Aloita uusi keskustelu

Mitä enemmän vasemmalla Suomi, sitä pienempi verokertymä ja sitä enemmän tulonsiirtoja

Aloittaja: Politiikka 15.5.2019 17:05

Onkohan jo lähtölaukaus annettu Suomen vaipumisesta Itä-Euroopan tasolle. Muuten ok sitten, mutta Itä-Eurooppa menee meistä ohi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 14 / 14 viestiä

Tarvitseville on oikein ja niin pitääkin, mutta tämä suhde on pahasti hämärtynyt vasemmalla puolella oleville. Nyt pidetään normaalina työnvieroksuntaa ja muitten pitää maksaa niitten lorvinta. Ensiksi on tehtävä iso remontti tulonsiirroille ja nopeasti vielä kun tämä on mahdollista, kymmenen vuoden kuluttua ei ole.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Työttömän, joka haluaa töihin ja elättää itse itsensä, kannattaa äänestää oikeistoa. Työttömän, joka haluaa mieluummin elää yhteiskunnan ja työssäkäyvien siivellä, kannattaa äänestää vasemmistoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olet Gennadi tapasi mukaan väärässä. Meillä on yhtäjaksoisesti valtaa tässä maassa käyttäneet oikeistoenemmistöiset hallitukset yli 15 vuoden ajan, joten joudut muistelemaan vanhoja asioita ja niitäkin väärin.
Oikeistohallitusten aikana meillä verokertymien kasvattamista ovat pienentäneet mm. mahdollisuus siirtää ansiotuloja halvemman pääomatuloverotuksen piiriin, meillä on tuloja, joita ei veroteta lainkaan (ulkomaiset rahastoyhtiöt suomalaisten pörssiyhtiöiden osinkotuloista) tai aivan olemattoman verotuksen tulot, kuten listaamattomien yritysten omistajien osinkotulot.
Viimeinen kohtasi pitäisi muuttaa muotoon "mitä enemmän oikealla Suomi sitä enemmän tulonsiirtoja". Ikävää vain, että nämä valtavat tulonsiirrot ovat suunnattu yrityksille (reilut kahdeksan miljardia euoa/vuosi, kun kokonaisuus huomioidaan).
Vähäraisimpiin kansalaisiin on suunnattu merkittäviä leikkauksia samalla, kun hyväosaisten lahja- ja perintöveroa on laskettu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Lisää faktaa:
Kaikkien tuloryhmien reaalitulot ovat kasvaneet noin viimeiset sata vuotta, myös vähävaraisten. Minkään ryhmän tulot eivät ole alentuneet.
Kerropa kuinka paljon hyvinvointia saadaan luotua verottamalla. Lisääntyyko raha (tai jokin muu) kun rahaa siirretään taskusta toiseen?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuten jo joku mainitsi ja kirjoitti osuvasti, joka haluaa todella työllä elättää itsensä ja perheensä, äänestää oikeistoa ja joka haluaa vain elää valtion ja työssäkäyvien kustannuksella, äänestää vasenta puolta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Gennadi työllä ittiä ja perhettä elätetä. Kyllä se palakalla tehään. Kyllä sie sen tiijät.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En kuitenkaan jaksa uskoa Keskustan vaipuvan niin syvälle, että lähtisi mukaan Suomen tuhoamiseen. Rkp on pelkkä kumileimasin, eikä sen mielipiteillä, jos niitä on, ole mitään merkitystä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Maakunta hallinto saa kepussa ihmeitä aikaan. Kokoomuksen kanssa se ei onnistunut ,,nyt 18 maakuntaa ja se on kauppa tavarana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ikävä kyllä näyttää siltä, Kepu antaa Suomen talouden tuhoutua, kunhan vain saa muutaman kunniajäsenensä maakuntahallinnon napamieheksi. Törkeää, toivottavasti kepulit haihtuvat olemattomiin seuraavissa vaaleissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tulonsiirrot rikkaille toivottavasti vähenevät. Verotustahan lisätään laajentamalla veropohjaa nyt verovapaisiin paratiisisijoitusrahastoihin. Trollaus on kovaa oikeistopiireillä, mutta toivotaan, että kansa ymmärtää asioiden oikean laidan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Totta valitettavasti. Olen ollut töissä ympäri Suomea ja pahimmat lakkopaikat oli ennen telakat, vaikka minkä takia oltiin lakossa ja aina työntekijöitä painostivat vasemmalla olevat, joutavanpäiväistä sakkia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti