Aloita uusi keskustelu

Ylen urheilu ohjelmista

Aloittaja: Selkeä selostus ja piste Urheilu 24.11.2019 08:16

Ei puutu ainakaan asiantuntijat ja

niitä on pilvin pimein ja esiintyvät samanlaisissa asuissaan _ kukako maksaa?

Alkuhömppä liikaa.

Mustille 10+, on paras.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 21 viestiä

Suurin osa näytetyistä urheiluohjelmista on miesten. Jokainen näkee itse ruudusta mitä tapahtuu ja tuloksethan koko ajan myös. Ei tartte selostajia ollenkaan ja äänen sulkemalla voi saada selostukset pois.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Urheilulähetyksissä on aivan turhan paljon mukana näitä ns. asiantuntijoita, joista huvittavimmiksi olen havainnut mäkihypyn selostajia auttavat. Kerrotaan kyllä alastulomäen laskuasennosta, ponnistusvaiheen polvikulmasta ja pyllynkorkeudesta ponnistushetkellä, mutta tärkein jätetään kertomatta eli tuulen vaikutus hyppyyn. Asiantuntijoiden mielestä vaihtelevat tuuliolosuhteet eri hyppääjien välillä kuuluvat lajin luonteeseen. Mihinkään lajiin ei kuitenkaan voi kuulua epäoikeudenmukaisuus ja siksi laji voitaisiin hyvin lopettaa ainakin televisolähetysten muodossa. Toinen kummallisuus on tämä alppilajien hehkuttaminen, vaikka suomalaiset ovat olleet takarivin taaveja jo kymmenen vuoden ajan. Lajista riittäisi hyvin kolmen parhaan tulokset kerrottuna urheiluruudussa.
Urheilulähetyksissä useimmissa asiantuntijoiden osuus on jäänyt olemattomaksi ja oikeastaan aivan tarpeettomaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

YLEn toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila on laittanut yhtiön urheiluohjelmien hankkijat ja tuottajat toimituksineen kunnolla töihin, kun TV2 puskee kansainvälistä ja kotimaista suksi- ja muuta talviurheilua kanavan täydeltä viikonlopusta toiseen. Ei tarvitse penkkiurheilijan itse juuri sohvaltaan nenäänsä pihalle tunkea.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ylessä kaiken maailman kommentaattorit yrittää sössöttää omiaan. Jo aamuteeveessä se alkaa, pelkkää urheilun kommentointia, samat naamat ruseteissaan. Ei kommentointi ole auttanut yhtään suomalaista urheilijaa saavuttamaan jotain merkittävää. Ylellä on rahaa laittaa turhaan skeidaan, mikä ei tuota mitään uutta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mäkihypyssä pitää aina olla kommentaattori"nyt ei suksi tullut mukaan, hiukan jäykällä säärellä, lantio valahti alas jne, " ärsyttävää.
Ampumahiihdossa Perunka käläkättää ja häiritsee koko ajan, kommentaattoreita ei tarvitse olla sekottamassa ja selostajan kanssa yhteen ääneen pulpattamassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Olen ihmetellyt ylen toimintaa vuosia, miksi suomessa enää näytetään jotain mäkihyppyä, yhdistettyä, kun ei ole mitään menestymisen mahdollisuutta ko. lajeissa. Naisten+miesten taitoluistelua näytetään tuntitolkulla, tai kansallisia kisoja jostain rovaniemeltä. Kun ylellä on tiedossa katsojamäärät, paljonko on millekkin ohjelmalle katsojia, ne pitäisi julkaista julkisesti. Ohjelman hinta jaettuna katsojamäärillä olisi reilua toimintaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä taas ihmetelen sitä, että miksi marginaalilaji jääkiekkoa näytetään jatkuvasti joka tuutista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä katson joltain 4, siis mainoskanavilta taatusti joka pelin, vaikka uskovainen olenkin. Toki ne erätauot rukoilen jumalaa, että lopettaisivat nuo asiantuntijat kommentteineen. Vaikka on minulla tietoa 50v takaa kiekosta, sinne rahdataan eläkeukkoja kommentoimaan. Piirtävät muka hienoja ajatuksia, miten pitäisi pelata. Höpö höpö. Kiekko on aika yksinkertainen laji, kun enemmän maaleja tehnyt voittaa. Minä kun aikuistuin, en juurikaan isältäni neuvoja kyselly. Se ei estänyt minua kauemmin töissä töitä tehneen neuvoja/opastusta, ja neuvoivat mielellään. Yle näyttää urkkaruudun takia kiekkotulokset, kun niille on kiinnostusta. Minulla ei ole mitään mielenkiintoa kuulla, että hyvin suomalaien hyppäsi, mäkeä laski, ei toki päässyt toista kertaa yrittään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä en katso enää yhtään peliä. Ne ovat alkanee etomaan.
Minun tieto kiekosta riittää minulle. Se on tehty kumin ja muovin sekoituksesta. Sen siirtely ei kiinnosta.
Minä en ole uskovainen eli en usko mihinkään utopiaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onneksi nyt on ollut talvilajeja, hiihtoa ja alppilajeja.

Jääkiekkoa ei kyllä katso kukaan tervejärkinen. Kun miehet kumilätkänperässä veivaa ja hakkaa toisiaan verille jopa sairaalakuntoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä sieltä urheilu-uutisten aikaan tulee aina jääkiakkoa tuutin täydeltä, joten tarkista tietosi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jussi Eskola on lapsellinen selostaja ja tuntuu että asiantuntijaakin se hävettää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kamalin önisijä siellä on Mikko Hannula. Ei voi katsoa ohjelmaa kuin äänettömänä.
Ylellä ei vieläkään ole selostajavalinnoissa puhekoetta. Otetaan kuka kaudulta sattuu tulemaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On se vähän tohkeissaan aina joskus ja menee italiat ja itävallat, norjat ja sveitsit välillä sekasi. Ei tarvis niin kiihkoilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti