Kulttuuri / Tanssi

Elokaruselli - Säärenheiton sadonkorjuu! @ Tuba

07.08.2021 klo 21 - 23:45

Olemme palanneet - leiskuvampina kuin koskaan! Takana on hyvin erilainen burleskivuosi, jolloin mekin Amanecerá- tanssikoululla viritimme etätunnit läppäreihimme ja ripustimme esiintymisasumme naulaan odottamaan kaihoisasti seuraavia oppilasnäytöksiä. Burleskin riemu pysyi kuitenkin voimissaan läpi vuoden antaen meille inspiraatiota ja iloa yhteisöllisyyden voimasta.


On aika korjata tätä satoa nyt, kun Tubassa pistetään ilta intiimiksi ja pidot pystyyn! Luvassa on karusellin täydeltä burleskia ja performanssia, joten antaa helmojen ja henkselien jälleen paukkua!


Menossa mukana Amanecerán Varietee Burlesca- ryhmä, nuo loistokkaat seireenit, jotka täyttävät lavan huikeilla ryhmä- sekä soolonumeroillaan! Myös opettajat Divina Moonlight ja Director´s Kat nähdään lavalla kutkuttavine sooloineen! Luvassa on viehättävä kattaus burleskia laidasta laitaan aina burleskihistorian huminasta Sukkamieli- jumalattaren verkkosukkaan ja kipinöivästä flamenco- burleskista täysin ennen näkemättömiin numeroihin! Illan juontavat drag king Tuke Kemppainen aisaparinaan Gretta Lempi von Kosmos os. Jyrkkä.


Sydämellisesti tervetuloa viettämään kanssamme elokuun pimenevää iltaa tunnelmalliseen Tubaan.

SIJAINTI

Tuba Food & Lounge

Mannenkatu 2, Oulu

JÄRJESTÄJÄ

Tuba Ravintola

Liput

Liput ovelta
15 €