Aloita uusi keskustelu

Oliko jeesus Kommunisti?

Aloittaja: Kössi Härmä Uskonto 23.3.2018 05:03

Olen vasta nhyt vanhalla iällä 79v alkanut raamattua koluamaan läpi. Onko se sitten kuoleman pelkko taikka tekojeni katuminen saanut minutr yhtymään tähän urkakkaan. Nimitäin entisenä apukoulun rehtorina sekä nykyisenä urheilijana kautta atleettina olen kerryttänyt suuren omaisuuden. Mutta löysin raamtusta kohdan jossa eräs nimeltä mainitsematon Luukas kertoo että "Helpompi on kamelin käydä neulansilmän läpi kuin rikkaan päästä Jumalan valtakuntaan." Aloin miettimään asiaa ja lopputulos oli että kamelihan ei mahdu neulansilmästä millään. Joten rikkaat eivät millään pääse taivaaseen myöskään.

Kuulostaa aika kommuunismilta? Miten muutt ootta tulkinneet kohdan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 165 viestiä

Meillä uskonveljillä taivaaseen pääsy onnistuu ilman ehtoja. Anteeksi pitää pyytää kirkkainsilmin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos oli, niin kovasti oli uusi testamentti aikaansa edellä. Marx, Engels kommunistinen manifesti on julkaistu vasta tuhatkahdeksansataaluvun puolivälissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Linttasi ees taas ns.pyhällä maalla, laitatti "Martoilla" ruuan itselleen. Teetätti muilla työt.Naiset tykästyivät. Eikös tämä kaikki viittaa ilmiselvään ns.taivaan maalariin. Poikamies. Hyvin epäilyttävää. Käsittääkseni elämä sen ajan "pyhällä maalla" oli aika perhekeskeistä. Pahemmanluokan narsisti. Lanseerasi itsensä jumalan pojaksi. Jo on jutut ja paljon on saanut aateveljiä ja siskoja.
Voi kättä voi jalakaa. Näitähän jumalan lähettiläitä on tämä pallo tulvillaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Gigolot vetää muiden rahat ja tavarat itselleen . Ei anna mitään ilmaiseksi ja ottaa maksun kaikesta. Ei välitä kenestäkään. Jeesus tuli kiroukseksi ristillä kun juutalaiset sylki sitä ja löi ,mutta se oli tullut sovittaan meidän syntejä ...sen takia se ei mennyt naimaan vaan rukoili ja paastosi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Ei omaisuus ole este taivaaseen, vaan siihen riittää Jumalan armo ja rakkaus. Omaisuuden voi käyttää lähimmäisten ja itsensä ilokisi ja parhaaksi- usko riittää ja Jumala johtaa elämäämme taivaaseen asti

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikös se Neulansilmä ollutkaan ahdas portti. Jeesus nasaretilainen oli aikansa oppineita. Erikoisesti hänen alaansa olivat käyttäytymistieteet. Hän oli perehtynyt empatiakykyyn ja tunteista kehittyneimpiin, kuten rakkauteen. Jeesus oli oivaltanut, että koko yhteisö voi sitä paremmin, mitä paremmin yksilöt ottavat huomioon toiset ihmiset. -Mitä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää se heille. Jeesuksen levittämä oppi on kristillisyyttä. Se ei ole uskonto vaan moraalifilosofia. -Jeesus oli kristitty.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jeesus oli anarkistikommunisti, joka vähän hullutteli poikien kanssa ja vastusti fundamentalistisia fariseuksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jeesus oli aikansa liberaali. Luterilaiset ja kaikki muutkin ovat konservatiiveja. Tarvitaan uusi liberaali johtaja jotta emme kuolisi tylsyyteen. Sitä odotellessa voi nauttia kauniista kesästä ja liikunnasta. Suosittelen sauvakävelyä pururadalla ja lähialueen patkointireitteihin tutustumista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ollut kommunismia vielä keksitty Palestiinassa eikä Juudeassa, Karl Marx keksi sen vasta 1800 vuotta jälkeen Kristuksen Euroopassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

minun mielestä JEESUKSEN pitäisi hävetä kaikkivaltiaan poikana systeemiä ,jossa elävät olennot ovat pakotettuina syömään toisiaan. Eikö alussa ollut inhimillisempää "elossa olomisen "
vaihtoehtoa!!! Tämä on suurin syy miksen voi uskoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

6:21 . Oli lääkäri joka kulki Jeesuksen kanssa . Kirjoitti muistiin tapahtumia sitten . Näki omin silmin mitä tapahtui . Kameli pääsee helposti taivaaseen verrattuna ihmiseen joka riippuu kiinni mammonassa ja kieltää Jeesuksen mieluummin kuin pelastuu . Etsii tämän näkyvän maailman kunniaa ja omaansa eikä niinsanotusti ole hengessä köyhä tai on omavanhurskas joka luottaa omaan kykyynsä pelastaa itse itsensä . Koska Jeesus on taivaassa sinne on vaikeampi päästä ilman Jeesusta vaikka omistaisi koko maapallon . Amen .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jeesus oli kommunisti, joka teki toisen tulemisensa 1800-luvulla Karl Marxin hahmossa.

Kolmatta kertaa Jeesus ei tule.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Seuraava tuleminen aiheuttaa alkuaineitten palamisen ja vuoret järkkyy , taivaat kääritään kokoon ja tähdet tippuu ...maajärisee , se on sitä loppu toisille toiset menee taivaaseen toiset ei .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti