mieltä että vasemmistolainen vähemmistöhallitus olisi nyt se avainkysymys.
Siitäpä saisivat palkkansa haukkuessaan neljä vuotta Sipilää ja hallitusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No sen minä tiedän, mutta Jaana kirjoitti ihan kuin keskusta olisi hänellä eri valossa, siis rikollinen ja rikkollinen suomalaista kansaa kohtaan.
Tarkoittiko hän juuri tätä rosvokoplaan liittymistä.
Toivon että lähtisi sieltä heti pois.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kunhan saadaan kokoomuksen hämärärekisterit ja muut veronkierron porsaanreiät tukittua niin hyvä tulee.Ihmisten ahneuteen vetoava veropopulismin aika on ohi.Jos halutaan hoitaa vanhukset hyvin ja saada nuoret koulutettua ja muutenkin yhteiskunta pyörimässä niin välillä se vaatii veronkorotuksiakin.Ei voida populistisesti koko ajan laskea veroja velkarahalla samalla leikaten köyhimmiltä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Surullisena odotan aikaa jolloin joudun elämään sak: n
johtamassa suomessa. Ensimmäisenä painaa huoli työpaikasta, olen yksityisellä töissä , jos olisin kunnalla sitä huolta minulla ei olisi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hah haa. Kyllä firmat nytkin potkii porukkaa ulos ja on aiemminkin potkinut. Jos olet tähän asti säästynyt yksityisellä niin se on ollut sinulla hyvää tuuria. Edellisen hallituksen aikana monet yritystuet päätyivät omistajien osinkoihin eivätkä millään tavalla hyödyttäneet työntekijäpuolta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kirjoitin jokin aika sitten Rinteen lehmänkaupoista, vertasin häntä Jimmy Hoffaan. Näinhän siinä kävi, nyt Antti maksaa velkojaan, SAK sai hallitukseen oman troijan hevosen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti