Keikkakalenteri / Bändit ja keikat

Basso House Party: Rony Rex

24.09.2021 klo 20 - 25.09.2021 klo 01

Otetaan pieni varaslähtö kohti normaalia yöelämää. Rajoitusten poistuessa todennäköisesti lokakuussa, on hyvä hieman harjoitella klubikäyttäytymistä erinomaisen tanssimusiikin parissa, sekä uusien että vanhojen ystävien kanssa - edelleen kuitenkin vallitseva tilanne mielessä pitäen.
THIS IS A HOUSE MUSIC PARTY
______ _ _ _ ______
Rony Rex
Uransa kotibileistä aloittanut Rony Vartio eli Rony Rex on noussut nopeasti yhdeksi Suomen johtavista DJ-nimistä. Rony on ottanut yleisön haltuunsa energisellä saundillaan, valovoimaisella presensillään ja terävillä soittotaidoillaan festareilla sekä suurissa klubitapahtumissa ympäri Suomea ja ulkomaita.
Kotimaisista festareista muun muassa Flow'n, Weekendin, Summer Soundin ja Provinssin lavat ovat tulleet tutuiksi. Lasermehu-klubin lisäksi Rony pyörittää yhdessä Töölön Ketterän kanssa Talli-klubia ja hostaa YleX:llä viikoittaista omaa radioshow'taan sekä on tiiviissä yhteistyössä mm. Red Bullin ja Pioneer DJ:n kanssa. Rony on tunnettu myös erikoisista paikoista livenä striimatuista keikoistansa, kuten vesiputouksesta, ilmassa olevasta lentokoneesta, luolasta tai veneestä keskellä Itämerta.
Ronyn uusimmat, kansainvälistä huomiota herättäneet julkaisut kuten ”Mona Lisa” yhdessä New Ro:n kanssa sekä ”Milk It” Carla Monroen kanssa on soinut radioissa sekä DJ-seteissä ympäri maailman mm. Diplon, Dillon Francisin, Don Diablon, Anna Lunoen sekä The Magicianin soittamana.
https://www.youtube.com/watch?v=qjQcXm1sWio
https://open.spotify.com/artist/61AudJPWNuYbLelVjkocZ4…
https://www.instagram.com/itsronyrex/

Exce
Hieman taukoa Basson kapellimestarin puikosta pitänyt Exce saapuu mestoille takaamaan jokaisen tanssilattialle uskaltautuvan klubittajan lanteiden keinumisen. Hyvästä musasta ja tasokkaasta soittotaidostaan tunnettu DJ starttaa nämä bileet tyylillä, josta ei timantinkovaa housea ja sen värikkäitä alagenrejä puutu.
https://www.youtube.com/watch?v=bRuQC9Q1rFw
https://open.spotify.com/artist/3qwb0vJbiM8Obv35GzjDZp…
https://www.instagram.com/excemusic/
______ _ _ _ ______
Mitä: House music
Missä: Basso Club, Uusikatu 20
Milloin: 24.9.2021 20:00-01:00
Liput/ Tickets
10€ & 7€ students
(Sisältää palvelumaksun / Includes service fee)
______ _ _ _ ______
Mega Happy Hour
2 0 : 0 0 - 2 2 : 0 0
Karjala 0,4l (4,5%).......3,50€
Happy Joe Dry Apple 0,33l (4,7%).......3,50€
Original Long Drink 0,33l (5,5%).......3,5€
Kelkka (6,7%).......6,00€
Valkovenäläinen (10,7%).......6,00€
______ _ _ _ ______
Somehow we heard that this event has an (unofficial) afterparty in undisclosed location 1am-5am (at least) More info TBA for a limited amount of handselected individuals


https://www.facebook.com/bassoclub

SIJAINTI

Basso Club - Klubi ja Tapahtumakeskus Oulu

Uusikatu20, Oulu

JÄRJESTÄJÄ

Basso Club

Liput

Normal ticket (at the door)
10 €
Stude ticket (at the door)
7 €