Aloita uusi keskustelu

Suolisto Syöpä lisääntyy Liekkö Syy Yhteys..............

Aloittaja: Tuo Tottako Lie. Terveys ja hyvinvointi 26.6.2019 21:15

Punainen liha , itsellä poistettu hyvänlaatuisia poluuppeja kaksi kertaa , luovuin punaisesta "lihasta"pihveistä , jauhelihasta , muistakin nisäkäsliha tuotteista . Olen siirtynyt kana , lintu , vihannes , viljatuotteisiin , ei ole tarvinnut kolmatta kertaa poistaa poluuppeja , koskapa ei koskaan tiedä milloin hyvänlaatuiset poluupit muuttuvat pahalaatuisiksi poluupeiksi elikkä "syöpä"poluupeiksi ? Sitä jokaisen pitää miettiä omalta kohdaltaan , kyseisessä asiassa .................?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 39 viestiä

Tuskin olisi ihmiskuntaakaan, jos ei ihmiset olisi lihaakin syöneet. Milloin raatoja ei ollut saatavilla, ihmisten esi-isät metsästi eläimet itse. Lopuksi raatojen etsiskelystä luopuivat kokonaan ja ryhtyivät vallan metsästelemään. Jos ei saalista kiinni saatu, toki osattiin juuria maasta kaivaa ja lopuksi niitä keittääkin, ettei tarvinnut kovina jyrsiä, osattiin tietysti syödä marjoja ja hedelmiä ja pähkinöitä sekä ryövätä mehiläisiltä hunajaa. Kalojakin yriteltiin saada. Pohjoisissa talviolosuhteissa oli pärjättävä melkein ainoastaan lihalla. Johan olisi koko ihmissuku näivettynyt olemattomiin ilman lihaa. Kun siihen on ihmissuku totutellut satojatuhansia, mahdollisesti jo miljoonakin vuotta, ihmislaji on siihen sopeutunut, ainakin valta-osa. Kun meikämannea ei ole polyypit vaivanneet, en aio lihan syöntiä lopettaa ainakaan tuommoisen epäilyksen takia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mahtava juttu kertakaikkiaan! Lääkärit, eikä tutkijat ole vielä tähän päivään saakka saaneet selville, mistä peräpukamat syntyy, vaan nyt aloittaja on löytänyt syyn ja seurauksetkin lisäksi!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo, mutta kun kasvikset maksaa Suomessa 30% enemmän kuin EU:ssa keskimäärin!
Pian kansa syö tönkkösuolattua särkeä ja leipää, kun muuhun ei ole varaa kun ilmastotalkoot tulevat!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hirvenliha ja Villisian liha ne pitää suoliston terveenä . . . . Siksi Villisikaa . . . JOKA PÄIVÄ! Kuten soutaja Karppinen Vitae Prota:

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tulee sYötyä mitä sattuu kaapista löytymään ryyppyillan jälkeen. Ei aina ole suolenmukaista ruokaa jäänyt kaappiin. Niin poluuppeja kehittyä saattaapi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

liittyen aloitukseen ,ensi oireet oli peräpukamat , kymmenien vuosien punaisen lihan syönnistä mikä ei tarkoita raakaa tahi puoliraakaa nisäkäs lihaa . Vaikka olisi kuinka kypsää lihaa , niin kyse on lihassa oleva veri ja lisättynä suola saa aikaan kemiallisen reaktion , kymmenien vuosien aikana se saa aikaan joillekkin henkilöille polyypit jotka ovat peräpukamien esi aste , polyypit lisääntyy paksuun suoleen , kenelle hyvänlaatuisena kenelle pahanlaatuisena ja tämä kaikki on kymmenien vuosien tulos ? Sitä jokainen miettiköön omalla kohdallaan ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suolistosyöpä lisääntyy kun ihmiset on hyljänneet perunan Perunan syöminen neutralisoi vatsan happoja tässä tarkoitan keitettyjä perunoita en ranskalaisia ja rasvassa paistettuja
vatsan happamuus on monesti vatsavaivojen syy

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Viljatuotteet,eritoten Leseet,ovat suolistolle välttämättömittämiä,sillä ilman niitä ruokalemistön "nukka" ei saa tarpeeksi toimintaa.
Nuorena isänä sanoin; Syödäämpä Leipää,ettei Kakka tule kipiäksi!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minua inhottaa medium lihat. Ravintolassa en koskaa tilaa mitään mediumeja vaan kypsää pitää olla. Ei ole herkullisen näköistä kun lautasella killuu verinen nestelimppi. Esim puolikypsästä naudanlihasta voi liueta mitä tahansa bakteereja ja viruksia ihmisen limakalvoille ja verenkiertoon. Nauta on nauta ja ihminen on ihminen, vaikkei sitä aina uskoisi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jotenkin minusta tuntuu, ettet tiedä mitä "punainen liha" tarkoittaa. Se ei tarkoita raakaa tai medium paistettua lihaa, se tarkoittaa nautaa tai possua yms. Kana yms on n.s. "valkoista lihaa".

Mikäli lihasta ei lähde nestettä, se on paistettu aivan liian kypsäksi. Toisaalta medium lihankin pitäisi antaa vetäytyä vähän aikaa ennen tarjoilua, jolloin siitä(kään) ei juuri nestettä lautaselle valu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Syynä on nämä nykyajan trendihöpötys mediumpihvit joita ei paisteta kunnolla kypsäksi. Raaka punainen liha altistaa suoliston solumuutoksille. Tätä ongelmaa ei ennen ollut kun pihvit ja liha syötiin kypsänä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

hupasaa seurattuna kun asiakas valittaa ettei ole meedium ...sama pihvi viedään kolmannen kerran asiakkaalle niin se onkin sitten medium...pitäisikö lihat aina viedä kolmasti asiakkaalle niin hän on sitten tyytyväinen lihansa kypsyyteen...kyllä on mennyt lihan syöminen suomessa höpäti , eipä ihme ettei ketään kokin ammatti kiinosta kun jokaiselle pitää lihassa olla oma kypsyysaste lihassa,kell on aikaa tarkistella lihaa pannussa milloin seon tietyssä kypsyydessä....tehkää niinkuin krokotiilli ,viekää kannon koloo kypsymään se lihanne ja sitten kun se on teille sopiva kypsyysaste niin syökää se....hi hi...sanon minä suomalaiselle lihakulttuurille,,,

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

höpö höpö. Eikä altista, vaan yleensä punainen liha on pahasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mediumlihassa lihan sisälämpötila ei nouse tarpeeksi, jotta se tuhoaisi bakteerit ja virukset. Tässä huonosti kypsennetyssä lihassa sitten virukset pääsevät elävinä suolistoon ja aiheuttavat suoliston soluissa solumuutoksia, jotka altistavat syövän kehitykselle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitään tutkimustuloksia ei ole, jotka puoltaisi väitettäsi.
Oikeastaan päin vastoin, prosessoidut lihat ovat vaarallisempia kuin prosessoimattomat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinpä, hyvä kysymys kyllä. Minäkään en ymmärrä, että miten jotkut sairastuu esim flunssaan. Eihän ne voi sisään päästä ku kehon portsarit kysyy henkkareita jo ennen nielurisoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä minä yleensä ruskistan lihan, joka paistaen tahi keittäen. Suolattuna ja palvattuna sekä kuivattuna menee punainenkin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti