Aloita uusi keskustelu

Keskustassa uskontoa tuputtavat nuoret naiset

Aloittaja: Heinäpään mummo Uskonto 10.9.2019 08:41

Oletteko törmänneet viime aikoina Oulun keskustan alueella liikkuviin nuoriin naisiin jotka puhuvat uskonnosta liittyen johonkin lahkoon? Kädessä heillä on vihkoja, tabletti tai laminoituja kortteja joista jotain lukevat.

Minua eivät ole vielä pysäyttäneet, mutta nyt muutaman päivän ajan heitä on näkynyt Valkea lähistöllä. Eilen yksi oli puhuttamassa iäkästä rouvaa joka oli rollaattorilla K-Supermarketin edessä. Tilanne näytti hyvinkin oudolle kun nainen laminoitukortti kädessään luki uskonnosta ja iäkäs rouva nitä toisti perässä.

ONKO tällainen toiminta luvallista?

He jotka seisovat sievästi siinä oven vieressä - ilmeisesti jehovantodistajia eivät kyllä tuputa mitään. Mutta hehän kiertävät ovelta ovelle.

Sitten on se yksi nuori mies joka on kesän kulkenut joku englanninkielinen Jeesus-paita päällään ja avojaloin pitkin katuja ja pysätellyt nuoria poikia. Muutama päivä sitten vielä lauleskellen transsinomaisessa tilassa käveli ajojaloin. Toivottavasti mikään ei riko jalkoja ja saa vielä jonkun sairauden.

Kaikkea sitä pitää kaduille päästää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 19 / 19 viestiä

pysähtyä kuuntelemaan eikä kiistelemään näiden kanssa. Toteaa vain, kiitos nykyinen usko ja uskonto riittävät. Ja siksi toiseksi, jos jotain saavat myydyksi, se menee well, Waltoihin. Siellä istuvat pääjehut ja voivat paksusti toisten töillä. Että sillai....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Haitanneeko tuo mittään? Ei minua ainakaan. Kiitän huomavaisuudesta jos kohdalle sattuu ja sanon, että voitte toki rukoilla puolestani ihan vapaasti. Mitään erityisiä rukoustoivomuksia en esitä. Se saa olla sitten rukoilijan omassa harkinnassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uskonnontuputtajien kanssa voi käydä suusanallista väittelyä puutaheinästä. Se on harjoittelua, kun siirtyy vakavampaan väittelyyn täällä Huttujuvassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyäppä juttelemassa heidän kanssa? ehkä he hurmaavat sinutkin. Kyllä minä aina ihmisten kanssa juttelen vaikka en olisikaan samaa mieltä. Mukava että ihmiset juttelevat ja ovat ystävällisiä. Kyllä siinä päivä piristyy, kun saa jutella juttuja. Nuirten naisten kanssa en kyllä liian kauaa viitti jutella, kun ovat heti numeroa pyytämässä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten asiaan suhtauduttaisiin jos joku tulisi islamia tututtamaan samalla intohimolla. Äärikristityt eivät ole kenenkään ilo...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Miksi et laittanut aloituksen otsikoksi että kaupungissa, nyt sai negatiivisen huomion politiikan ollessa pinnalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ne ovat amerikkalaisia mormoninaisia. Mormonit ovat Amerikassa perustettu hyvin omituisia piirteitä ( lukekaa vaikkapa netistä ) ja selityksiä levittävä lahko. Käännyin juuri heidät ovellani ilmoittamalla, että tunnen heidän virheelliset ja väärät tulkintansa.- Muuten Valkean nurkilla seisoskelee myös toisen amerikkalaisen harhaopin eli jehovalaisten edustajia. Tämän amerikkalaisen suutarin 1800-luvulla perustaman vääristyneen oppirakennelman edustajista kannattaa tosiaan pysytellä erillään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Todellakin seisoskelevat, oletko koskaan nähnyt heistä kenenkään aloittavan keskustelua ohikulkijoiden kanssa? Minä en.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pitäisikö? Eikö uskonnon pitäisi kummuta omasta kiinnostuksesta, niin että jos kiinnostaa niin voi itse aloittaa keskustelun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Puhuit harhaopeista, kerrotko tarkkaanottaen mitä harhaoppeja he opettavat. Kiinostaa kovasti! Onko kristinusko myös harhaoppi, sehän alkoi itämailla ja aloittajan nimiki on tiedossa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sitten kun näitä nuoria naisia tulee kolme kappaletta ja asettuvat sinun ympärillesi kylkiin kiinni ja yksi eteen niin voi tulla eläkeäismummoilla ja nuorilla tukala olo.
Pääsin eroon kun sanoin että en ole kiinnostunut harhaoppisesta mafiaseurasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

oooho..?? tuosta tuli mieleen enempi taskuvarkaiden toiminta. ei milllään pahalla sananjulistajia kohtaan.
=//

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

jos paiasa eesä lukkee jeesus tullee ja seläsä että jeesus mennee,
siinäpä kunnon meininki!!
=DD

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En olekaan nähnyt. Mitä uskontokuntaa edustavat? Mormonejako? Niitä on aiempina kesinä liikkunut Oulussakin.
Suomea eivät osaa, tai ainakaan montaa sanaa. Heillä se lähetystyö on kai pakollista nuorena.

Ei kannata stressaantua, suuttua, eikä vihoitella moisilla kadunkulkijoilla, sen kun menee ohi jos asia ei kiinnosta.
Ei se uskontokaan väkisin tartu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jep, tällainen täti tosiaan tuli kertomaan tsiisuksesta ja halusi väkisin rukoilla puolestani. Kerroin kohteliaasti etten ole kiinnostunut tsiisuksesta, enkä koe tarvitsevani esirukouksia, koska hukkaan ne minun kohdallani kuitenkin menisivät. Nuorehko täti uskoi ja poistui seuraavan pokan vierelle ja aloitti käännytystyönsä.

Vanhempi, eläkeiässä oleva pariskunta ei sitten päässyt yhtä helpolla. Katupastori aloitti myyntipuheensa, eikä selvästikkään huomannut tai välittänyt vanhusten olevan erittäinkin kiusaantuneita saamastaan huomiosta. Teki jo mieli mennä väliin ja kertoa saarnaajalle, että ihmisten ahdisteleminen on erittäin ikävää, varsinkin kun se tehdään tsiisuksen nimessä ja veressä...

Että onko tällainen sallitua? No on varmaan, sillä ei se nyt niin oleellisesti poikkea muista feissareista jotka ovat joka kesäinen riesa kävelykadulla. 100 metrin matkasta tulee puolet pidempi, kun näitä tyrkyttäjiä joutuu pakoilemaan ja väistelemään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten niin joutuu pakoilemaan? Voit ihan varmasti sanoa: " Kiitos, ei kiinnosta." ja jatkaa matkaansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uskonnon harjoittaminen Suomessa ei ole rikos
Tietysti asiallisesti Raamatun oppien mukaan johon perustuu Kristityn ihmisen elämän katsomus arvot
Joka haluaa löytää uskon sitä ei tarvitse tyrkyttää Kirkot on sitä varten

Vastaa Ilmoita asiaton viesti