Aloita uusi keskustelu

Rukoilkaame

Aloittaja: Kiitos Uskonto 15.3.2020 00:09

Milloin viimeksi rukoilit? Minä usko Jumalaan, isään kaikkivaltiaseen, taivaan ja maan luojaan. Aina tulee hyvälle mielelle kun rukoilee ja pyytää armoa ja siunausta. Rukoilkaamme yhdessä Herran armoa. Ylistystä korkeimmalle. Nöyrryn ja kiitän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 103 viestiä

Jumalatkin ihminen loi omiksi kuvikseen niin miksi niiltä nyt pitäisi pyytää armoa ja miltä sitä armoa pitäisi pyytää?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rukoile sinä vain vaikka jatkuvasti, siitä ei ole mitään hyötyä.
Minä en moiseen hölmöyteen rupea.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kiitos Jumalalle Hänen armostaan ja rakkaudestaan- Hän opettaa meitä seuraamaan oikeaa tietä, jotta vältymme vaikeuksilta paremmin eteenpäin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi pitää rukoilla?
Jos jumala on hyvä isä niin kuin te sanotte, niin se huolehtii lapsistaan hyvin rukoilemattakin.
Niin hyvä, isä tekee. Se on saletti.
Änkyrää pitää rukoilla ja sittenkään ei mitään hyvää tapahdu. Tulee tulta ja tulikiveä niskaan, jos ei jollota virsiä. Niin minulle lapsena opetettiin. Piti olla jumalaa pelkääväinen?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Rukoillaan Taivaan isältä Jeesukselta suojelusta , Suomalaisten puolesta että selvitään tästä koronakriisistä mahdollisimman pienin vaurioin
Odotin että piispamme Tapio Luoma olisi eilen ilta uutisissa rukoilut Suomen kansan ja kansalaisten puolesta, mutta ei edes Jumalan Jeesuksen nimeä maininnut

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keneltä sitä siunausta pyydetään ja mistä armoa?
Juice Leskinen on kiteyttänyt tämän jumalamyytin yhteen lauseeseen ja se menee näin:
"Ja jumalatkin ihminen loi omiksi kuvikseen."

Tuossa edellä ei siis ole kysymys vain yhdestä jumalasta vaan ihan kaikista mitä maailmanhistoria tuntee ja niistäkin, joita ei tunneta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jaahas, että pitäisi ruokoilla ja ylistää Häntä, jolla on väitteiden mukaan kaikki valta ja voima puuttua kaikkiin asioihin. Valtavista voimistaan huolimatta tämä ylivertainen taho antaa mm. syyttömien lasten ja naisten kuolla sodissa, poliittisissa konflikteissa, pakolaisleireillä jne. Kymmenet miljoonat täysin syyttömät ihmiset joutuvat vuosittain kokemaan kuolemaa ja kauheuksia, vaikka meilla on väitteiden mukaan Taho, joka halutessaan voisi kaiken estää. Minun mielestäni tuollaista rakkautta, toivoa, armoa ja vastuunkantoa tarjoava Isä ei täytä ainakaan minun vaatimuksiani.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Raamattu sanoo Ihminen itse tuhoaa itsensä
Jumala on antanut ihmisille valinnan vapauden joten ihminen itse rahan ahneudellaan tuhoaa luontoa sotii keksii erilaisia aseita valtansa avuksi jopa atomipommeja viruksia sitten rahastetaan rokotteilla
Joten turha Jumalaa syyttää ihminen itse olisi voinut valita toisen laisen elämän tavan luontoa ihmisiä kunnioittavan eikä ahneuteen valtaan rahaan perustuvan

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Harva ihminen tuhoaa itsensä. Usein joku toinen tuhoaa. Jumalien hyvyydestä on hyvin vähän näyttöä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No tapansa kullakin.mutta vaikka Te rukoilette hampaat irvessä niin maailma menee tuhoon.ei se auta ja kuinka paljon Täällä on sotia nälänhätää yms pahaa.jos haluaisimme niin nälänhätää voisi auttaa eli Nämä ns sivistyneet suurvallat saisivat toimitettua ruokaa sinne jos haluaisivat ja ongelma olis melkein ratkaistu.ja sodat mitä nytkin soditaan.mikä ne aiheuttaa no uskonto.ihminen on pahin kaikesta nyt ja aina.ei rukoillut siinä auta.se on totuus

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin tuo on Apostolinen uskontunnustus, joka on hyvin monille tuttu. Ja samalla myös se, jonka jo lapsuudessa, joka sunnuntai puolenpäivän aikoihin olevissa pyhäkouluissa opimme. Vuoronperään kylän taloissa pidettävät. Sekä alaluokilla ainakin me vanhemmat ikäluokat olemme raamatun perusasiat oppineet ja omaksuneet.

Nykyisin ei uskontoa kuulema opeteta lainkan sillä sen sanotaan loukkavan joitakin ryhmiä. Ja sen kyllä jokainen inhimillisyyteen taipuva suomalainen on tullut huomaamaan lasten ja nuorison juurettomuutena ahdistuneisuutena rauhatomuutena monen moisina mielen häiriöinä. Koska ei ole tietoa kehen tukeutua sekä turvautua. Koulu psykologit ja lääkärit pistävät, vain jonkun rauhoittavan pilleri purkin oppilan taskuu. Ja sanovat . . . KYLLÄ SE SIITÄ PAREMMAKSI MUUTTUU! Ja käyhän taas ensi viikolla kertomassa KUULUMISET!

Minun aikaan 60 - luvulla oli joka aamu aivan ensimmäisestä luokasta lähtien aamuhartaus. Jossa laulettiin alku ja loppu virret. Opettaja luki luokan edessä aina raamatusta jonkun jakeen tai kertomuksen. Silloin oltiin erikoisen hiljaa se antoi suurta turvaa ja yhtenäisyyden tuntua . . . MITEN LIENEE NÄINÄ AIKOINA sen yhtenäisyyden ja turvallisuuden tunteen laita?

Taitaa olla sidottu merkkivaatteisiin ja kalliimpiin kännyköihin ja niiden vertailuun! Köyhimpien lapsia sorretaan ja heille ilkutaan ja piestään. Minun aikana koulussa pulpettirivit piti olla sotilaalisen suorat eikä tunnilla puhuttu ilman opettajan kysymyksiä tai jos oli jotakin asiaa opettajalle. Nykyään pulpetit ovat luokissa MITEN SATTUU HUJAN HAJAN! Siis järjestystä elämään varten tuskin nykykouluissa oppii. Myös puhutaan ja huudetaan yhteen ääneen josta ei kukaan saa mitään tolkkua.

Pipot ja lippikset sekä huput saa olla päässä laukut viskottuna lattioille mikä minnekkiin. Sanalla sanoen Jumalattomuus on tullut oppitunneille ym. rapakontakainen USA käytösmalli. Kuusikymmentä luvulla oli mukavaa mennä koulun ruokasaliin asettua penkkiriveihin istumaan. Sitten noustiin kaikki opettajan merkistä ryhdikkäästi seisomaan niin tytöt, kuin pojatkin. Ja lausuimme yhteen ääneen ruokarukouksen. Käytöksemme oli hillittyä muodostimmen jonon johon jokainen liittyi vuorollan. Opettaja jakoi jokaiselle vuorollan ruokaa kysyen aina . . laitetaanko lissä? Lopuksi kiitimme Jumalaa / Jeesusta pöydän antimista kiitos rukouksella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun tästä tämänhetken riesasta seviydymme, tehkäämme sellainen muutos yhteiskuntaamme, että "huudetaan" Timppa kansan päälliköksi!
Loppuu kaikkinainen kurjuus ja epäjärjestys samalla kertaa, kun mahtikäsky kajahtaa!
Sain sellaisen käsityksen Timpan vuodatuksesta, että on tarpeen muutamia kertoja vuorokaudessa polvistua, ehkäpä juuri Mekkaan päin ja kumarrella syvään?
Ja näin on tiedossamma, kehen voimme taas turvata!
Hallelujaah!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei . . . toki pyllistelemään! paitsi jossakin toisessa tarkoituksessa ja silloinkin VAIN NAISIHMISET! . . ihminen. Kyllä minä olen vakaasti ja aina ollut Evankelis Luterilainen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Monta asiaa pitäisi harkita uudelleen. Liberaalinen ajattelumalli on eräin osin vienyt harhaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sota-ajan jälkeen kylillämme kierteli miehiä jotka pitivät seuroja. Tilaisuuden lopussa saarnaaja komensi seuraväen polvilleen rukoilemaan. Sen jälkeen hän keräsi kolehdin hyvään tarkoitukseen.
Kesäisin näitä seurojen pitäjiä ei juuri näkynyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ainakin yksi lapsena näkemäni remusi kesäaikaan Nurmeksessa. Oli varmaan kerännyt hyvän tilin talven aikana.
Muistan ikäni, kun minut pantiin viisivuotiaana laulamaan sille miehelle "Onpa taivaassa tarjolla lapsillekin".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyseinen mies niitti mainetta kovana saarnamiehenä Kuhmossa ja Suomussalmella Jatkosodan jälkeen.
Kovia kokenut kansa oli kuuliaista ja nöyrää ammattimiehen edessä.
Muista miehen nimenkin, mutta jääköön mainitsematta. Poikkeavia jälkimaininkeja tosiaan kiiri Nurmeksesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti