Aloita uusi keskustelu

Miten elän turvallisesti?

Aloittaja: turvallisuus Uskonto 8.7.2019 08:15

Ihmiset ovat nykyisin hyvin rauhattomia ja hakevat turvaa turhista paikoista. Esim. raha ja valta ovat turhia toiveita. Ainut turva on Jumalassa, joka hallitsee kaikkea ja johdattaa eteenpäin kohti turvasatamaa taivasta. Siksi luota Häneen ja elä turvallisesti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 66 viestiä

Kyllä - minun ei siis tarvitse ottaa vastuuta mistään itse, sillä kyllä Jumala hoitaa kaiken...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin ihmiskunta ei ole vielä valmis . Kun vihaamme veljeä , olemme pimeydessä. Jeesus Kristus sanoo Hän on tie totuus ja elämä . Kannattaa tutustua raamatun Jeesukseen , mutta eihän se ole pakko , se on kutsu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Entäs me jotka tietää tuon olevan satua? Pitääkö meidät pakottaa että saatte rauhan niinkuin ennen vanhaan tehtiin? Entäpä me joiden mielestä uskon asiat pitää jättää pois kouluista ja politiikasta..?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Kun ihmistä toinen lyö, niin uhri miettii, miksi Jumala sallii pahan. Pahat taipumukset lähtevät monin eri tavoitten ja syin ihmisestä itsestään. Ongelma on tietysti laajempi jopa loputon, mutta ihmisen omaa vastuuta on turha paeta kun sotia jne. tapahtuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Luottamus häneen oli pitkään koetusella ja lopulta meni myös koko usko tämän jumalamme kaikkivoipaisuuteen... Niin paljon tämä sallii pahuutta maailmassa. Uskon enemmän toisiin jumaliin jotka kilpailevat toistensa kanssa jumalien paremmuudesta. Siitäkin huolimatta että tämä meidän jumalamme kieltää pitämästä muita jumalia. Hän siis itsekin myöntää tällä sanomisellaan että muitakin jumalia on olemassa ja niihin minä luotan...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Raamattua tarkoitin ja sen vanha osa on kuin meidän Kalevala eli myyttisiä tarinoita ja kertomuksia. Uuteen osaan on otettu tilanteeseen sopivia tekstejä ja sisältöä on viilattu ja viilataan koko ajan. On myös porukoita, joilla on ihan oma versio opuksesta. Jeesuksiakin oli kait useampi, koska odotettiin messiaan (Juutalaisten) saapumista ja Roomalaisten häätöä ja useampi oli mielestään valittu. Ironiaa yritin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nythän vasta löydettiin Babylonian kaupungin rauniot , josta Raamattukin puhuu
Vanhassa testamentissa. Kaivauksissa on löydetty mielenkiintoisia esineitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näen täällä lukijan joukossa hyvin murheellisen ihmisen- usko Jumalan apuun , niin kaikki järjestyy,,,

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On niin turvallinen ja kiitollinen mieli tänäkin aamuna, kun tietää, että Taivan Isä rakastaa ja armahtaa minua antamalla pahat asiani anteeksi ja kutsumalla uuteen päivään!Odotan, mitä mukavaa taas taphtuu- ei pelota mikään, koska Jumala on mukana- kiitos Jumalalle,,,

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi epäilet, että elät turvattomasti? Meillä Suomessa elävillä kuten muuallakin Euroopassa on turvallista elää. Ei kannata panikoida turhien asioiden kanssa, eikä kannata myöskään normaaleihin asioihin sekoittaa uskontoa! Jos sinä saat uskosta jotain helpotusta eläämääsi, niin se on hyvä. Kuitenkin elämään on suhtauduttava realistisesti, eikä kannata alkaa elämään tunteiden kautta. Järki voittaa aina!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ilman Jumalan sallimusta ei tapahdu yhtään mitään- Raamatussa sanotaan, että ei hiuskaan tipahda päästä Jumalan sitä sallimatta. Emme omin voimin ja viisauksin ole edes olemassa- Jumala on kaiken takana ja antaa uskovalle turvan ja iloisen kiitollisen mielen. Kannattaa siis lopettaa Jumalan pilkka ja uskoa Häneen, kuten lapsi uskoo hyvään isäänsä ja äitiinsä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos väitteesi olisi totta, tarkoittaisi se että, jumala olisi sadisti joka nauttii toisten kärsimyksestä ja suosii toisia jotka ei välttämättä häneen edes usko..
No onneksi jumalat ovat satua. Ainut joka loukkaantuu on taikauskoinen ihminen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nuo on sinun uskomuksia, mitään jumalaa joka raamatussa kerrotaan ei ole olemassa, mahdollisuus sille on käytännössä nolla.
Ja vaikka olisikin jumala niin se olisi kyllä rahan ja vallan puolella täysin eikä minkään tyhjänpäiväisen lässyttämisen puolella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joudut vielä katumaan sanojasi, sillä Jumala ei jätä rankaisematta sitä, joka pilkkaa häntä, Tee heti täyskäännös ja pyydä nöyrästi anteeksi, niin selviät vielä huomiseen päivään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti