Keikkakalenteri / Bändit ja keikat

BALANSSI / Basso Club / Oulu

21.05.2022 klo 22 - 22.05.2022 klo 04:30

BALANSSI TARJOILEE KLUBIKENTÄLLE KOTIMAISEN ARTISTIROSTERIN UUSIA SOUNDEJA
Kevään mielenkiintoisin tulokas livekentällä on usean paikkakunnan klubikiertue Balanssi. Jatkuvaluonteiseksi kaavaillussa Balanssissa kolme kotimaista nousevaa nimeä pääsee esittämään oman livesettinsä klubiympäristössä. Toukokuussa Helsingin Kafé Komasta alkava neljän kaupungin kiertue pysähtyy myös Turun Studiolla, Oulun Basso Clubilla sekä Tampereen Yo-talolla. Tulevaisuudessa klubin on tarkoitus kasvaa kattamaan Suomen suurimmat kaupungit.
Balanssi kuvaa sananmukaisesti tasapainoa ja vakautta, mutta myös herkkyyttä sekä monimuotoisuutta. Balanssi säilyy niin ikään klubi-iltojen sisällössä: kevään kiertueella nähdään monipuolisesti omilla kentillään operoivat tulokasartistit. Biiseillään kulta- ja platinarajoja hipova AHTI, joka tunnetaan mm. suositusta Maanantaisessarit- sarjastaan, YleX Läpimurto 2021-voittajaksi kruunattu karismaattinen laulaja-lauluntekijä ANI sekä Etenee Recordsille sainattu suomalaisen rap-kentän kiinnostavimpiin debytantteihin lukeutuva yhtye Överi.
”Haluamme näiden klubi-iltojen myötä tuoda esiin artistirosterimme monipuolisuutta ja uusia kiinnostavia nimiä. Tavoitteenamme on luoda toimiva ja pitkäikäinen klubi, johon jokainen on tervetullut omana itsenään. Tarkoituksena on auttaa uuden aallon artisteja saamaan äänensä kuuluviin ja tukea artistipolkua vahvasti jo alusta alkaen. Haluamme fokusoida suurien konserttien lisäksi enemmän myös pienempiin kokonaisuuksiin ja tavoittaa yleisöä heille tutussa ympäristössä.”, klubin promoottori Arsalan Azizi kommentoi.
BALANSSI
Live: Ahti, Ani, Överi
Aikataulu
22:00 0vet
23:00 Överi
00:00 Ani
01:00 Ahti
Liput
10€ ennakkoon
https://www.tiketti.fi/ahti-ani-overi-basso-club-oulu…/82029
15€ Ovelta
+ 3€ epm.
Mega happy hour 22-23
To 19.5. Helsinki, Kafé Koma
Pe 20.5. Turku, Yökerho Studio
La 21.5. Oulu, Basso Club
La 4.6. Tampere, Yo-talo
K-18
Basso Club / Uusikatu 20 / Oulu


https://www.facebook.com/bassoclub

SIJAINTI

Basso Club - Klubi ja Tapahtumakeskus Oulu

Uusikatu20, Oulu

JÄRJESTÄJÄ

Basso Club

Liput

Ennakko
10 €
Lippu ovelta
15 €
Palvelumaksu
3 €
Osta liput