Aloita uusi keskustelu

Virkavalan vannominen

Aloittaja: näin se nyt meni Uskonto 6.6.2019 16:29

Aika moni uusista ministereistä vannoi virkavalan ilman Raamattua. Tyypillistä vasemmistohallitukselle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 37 viestiä

Ei oo Jeesusta ei oo kuoleman jälkeen paikkaa taivaassa. Ei se mitään siitä kärsii vaan he itse.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jeesus itse asiassa kieltää kaiken vannomisen joten aito kristitty ei pistä kättään Raamatulle vannoakseen mitään. "...älkää ensinkään vannoko, älkää taivaan kautta, sillä se on Jumalan valtaistuin, älkääkä maan kautta, sillä se on hänen jalkojensa astinlauta, älkää myöskään Jerusalemin kautta, sillä se on suuren Kuninkaan kaupunki; äläkä vanno pääsi kautta, sillä et sinä voi yhtäkään hiusta tehdä valkeaksi etkä mustaksi; vaan olkoon teidän puheenne: 'On, on', tahi: 'ei, ei'. Mitä siihen lisätään, se on pahasta..."

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minulle jäi epäselväksi se, että vain uudet ministeritkö vannoivat valan ja ennen ministereinä olleet siltä välttyivät.
Mielestäni aina on kaikki vannoneet, olivat sitten olleet tai ei entisissä hallituksissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Koska kyseessä on tuomarinvala tai -vakuutus, se annetaan eläissä vain kerran. Jos on jossain vaiheessa jo tuomarinvalan antanut, se riittää ministerinkin tehtäviin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Roomalaisille 13 luku. Uudessa testamentissa ; jokainen ( myös sinä ) olkoon alamainen sille esivallalle ,jonka vallan alla hän on ( Suomen ja Euroopan) sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta. Sen tähden joka asettuu esivaltaa vastaan se nousee Jumalan säätämystä vastaan ,mutta jotka nousevat vastaan tuottavat itselleen tuomion. Sillä hallitus urheat eivät ole niiden pelkona jotka hyvää tekevät ,vaan niiden jotka pahaa tekevät.Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä niin tee sitä mikä hyvää on niin saat siltä kiitoksen, sillä se on Jumalan palvelija sinulle hyväksi.Mutta jos pahaa teet,niin pelkää sillä se ei miekkaa turhaan kanna,koska se on Jumalan palvelija,kostaja sen rankaisemiseksi joka pahaa tekee..jatkuu myös miksi maksamme veroja .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei se ole vasemmistolle omistettu traditio, vaan kapitalistit kaksi sormea raamatulla kansaan vetoavat. Muistan miten Sipilä lupasi noudattaa lakia ja perustuslakia ! Mutta olipa aloitus tai mikä tahansa AINA SIPILÄN toimet torppasi perustuslakiin! Sopii vaan miettiä miten monta laitonta hanketta tuo äijän jäljiltä suomen maassa PYÖRI! tälläkin hetkellä. Joita eivät yliopistojen laintuntijat ole ehtineet tarkistaa tai niistä tietoa saaneet. Sipilän hallitus myös pimitti lainvastaisia hankkeitaan systemaattisesti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei insinööri ole juristi. Sitä varten eduskunnassa on perustuslakivaliokunta. Suomesta on muutenkin tulossa valtio, jossa kohta taviksetkaan eivät voi mennä edes työkkäriin ilman juristia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muumaalaistaustasilla ei ole oikeutta sortaa kantaväestöä eikä siirtää varoja heille rasistisesti .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaikka äänestinkin Persujen ehdokasta, täytyy myöntää, että...:
Jostakin syystä eniten tuossa tilaisuudessa säväytti se, kun Vihreitten puolueesta sisäministeri, köyhyystutkija sosiologian tohtori Maria Ohisalo, kaksi sormea raamatulla, nöyrästi vannoi kaikkivaltiaan ja kaikkitietävän Jumalan edessä valansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mari Ohisalo onkin sivistynyt nainen! Ja aitdosti sivistynyt myös sydämmeltään. Joka luo edellytykset yhteisten asioiden tasapuoliseen hoitoon. Eikä vain finanssi numeroiden illistelyn johon edellisen hallituksen pääministeri, VAIN KYKENI!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo, olen seurannut tätä nuorta naista mielenkiinnolla ja pannut merkille, että on hyvin älykäs, analyyttinen, "tutkijansieluinen" ja rauhallisesti ja asiallisesti argumentoiva ja käyttäytyvä ihminen, joka ei oikein tunnu mielessäni menevän siihen "muottiin", johon useimmat vihervassarit tuntuvat solahtavan. Johtukeeko kuinka paljon sympatiani ehkä hänen menneisyydestään lapsena ja nuorena, sitä en osaa sanoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vala ja Lupaus on kaksi eri asiaa , Vala on vastuu , Lupaus on Lupaus muiden lupauksien joukossa .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ministerit toimivat tuomarin vastuulla, siksi he myös vannovat tuomarin virkavalan tai antavat vastaavan vakuutuksen. Nämä ovat lakikirjassa valmiina kaavoina, joista voi toisen valita. Siten ei voi vakuuttaa kautta kiven tai kannon taikka jonkin omasta mielestään korkean voiman. Tässä ei ole mitään oikeiston tai vasemmiston suosimista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lady Amanda: Nyt sinäkin taas sotket USKON ja USKONNON. Kyllä voi vannoa valan sormet raamatulla vaikka ei kuuluisikaan kirkkoon. Voi silti olla uskovainen. Minä en kuulu ja olen silti vannonut valan sormi raamatulla, eikä salama lyönyt. Mistä ihmeestä tuollainen käsitys oikein on peräisin että Raamattu kuuluu kirkolle ei uskoon. Voi hyvät hyssykät.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etkö ole saanut Raamattua kirkon kautta ? Tai Jeesusta tai armoa tai uskoa . Uusi testamentti on Jeesuksen kirja .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti