Aloita uusi keskustelu

Miksi hengitys-suojat tilattiin välikäsien kautta ?

Aloittaja: Teodor Tuppurainen Terveys ja hyvinvointi 9.4.2020 08:31

Aivan käsittämätöntä miksi huoltovarmuuskeskus tilaa hengitysmaskit jonkun Virossa yritystään pyörittävän kauneusalan yrittäjä Tiina Jylhän kautta ? Sormensa tähän soppaan on laittanut myös pikavippi yhtiötä pyörittänyt Onni Sarmaste.Hänen on ollut puhe toimia Jylhän konsulttina tässä kaupassa. Nyt on lehtitietojen mukaan käynyt niin että Sarmaste onkin laittanut tilauksen yhteyteen oman Belgialaisen tilinumeronsa,jonne rahat kaupasta tilitetään. Nyt Sarmasteen mukaan Jylhä olisi laittanut Helvetin enkelit perintähommiin ja iso kivi olisi jo heitetty Sarmasteen ikkunan läpi.Onko tämä enää tottakaan,täysin uskomatonta,näinkö meidän veronmaksajien velkarahaa syydetään ,rikollisjärjestön tapeltavaksi ? Miksi näissä tilauksissa käytetään vielä välistä vetäjiä ? Jos Suomen valtio/huoltovarmuuskeskus ei saa suojaimia suoraan tilattua Kiinasta,niin löytyy kait meiltä rajojen sisältäkin yrityksiä joiden kautta tilaukset hoidetaan,ja jotka maksavat veronsa Suomeen.Tämänkin tilauksen arvo oli useita miljoonia.Suojat eivät lisäksi läpäisseet kelpoisuus testejä,eli ovat sopimattomia tarkoitukseensa.Ihmetystä herättääkin että menikö tässä kaiken lisäksi valtion rahat sinne kuuluisaan mopen mustaan aukkoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 410 viestiä

Jospa asia nyt oikenee, kun myös Suomen ja Kiinan presidentit ovat keskustelleet ongelma "naamareista" ja kiitelleet toisiaan maidensa asiantuntijain hyvästä yhteistyöstä ja epidemian hoidon kokemusten vaihdosta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomessa riittää varmasti tietotaito suojainten valmistamiseen. Kyse on vain yksinkertaisesti siitä, että kiinanpoika tekee ne paljon paljon halvemmalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tästä kaupasta ja tilaamisesta on ollut maamme hallituskin tietoinen Marinin johdolla jo ihan alkuvaiheessa ja nyt näyttää siltä, että edes vastuu ministeriä ei saada kammettua pois paikaltaan vaikka minus Sanna Marin voisi itsekin mennä peilin eteen ja kysyä itselttään kysymyksen, että menikö tämä nyt ihan oikein kun 10 miljoonaa on mennyt kuin siihen kuuluisaan kakkulan kaivoon. Eikä siinä vielä kaikki vaan meille on tulossa lisää niitä sairaalakäyttöön sopimattomia suojaimia pari lentokoneellista ihan tällä ta viimeistään ensiviikolla mutta sitä ei ole uskallettu kertoa vaikka se on kaikilla asianosaisilla tiedossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Eihän se oikein ole että ministeriön töpit heitetään muutaman juoksupojan niskaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisihan tuo ihan liian vaikea tehtävä suomalaiselle virkamiehelle/naiselle ilman valtavaa avustusjoukkoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä sillä on väliä, jotkut maat vetävät välistä nekin kuormat. Hallaa tässä vain tehdään kissanpieruista isossa asiassa, kuitenkin yksi lentokoneellinen kelpaa kuitenkin jonnekin ja lopuu muutamassa päivässä. Tässä nurkkakuntaisuudessa vain vaikeutetaan työn tekemistä ja jos ei ole märisijöillä muuta tekemistä, menee vaikka halkoja hakkaamaan jonnekin. Niin oli unohtua, aina on joku välissä, harvoin tehdas myy suoraan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

T.Tuppurainen on meidän kantaväestöläisten puolestataistelija.Hyvää että ottaa epäkohdat esille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Omien LAHJUSTEN saamiseksi.
Järjestäytynyt rikollisuus on syvällä sisällä hallinnossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi pitää sooloilla.???? Antaa koko roskan hoidettavaksi. Suomalaisille lääketukkureille...mielestäni siellä ei vieläkään ole tarpeeksi ammattitaitoista työväkeä töissä hoitamaan uusia tilauksia.?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kalevassa 12.4 olevan kirjoituksen mukaan "Huoltovarmuuskeskuksen uusi suojamaskitilaus on saapumassa Suomeen ensi viikolla ja sen toimittaa Kiinan suurin pehmopaperivalmistaja Hengan International"
Tulossa on suojavälineitä, joilla on Euroopan komission suosituksen mukainen hyväksyntä.
Toivottavasti HVK on saanut toimintatapansa hyväksyttävälle tasolle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näkee , että opposition kannattajat ovat panettelun ja räkytyksen mestareita.
Muuta ei voi heiltä odottaakaan ja siinä he ovatkin omimmillaan. Asiallista kommenttia mistään on turha odottaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No niin, uuden HVK:n johtajan vallassa ollessa uusi lähetys on tilattu ja tulossa. Johtaja ei osaa varmasti sanoa, että mitä laatua tilatut tarvikkeet ovat. Haatainen ja Pekonen ovat varmaan taas tietämättömiä koko asiasta, lehdestä vasta lukevat. Potkut tulossa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti