Aloita uusi keskustelu

Saudien öljyt palaa

Aloittaja: öljyä lämmitykseen Politiikka 16.9.2019 18:49

ON se hyvä että Suomella on hyvät välit Venäjään ja saadaan sieltä öljyä kaasua jne nyt kun on talvi tulossa monella on öljylämmitys talot ja nyt lämmitysöljylle on kysyntää
Autoihin tarvitaan myös öljyä ei sähkö autoja ole vielä kuin rikkailla pääkaupunki seudulla
Nyt on vaarana että kohta koko Lähi-Itä on Öljy sodassa ja se tietää sitä että sieltä ei silloin öljyä tuoda jos tuodaan niin se maksaa hunajaa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 63 viestiä

Droneilla on helppo suorittaa tuollainen isku.
Jos on tieto mihin kannattaa pommilla iskeä ja muutama kymmen tuhatta euroa.
Droneja pystyy ohjaamaan jokainen lyhyellä opettelulla.
Ei tarvitse lentolupakirjaa.
Ei droneja ohjuksilla pudoteta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Arabit ovat käyneet pommittamassa Jemenissä sijaitsevia syyllisiksi ilmoittautuneiden kohteita. Polttoaineiden hintakin oli jo laskenut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Haisee kuka hyökkäsi Saudien öljyjalostamolle,jos Iran läpäsi ilmapuolustukseen on Jenkit jäljessä sotahommissa,ja kuinka tarkasti olivat osuneet,vai onkohan tässä uutta Irakin sodantapaista luomassa,otetaan kaikki keinot käyttöön.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taloudellisen avun voi järjestää kuka hyvänsä, mutta tuhoamiskaluston hankkiminen on sinällään haastava operaatio, johon Jemenin kapinallisilla ei ole edellytyksiä.

Iskun suunnittelussa on käytetty satelliittikuvia. Risteilyohjuksia ja drooneja ei mikään kapinallisjärjestö pysty operoimaan. Yöaikaan (?) suoritettu isku on haastavaa pelkille kameroilla ohjatulla iskulla. Samoin pimeys häivyttää lentoradat satelliittikuvista. GPS-ohjausta on siis käytetty. Satelliittikommunikointia on mahdollisesti käytetty ohjaamaan "lennostoa".

Saudi-Arabia osallistui sotilaallisesti Jemenin kapinallisia vastaan ja sai koston. Kosto suoritettiin Saudi-Arabian öljyteollisuutta (Aramco) vastaan, ei siviilejä vastaan. Iskun tekijä ei halunnut siviiliuhreja, mikä viittaa valtioon, ei kapinallisiin.

Iranin osuus on mitä ilmeisin. Maassa toimii vallankumousneuvosto jo shaahi Pahlevin hallinnon luhistumisen ajoista lähtien. Pasdaran on Khomeinin perustama vallankumouskaarti, sotilaallinenjärjestö, joka on suorittaa sotilallisia operaatioita valtioita ja siviilejä kohtaan, myös omia kansalaisiaan vastaan. Se siis terrorisoi aluetta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Etenkin Saudi-Arabian kruuununprinsin Muhammad bin Salmanin käskystä tehty Jamal Khashoggin murha ja siviileihin kohdistetut joukkomurhat Jemenissä ovat heikentäneen Saudi-Arabian mainetta ulkomailla jo niin paljon ettei Saudi-Arabian johdolle löydy tukea muualta kuin Yhdysvalloista, mutta hekin ovat vähentämässä joukkojaan Lähi-Idässä. Lisäksi myöskin Yhdysvallat on joutunut myöntämään, että Saudi-Arabia on ollut suurin sunni-terroristien tukia, mutta siitä huolimatta ne ovat häviämässä taistelun Syyriassa ja Irakissa Iranin tukemille Irakin ja Syyrian shiaa-johtoisille nykyhallinoille. Pitää muistaa, että myös suurin osa 911-terroristeista oli saudeja 15 ja muista maista oli vain neljä eli Saudi-Arabia on tässä terrorisoinut aluetta eikä Iran.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saudeilla on modernit amerikkalaisvalmisteiset ohjustentorjuntajärjestelmät, mutta ne eivät pystyneet torjumaan ainuttakaan Saudi-Arabiaan iskenyttä ohjusta.

Siksipä näyttääkin siltä, että koko isku oli lavastettu jutu. Omat torjuntajärjetelmäthän eivät ammua alas omia ohjuksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Länsimailla on modernit amerikkalaiset sosiaalisen media välineet ja Illuminaatin hallitsema lehdistö, joten näyttää siltä, että mitään iskua ei ole tapahtunut.
Siis oikeasti, mistä näitä viisauksia kumpuaa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinpä, mistä kumpuaa sellainenkin viisaus, että mitään iskua ei tapahtunut?

Jemenin huthikapinallisista se ei ainkaan kumpua, kun he ilmoittivat olevansa iskun takana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Alkaa tuntua siltä kun näitä uutisia lukee että koko isku oli Saudien ja USAn lavastusta
että saisivat oikeuden iskeä Iraniin johon koko ajan ovat olleet menossa
Helppo homma on lavastaa muka öljypalo vaikka auton renkaita polttamalla savu on sakeaa ettei näe edes mitä palaa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Venäjällä ei ole hyvät välit muihin maihin, poislukien PK, Iran ja jotkut muu pohjasakka, joita Venäjä käytää omien alhaisten tarkoitusperien käsikassarana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vähennetään me saunalämmitystä ja huoneistojen lämpötilaa puolella ja komensoidaan Saudi-Arabian päästöt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä Gretan olisi pitänyt tehdä, kun saudien öljynjalostamolla paukkui?

Vai olisiko hänen pitänyt tehdä jotakin jo ennen iskua, jotta paukkumiselta oltaisiin vältytty?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Greta on pelkkä lapsi jota aikuiset ilmasto aktivistit käyttää röyhkeästi hyväkseen omien etujensa luomiseen
Lailla kiellettyä hommaa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No, minäpä en sitten kysykään, mitä Getan olisi pitänyt tehdä. Minä kysyn, mitä Gretalla olisi pitänyt teettää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Gretaa ei voi pakottaa koulunpenkille, koska hän on 16-vuotias ja Ruotsissa oppivelvollisuusikä päättyy 16-vuotiaana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mistä tuon tietää vaikka olisi salaliitto hinnan nostamiseksi. Öljyn kulutus on on jo vuosia ollut ympäristöstä huolehtivien valtioiden silmätikkuna, kysyntä on ehkä laskenut. Rättipäät järjestivät itse "hyökkäyksen", jonka varjola hintaa nostetaan 25%.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

öljyn käyttö vähenee kokoajan kun keksitään uusia vähemmän saastuttavia energiasysteemejä .sitä mukaan öljyn hintaa nostetaan mitä vähempi ostetaan....järkevä myyjä möisi halvemmalla jottei söisi omaa napaansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

'Öljy palaa' -- juuri sen takiahan öljyä käytetään polttoaineena.Palaahan se tervakin ja sprii.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti