Aloita uusi keskustelu

Vihreä liitto ja vasemmisto

Aloittaja: ei se kaikilla muillakaan Politiikka 19.4.2019 14:43

Vihreillä oli tavoite olla kolmen suurimman puolueen joukossa. Itse melkein presidentti sanoi sen julkisesti monta kertaa. Kannatus nousi, mutta asema puoluekartassa on viides.
Vasemmistojen tavoite oli kymmenen prosentin ylitys, jäi kauaksi.
Tosin lohdutuksena neljä lisäpaikkaa, se oli pieni lohtu, mutta suurempaa voittoa odotettiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 37 viestiä

Molemmat puolueet harrastavat hysteria politiikkaa ja tavoitteena on saada Suomi taloudellisesti mahdollisimman alas. Miksikö niin, kannatuksen vuoksi, silloin on mahdollisuus nousta monta pykälää ylöspäin. Nykyistä hysteriaa voisi verrata-70 luvun kyseenalaiseen viisauteen, molemmissa aikajaksoissa ollaan täysin pihalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

19870-luvulla peloteltiin ydinsodalla, metsien tuhoutumisella. peak oililla , uudella jääkaudella ja Neuvostoiliitolla tai BDR ja Usalla maailmankatsomuksesta riippuen.
Nuoret naiset säikähtivät sanoen - ei synnytetä ketään tähän pahaan maailmaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minusta on hupaisaa kun narrataan että yksi puolue voisi tehdä jotakin hyödyllistä ilmaston hyväksi.
Eiköhän se ollut pääasia jo lähes kaikilla ja on ollut monia vuosia, mutta samalla on pidettävä huoli muistakin asioista.
Sen kai vihersuunta on unohtanut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Totuushan on, että vaikka kaikki puolueet olisivat yhdessä, ei Suomi voi tehdä ilmaston muutoksen eteen mitään täällä. Voidaan kyllä opettaa suurimpia saastuttajia laskemaan päästöjään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivottavasti molemmat hallitukseen, niin neljän vuoden päästä kannatus on 1% luokkaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Viheriät ja vasemmisto on nouseva voima. Nuoret etenkin äänestävät viheriöitä, se kun huolehtii näistä ilimasto ja tasa-arvoasioista niin hyvin.
Laittavat paskaset tehtaat ja muut kiinni, niitä ei kuulema tarvita älykkäässä yhteiskunnasa.
Yksittäiset autoilutkin laitettaan kurriin, jokapaikkaan ajetaan ratikalla, siis sielä misä ihimiset assuu.
Muuale laitetaankí sitte kansallispuistoja, on missä ajella läskipyörillä ja joogata.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minusta vihreillä ja vasureilla ei ole mitään eroa. Samaa joukkoa eri värin alla. Punavuoressa heitä kyllä riittää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja hyvä niin, että myös esim Oulussa ymmärretään nuorten naisten suuri älykkyys ja kansa äänestää heitä eduskuntaan wanhojen änkyrä-äijien sijaan. Hyväveli-verkostojen on aika kadota...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

...ei ainakaan eduskunnassa ole näkynyt... on tyypillinen persuäijän näkemys asiasta joka kannattaa eliittiäijien hyväveli-verkoston pitämistä yllä jottei maailma vaan muutu miksikään...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vihreitten feminismi ei oikein toteutunut. Ryhmään tuli vielä kaksi miestä eivätkä kaikki naiset äänestä feministejä. Nykyinenkin sijoitus on turhan hyvä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin, kyseinen ryhmä tunnetusti volisee tasa-arvon perään joka paikassa. Meneeköhän vihreiden ryhmä-äänestykset nyt niin että niiden muutaman miesoletetun äänille lisätään painokertoimia siten että heidän ääniosuutensa vastaa samaa kuin naisten antamat äänet yhteensä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vasemmistoliiton ja Vihreiden ek- ja EU-pyrkyreiden puheiden ja tekojen eroa ei tavis juuri huomaa, ellei katso heidän tunnusten väriä. Samaa saarnaa riittää molemmilta heidän ihanteistaan pääasiana ilmanpilluu. Onhan tosin totta, että varureissa läpi pääsee joku mieskin, kun taas Vihreät ovat naisdiktuuri. Kaikki em. kulminoituukin erityisesti naisedustajiin, jotka himoitsevat eduskuntaan ja/tai Brysseliin ja vieläpä niin, että nimetkin ovat tässä enne, Oulun vaalipiirissä se on Hannat. Varokaa siis ainakin vihreitä ja punaisia Hannoja!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaikeaksi menee tämä maan hallinta kun noin kovi. Pirstaloituu tämä puoluekartta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vihreillä oli tavoitteena olla kolmen suurimman puolueen joukossa ja Keskustalla oli tavoitteena voittaa vaalit.

Sipilä vuosi sitten Keskustan puoluevaltuuston kokouksessa Lahdessa: "Me aiomme voittaa seuraavat vaalit".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vasemmisto+Vihreät -vetoinen hallitus on paras. Selitän miksi…:

Suomelle paras vaihtoehto tässä vaiheessa olisi Vasemmiston ja Vihreitten hallitus täydennettynä RKP:llä. Kun enemmistöhallitusta ei saada aikaiseksi liiallisen takinkääntöpelon takia, eikä virkamieshallitus tule kysymykseen parlamentin vallan korostamiseksi, eikä ennenaikaisia uusia vaaleja ihan heti pidetä, koska tulosta etukäteen pelätään (paitsi siinä tai niissä puolueissa, jotka jo alunperinkin petattu ulos hallitusvastuusta), seuraa siitä, että loppujen lopuksi syntyy se vasemmalla unelmoitu koalitio SDP+Vihr.+Vasurit+RKP, jolla eduskunnassa on paikkoja 85.
Voidaan olettaa, että Ahvenanmaan edustaja tukee RKP:tä kaikessa, jolloin käytännössä olisi 86, mutta äänestyksissä eduskunnan puhemies ei äänestä, mikä kumoaa tämän vaikutuksen, joten ”parlamentaarinen voima” äänestyksissä on tuo 85 edustajaa.

Kun tuon hallituksen annettaisiin istua vähän aikaa mutta kuitenkin niin, ettei mitään ’vaarallista’ ehdi käytännössä lakiasteelle syntyä, voimakkaan opposition onkin aika sitten tehdä se välikysymys, jolloin siihenhän tuo yritys oitis kaatuu. Milloin täsmällisemmin, sen oppositio voi periaatteessa säätää mm. neliraajajarrutuksella valiokunnissa; tuon alan oppimestarithan, jotka nyt olisivat hallituksessa, antoivat nelivuotiskurssin siitä, miten sitä sovelletaan. Tällä välin hallitus on ehditty haukkua julkisesti moneen kertaan ja hallitus on ehtinyt oman kannatuksensa kannalta sössiä riittävästi asioita.
Tuskin voidaan enää hallitusta ilman ennenaikaisia uusia vaaleja edes yrittää muodostaa, ja edelleenkään se virkamieshallitus ei tule kysymykseen samasta syystä kuin aiemmin mainittu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti