Aloita uusi keskustelu

Hallitseeko meitä oikeasti illuminati?

Aloittaja: Näkymätön voima Uskonto 7.1.2017 19:51

Illuminatien ja vapaamuurarien lyhyestä yhteistyöstä syntyi taru, jonka mukaan illuminattien mestarit hallitsisivat vapaamuurareita ja muita salaseuroja ja aikoisivat yhä toteuttaa Weishauptin maailmanhallintasuunnitelman. Tämän suunnitelman tavoitteena olisi kapitalismin ja autoritarismin hallitsema uusi maailmanjärjestys ilman uskontoja. Jotkut uskovat illuminatien siksi manipuloivan valuuttoja, maailman osakemarkkinoita ja vaaleja sekä järjestävän salamurhia. Yhdysvaltain dollarissa olevan pyramidin ja silmän on väitetty olevan illuminaattien symboli. Joissakin yhteyksissä illuminatit on yhdistetty saatananpalvontaan. Jotkut uskovat illuminatien olevan avaruusolentoja. Uskotko sinä illuminatin valtaan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 110 viestiä

Putin se on hallitsevin ja mahtavin hallitsija. Putinhan se auttoi juoksupoikansa Trumpinkin valtaan. Mikäli mediaa uskoo niin Putinin valta ulottuu jokaiseen maailman kolkkaan ja kaikkiin vaaleihin pystyy kuulema vaikuttamaan. Rahaakin on hirveät määrät jaettavaksi vaaliapuna haluamilleen puolueille ympäri maailmaa. Miljoonia lankoja on Putinilla käsissä mistä nykkiä halunsa mukaan.
Os se vain mahtava ja kaikkeen kykenevä hallitsija tuo Putin uskottavahan se on kun mediakin vahvistaa sitä joka päivä suurella joukolla. Juttutuvankin kaikista keskeisin henkilö on Putin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Raha ratkaisee joka asian ja vain näillä elitistisillä illuminaateilla on tarpeeksi paljon rahaa jotta ne voivat hallita maailmaa...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minen usko pilluminaatteihin enkä muihin satuihin. Isossa kirjassa on oikiat asssiit.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Oisko dollarissa olevalla kuvalla viittaus vain rahan mahtiin hyvässä ja pahassa? Jossakin on kirjoitettu, että rahan himo on kaiken pahan alku ja juuri. Rahamiehet ovat mahtiporukkaa, ajatelkaappa Amerikan, Venäjän, Kiinan jne. johtajia.
No, voihan näitä ajankuluksi mietiskellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rahalla on taivaallinen voima. Kun on riittävästi rahaa tarjota, niin kaikki muuttuu miksi haluaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hallitsee se. Nyt on hyvä aika todella aloittaa SUURI HERÄÄMINEN.
Juutuupista video: Q - The Plan To Save The World REMASTERED

Cabalin loppu häämöttää!!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siinäpä salaliitoteoriaa parhaimmillaan tai pahimmillaan, täyttä roskaa, puolitotuuksia ja valheita. Samaa tasoa kun nämä litteämaa huuhaasivustot. Täyttä p.. ja hölynpölyä jota netti on valitettavasti tulvillaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Illuminati voi olla ongelma sinänsä, mutta entäs sitten liskoa muistuttavat alienit, joita kuulemma on paljonkin maapallolla, ja jotka ovat onnistuneet pysymään jo vuosikymmeniä ellei -satoja salassa koska kullakin heistä on aina mukanaan jokin teknisesti erittäin edistynyt laite joka saa aikaan että näemme heidät lähes ihmismäisinä.

Heitä väitetään olevan melkein jokaisen valtion johdossa. Valtiona Suomi on sen verran pieni ja syrjässä että heikäläisiä täällä politiikan huipulla ei välttämättä kovin montaa ole, mutta jos yksikin on, niin eduskunnan puhemies Matti Vanhanen lienee todennäköisin vaihtoehto heikäläiseksi.

Arvelisin että kertomansa mukaan mielellään munasillaan oleksiva kansanedustaja Juhana Vartiainen saattaisi myös olla heikäläisiä, vaihtolämpöisyys selittäisi sen miksi mainittu Juhana ei oikein viihdy vaatteet päällä sisätiloissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä se hallitsee monella tavalla.Pyörittää maailman huumekauppaa ja kehittää sairauksia jotka tarvitsevat kalliita lääkkeitä.Lisäksi suunnittelee sotaa Venäjää vastaan jota se ei ole onnistut saamaan omaan kukkaroonsa.Miettikääpä vain miksi naton joukot ovat meidän maassamme harjoittelemassa hyökkäystä Venäjälle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

JOO, se on uus kommunistien maailman laajuinen liitto, siinä sovelletaa isä Stalinin toiveita kurjistaa oman maan kansalaisia, suomen kommarit on jo täysin rinnoin mukana

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uusi maailmanjärjestys edellyttää kaikkien uskontojen sulauttamista yhteen. Työ on jo alkanut, kun paavi sopi islamin johtajien kanssa yhteisen temppelin ja yhteisen johdon perustamisen. Taloudellinen valta kuitenkin vielä toistaiseksi määrää ja sen takana ovat harmaat eminenssit, joille tavallinen rahvas ei voi mitään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Loppujen lopuksi kaikki uskonnot häviävät, kun ihmiset alkavat aavistaa tai tietää olevansa itse jumalaisen kipinän kantajia.

Tietenkin näitä ihmisiä vastustetaan ihmisen kehitystä vastaan taistelevien henkisten voimien ja niiden vastustajavoimien alaisuudessa toimivien autoritarismia noudattavien toimesta. Nämä ihmisiä ohjailevat tahot tulevat kuitenkin kokemaan rymy-yllätyksen, kun hyvät henkiset voimat ja nämä hyvät voimat löytäneet ihmiset eli "kansa" alkaa näyttää tahtonsa.

Berliinin muuri murtui jo, Neuvostoliitto hajosi. Nyt jyllää koronavirus ja järisyttää taloudellisen vallan linnakkeita...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuo sama voima, joka kaatoi Neuvostoliiton ja mursi Berliinin muurin, vaikutti noissa maissa lyhytaikaisen uskonnonvapauden kristityille. NL vainosi ja yritti vaientaa kristityt. Nyt tuohon samaan on vihervasemmisto Suomessa pyrkimässä marxilaisella kulttuurivallankumouksella, mikä myös poistaa kristinuskon harjoittamisen vapaan mahdollisuuden maassamme.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Kyllä, meitä todella hallitsee illuminaatti, sen nimi on Sipilän hallitus.

Vastaavia Sipilän hallituksia löytyy maailmalta pilvin pimein. Niille yhteistä ovat toimivat hyväveliverkostot jotka hyödyttävät heitä itseään. Tässä nyt ei ole mitään ihmeellistä, sillä ihmisapina nyt on pohjimmiltaan laumaeläin joka luo itselleen vaistonvaraisesti suhdeverkostoja.

Paras ihmisen luomus hyväveliverkostoja vastaan, ovat toiset kateelliset hyväveliverkostot. Niillä on sellaisia nimiä kuin SDP, KOK, PS jne. Ne ja monet muut varmistavat etteivät yksikään verkosto pääse niskanpäälle ja näin maailma pelastuu.
"
ja nytkö tutkivat jo keskustelujakin- suomi24:ssä-?
Mielenkiintoista on että nämä tutkijat eivät kovin avoimilta tunnu itse julkistamaan tietojaan, jotka he sensijaan tutkivat jomaisesta kirjoittajasta?

https://www.marmai.fi/uutiset/selvita-mita-sinusta-puhutaan-suomi24n-keskustelut-avattiin-tutkimukseen/e7e6140f-a12f-3574-8334-c1ea212872b4
https://www.kauppalehti.fi/uutiset/suomi24n-keskusteluista-tuli-julkista-tutkimusaineistoa/0109d84c-8035-3575-9597-5bfbc9c3f4ac

https://blogs.helsinki.fi/citizenmindscapes/tutkijakollektiivi/

https://challenge.helsinki.fi/blog/citizen-mindscapes-and-futurice-hackathon-pizza-laughs-and-big-data
https://blogs.helsinki.fi/citizenmindscapes/julkaisut/

https://www.facebook.com/groups/CitizenMindscapes/

https://docplayer.fi/25398083-Krista-lagus-mika-pantzar-minna-ruckenstein-marjoriikka-ylisiurua-suomi24-muodonantoa-aineistolle-valtiotieteellisen-tiedekunnan-julkaisuja.html

https://languagecluster.fi/assets/Kites/Tiedostot/Symposium2016/Esitykset/KITES20102016KristaLagus.pdf

Jenkkiläisiä yliopistotahoka mukana? eli tietoja saattaa valua ulkomaille?

https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/aller-myy-suomi24n-ja-treffit24n-suomalaisyhtiolle-on-tarkea-pitaa-mediaomistus-suomalaisissa-kasissa/787667cd-24a1-43e6-b83e-a3c865c7cdeb

Lisäksi onko tutkimuksen tarkotus tuottaa tietoa, joilla ihmisiä, ihmismassoja ohjaillaan- eli hyvin GÖBBELSSILÄINEN hanke?- Ja tarpeen uuden ajan EU-liittovaltiossa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti