Aloita uusi keskustelu

Ilmastonmuutos

Aloittaja: Vastuu? Tiede ja luonto 6.12.2018 08:52

Nousipa taas esille asia ilmastonmuutoksen vastuista, velvollisuuksista ja oikeuksista.

Pääkaupunkiseutu painaa päästöjä ilmakehään rahankiilto silmissään vihreitten, koksujen ja sossujen kanssa. Eikö siis kuulu mikään vastuu heille? Vuosikymmenet on eletty kuin pellossa.

Kysymys kuuluukin;

”Onko viljelijöiden ja metsänomistajien tehtävä pelastaa ilmasto, kun Helsinkiä lämmitetään HIILELLÄ?”

Viljelijät ja metsänomistajat ovat hyviksiä, joilla on tarjota ratkaisuja ilmastonmuutokseen, viljelijät ovat hiilensitojia.

Olen varma, ja tiedänkin, että viljelijät ovat täysillä mukana koko ajan, mutta miten ovat stadilaiset?

Esimerkiksi Tukholman käyttämä energia on puoleksi bioenergiaa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 18 / 18 viestiä

Lehmä on myös hyvä hiilinielu, syö heinää ja märehtii ja lopputulemana on biokaasua joka korvaa fossiilisia. Lisäksi nahasta saa nahkatuotteita korvaamaan muoveja. Ja tietysti maitotaloustuotteita saadaan myös ja saadaan myös kompostimultaa ekosti tietenkin. Jos ei lihaa halua syödä niin siitä voi valmistaa biodiiseliä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joko vuosi veneellä pääsee lähemmäs Pohjoisnapaa? Millä selittäisit asian? Tai parempi että julkaiset selityksesi wappulehdessä muiden napajuttujen seassa.

Muistatko Galileo Galilein, jolla oli mielipide maapallon pyöreydestä. Uskonnolliset johtajat eivät uskoneet maapallon olevan pyöreä, vaikka puhuivat pallosta. Varmaan samat uskonnolliset johtajat keksivät vahingossa jääkiekon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jotkut väittävät vastoin tiedettä yhäkin että tupakka ei ole epäterveellistä ja että väitteet tupakan vaarallisuudesta on viherkommareiden keksimiä valeuutisia. Vaikka napajäätiköt sulaisivat kokonaan niin persut tulevat väittämään yhä että kaikki on vain vihervasemmiston salaliittoa yhteiskuntaa vastaan... Persutar Huhtasaari esim. väittää että evoluutio on salaliitto.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Meidän landepaukkujen ei sovi arvostella Helsinkiä ja helsinkiläisiä. Hehän elättävät (ainakin omien sanojensa mukaan) muun Suomen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vielä on kymmenen vuotta aikaa osoittaa hiiltä polttavia helsinkiläisiä sormella, sitten sekin riemu loppuu, kun hiilen energiakäytön kielto astuu voimaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hanasaari suljetaan 2022 ja Vuosaari heti perään.

Tässäkin taas pissitään omaan viuluun.
Helen tuo laivoilla Pietarin ja lähisatamien kautta Siperian kivihiitä, ja se pystyy ostamaan sitä silloin kun hinnat ovat alhaalla. Hiiltä voi varastoida, monia muita energialähteitä ei (lue: tuulivoima).
(Saksa rakentaa jopa ruskohiilivoimaloita!)

Korvaava energialähde on hakusessa. Puu ei tule kyseeseen, ellei turvetta saa polttaa apuaineena.

Ja ikäväksi lopuksi. Kivihiilen suurin käyttäjä taitaa olla Raahen SSAB.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Intia on vasta saamassa kivihiilen käyttöön. Ja siellä sitä ois vihreille siivoamista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lapissa on turvallisin paikka elää ja se on myös huomanneet Saksalaiset jotka ostavat mummonmökit ja metsät halvalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos ilmasto muuttuu, siitä koituu sekä hyviä että huonoja seurauksia.
Jatkossa tulee pystyä keskustelemaan tasapuolisesti. Nykymeno muistuttaa katolisen kirkon vainoa valistuksen tiedemiehiä kohtaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuuleppa, saksassa on toista tuhatta hiilivoimalaa ja suunittelussa rakentaa 176 lisää, ranskassa saman verran, puhumattakaan kiinasta jossa suunitteilla n 1000 hiilivoimalaa lisää!
Meijänkö tehtävä, tällä postimerkin kokoisella läntillä maapallolla, on oltava hiilineutraali v35? Höpö höpö

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hukkalämmöllä voisi pitää hietasaaren ja kaupunnin välisen jorpakon sulana ympäri vuoden

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pakko kait sitä Helsinkiä on nyt jollakin lämmittää sen aikaa että saadaan hiilineutraaliksi. Jos lasketaan maaseudun päästöt 650 000 asukkaan osalta, niin enemmän maalla päästöjä tulee kuin Helsingissä. Joka piipusta nousee hirveä käry ja autoilevat postilaatikollekin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Stacey dooley kuljeskeli halpa tuonti vaatteiden jäljillä. Toiseksi suurin saasttuja ja hiilijalanjäljen tekijä on halpa tuonti vaateteollisuus. Joten Miettikääpä rättejä ostaessa onko Suomi pahin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Misantrooppina olen todella mielissäni tulevasta ilmastonmuutoksesta ja siitä, mitä tulee saamaan aikaan. Ja samalla kiitän heitä, jotka kieltävät koko ilmastonmuutoksen. Nyt on hyvä jarrutella muutoksen aikaan saamista ja lytätä kaikki ne, jotka sitä yrittävät. Kiitos niille jotka leimaavat muutoksen yritykset vouhotukseksi...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti