Aloita uusi keskustelu

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä

Aloittaja: ei sanotuksi saa Politiikka 12.6.2019 08:24

Kuuntelin eilen eduskunnan ensimmäisen täysistunnon alusta loppuun.
En uskonut etukäteen, mitä tulen kuulemaan.
Jos PS:n äänestäjäjoukko on samanlaista kuin valitut äänestäjät, niin ei ole maalla hyvä tulevaisuus.
Eihän heillä ole mitään muuta sanottavaa kuin maahanmuutto tavalla tai toisella.
Tuntuu olevan muutamia lukeneitakin papista alkaen, mutta sävel on sama.
Pääasiallisin oli moite, irvailu, ivailu ja pilkka hallituspuolueita kohtaan erilaisin nimityksin
kommunistisuudesta alkaen. Toiseksi suurin aihe oli keskustan nolaaminen ja halveksiminen hallitukseen 'hinkumisen' johdosta. Että rökäletappion kokenut puolue on hallituksessa ja paljon muuta.
Onhan se persuille katkeraa, koska tekivät vaalikampanjasakin keskustan ja erikoisesti Sipilän alaspainamisen teemoilla, niin nyt nämä parjatut ovatkin hallituksessa. Turhaa työtä tekivät, mutta itse eivät sitä suostu tajuamaan.
Myös eilen persut vetivät vuosikymmententakaisetkin asiat keskustan syyksi alkaen maatalouden alasajosta yms. Persut eivät tunnusta, että aika muuttuu ja hevoskarhi ei oiken enää toimi tässä systeemissä, mitä nykyaika edustaa.
Toivoin, että jutut persujen ahtaasta maailmankuvasta eivät olisi totta, mutta eilisen perusteella näyttää, että peloittavan totta on. Ei kai suomalaiset asukkaat ole menossa noin halpaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 196 viestiä

Kehitysyhteistyörahat näkyy lähinnä loistoautoina kehitysmaiden kaduilla Näin sanoi eräs eläköityvä virkamies ulkoministeriöstä kun häneltä tiedusteltiin avun kohdentumista

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikkien maiden pitäisi ottaa vastaan ilmastonmuutosta pakenevia ihmisiä, myös Usan paikoin asuinkelvottomaksi muuttuneen Meksikon ja Väli-Amerikan ilmastopakolaisia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ilmastonmuutosta käytetään tekosyynä tehdä mitä tahansa mielettömyyksiä. Tai no lähinnä globalistiset maailmanherruuten pyrkivät UMJ-porukat tekee sitä. Todellista ekologisuutta on kun jokainen yksilö pysyttelee elinikänsä synnyinmaassaan. Väestönkasvu ja muut jutskat on suhteutettava ympäristön olosuhteisiin. Hm, vielä pitäisi keksiä nimi tälle keksinnölle. Jokin nativismin kategoria tai sovellus varmaankin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meksikossa ja Väli-Ameriikassa ei ole yhtään ilmastonmuutoksen vuoksi asuinkelvottomaksi muuttunutta aluetta eikä juuri muuallakaan

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomalaiset ovat höynäytettävää porukkaa ja äänestävät perussuomalaisia siinä luulossa, että nämä yksinään pystyisivät parantamaan Suomen oloja. Jos vastaus on, ettei tietenkään yksin, niin kenen kanssa sitten, kun puheet ovat aivan utopiaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Kukaan ei tee yhteistyötä persujen kanssa... Noo ehkä takiaispuolue kristilliset ovat arvoiltaan veljespuolue persuille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi kukaan ei tee yhteistyötä perussuomalaisten kanssa?
Liittyykö se heidän tiukkaan maahanmuuttopolitikkaansa vai mihin?
Mikä siinä maahanmuuttopolitiikassa hiertää, jos se on se syy?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On kyllä pidetty piilossa jos et tuota ymmärrä. Mitä teille opetetaan, siis ei mitään.
Jos ei puolueella ole muuta kuin maahanmuutto ja solvaus niin kuka sellaisen kanssa mitään voi tehdä.
Jokaisen puheenvuoro on käsitellyt maahanmuuttoa, vaikka aihe olisi ollut siitä kaukana, siis nämä uudet persut, lainrikkojat, rikolliset, joista mediakin puhuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä pahaa siinä on jos perussuomalaiset vastustavat haittamaahanmuuttoa ja sellaista järjettömän suurta kehitysapua. Kehitysapua on lapattu Afrikkaan iät ja ajat ja loppua ei näy.Perussuomalaiset osaavat ajatella muitakin asioita ihan järkevästi.
Mutta, osaatteko te vihervasemmistolaiset myös? Valmista ei ole teilläkään tullut monessakaan asiassa. Vihaatte varakkaita ihmisiä, mutta samaan aikaan puhutte, että köyhienkin pitäsi rikastua. Mikä olisi tietysti hyvä asia meille köyhille. Yrittäkää nyt edes saada se vappusatanen aikaiseksi. Kiitos!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Haittamaahanmuutto on siksi keskiössä koska se syö miljardi tolkulla veronmaksajien rahoja vuosittain Ne rahat tarvittaisiin kotimaan kantasuomalaisten tarpeisiin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vanha hallituspohja ehkä KD-täydennyksellä olisi voinut jatkaa. Tuskin olisi ollut Suomen kannalta mitenkään huonompi vaihtoehto. Kikytys olisi unohdettu ja Sipilä ja Berner saatu ulos hallituksesta. Jopa tuista hyötyvät olisivat saaneet niitä varmemmin, kun tukia saaneiden määrä olisi pysynyt enemmän suomalaisena kuin mitä nyt tapahtuu niin kauan kuin äärisuvakkihallitus on pystyssä ja haalii kaikin voimin uutta väkeä maahan suorittaen maksimaalisesti väestön- ja systeeminvaihtoa samalla pyrkien saamaan väliaikaisesti lisää ulkomaalaisäänestäjiä taakseen ennen täyttä kalifaatin diktatuuria.

Suomi on nyt täysin samalla turmiollisella tiellä kuin Ruotsikin päinvastoin kuin muut EU-maat, jotka kiristävät maahanmuuttopolitiikkaansa realismin voittaessa yksilövapauksia korostavaa haihattelua. Halla-ahon johdolla Suomella olisi saattanut olla suhteellisen hyväkin hallitus kunhan Kepu ja Kokoomus olisi saatu pidettyä erossa Rinteen porukoista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ano Turtiainen haluaa käyttää kehitysyhteistyö rahat kantasuomalaisten vanhusten ja nuorten hyväksi mitä pahaa siinä on?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Puhdasta pölhöpopulismia, en luule että senttiäkään tulisi vanhuksille tai kellekään perussuomalaisilta

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mihin ja kenen hyväksi ne rahat nyt menevät? Tiedätkö ihan varmasti, että ne nyt menevät sinne minne niiden sanotaan menevän? Etteivät vaan mene organisaatioiden pyörittämiseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Käyttäkääpä vaikka ensi vuoden puoluetukirahat kantasuomalaisten vanhusten ja nuorten hyväksi

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sekä ainakin puolet kehitysapurahoista.
Kiitämme jo etukäteen sairaiden ja vahävaraisten vanhustemme puolesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Katsotaan miten innokkassti persut on antamassa rahoja vanhustyöhön. Pelkään pahoin että se on samanlainen juttu kun sotaveteraanien kanssa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Perussuomalaiset tekevät koko ajan tekoja Suomalaisten parhaaksi koska hallituksen on koko ajan otettava huomioon Perussuomalaisten kannatuksen nousu

Vastaa Ilmoita asiaton viesti