Aloita uusi keskustelu

Olisko jo tämä ajankohtaista?

Aloittaja: Uskonto 23.3.2020 22:36

Liikemies Werner Holmin ja diakoni Fritjof Ojansuun saamista, yli puolen vuosisadan takaisista profetioista on Matti-pappi Vuolanne tehnyt seuraavan koosteen:

"Jumala ilmoitti, että Suomen kansaa kohtaa taloudellinen, poliittinen ja uskonnollinen kaaos, jolloin valtiolaivamme ajelehtii sumussa ilman peräsintä. Laivan kompassi ei tiedä tässä `magneettimyrskyssä`mitään. Tämä taloudellinen ja poliittinen kaaos painaa johtajat ja koko kansamme polvilleen Herramme ja Kuninkaamme Jeesuksen Kristuksen eteen. Silloin Jumala armahtaa uppiniskaista purnarikansaamme. Hän antaa Pyhän Hengen synnyttämän Kristus-keskeisen, uskonnolliskansallisen herätyksen, jonka ansiosta evankeliumin sanoma julistetaan ensin Venäjällä ja sitten kautta koko itäisen pallonpuoliskon."

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 3 / 2 viestiä
Viesti poistettu

Täyttä asiaa kirjoitat.Itsekkin tein aloituksen jossa suosittelen jokaista voimiensa ja mahdollisuuksiensa mukaan omavaraisuuteen.Viljelemään kaiken mahdollisen syötäväksi kelpaavan.Kaleva ei tätä julkaissut.Ilmeisesti se loukkaa jotain,en ymmärrä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On taisteltu itää vastaan vuosisadat . Budhahinduja ja muuta sekotusta Egyptistä tulevaa . Rukoillaan että yk ja muut järjestöt vaihtaa johtajansa kristityiksi eikä anna muiden jumalien varastaa .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti