Yhteisöt / Yleisöluennot

Eurooppa vihertyy - mutta miten?

07.05.2021 klo 09:30 - 10:30

Vihreämmästä Euroopasta keskustelemassa ovat Oulun yliopiston tutkijatohtorit Sari Hirvonen-Kantola ja Niina Halonen sekä Oulun kaupungin projektipäällikkö Samuli Rinne. Euroopan parlamentin jäsen Ville Niinistö johdattelee teemaan.

Eurooppapäivää vietetään sunnuntaina 9.5. EU:n yksi prioriteeteistä on Euroopan vihreän kehityksen ohjelma Green Deal, jonka tavoitteena on tehdä Euroopasta ensimmäinen ilmastoneutraali maanosa. Mikä on Green Deal ja mihin yhteiskunnan osa-alueille se ulottuu? Millaista on tehdä tutkimusta, jolla luodaan kestävämpää tulevaisuutta? Avauspuheenvuoron ja johdatuksen teemaan pitää Euroopan parlamentin jäsen Ville Niinistö. Keskustelemassa Oulun yliopiston tutkijatohtorit Sari Hirvonen-Kantola ja Niina Halonen sekä Oulun kaupungin projektipäällikkö Samuli Rinne.

Virtuaalilähetys UniOulu YouTube-kanavalla. Tarvitset lähetyksen seuraamiseen vain nettiselaimen tai puhelimen YouTube-sovelluksen.

Tilaisuus on osa Oulun yliopiston pop-upin toimintaa ja se järjestetään yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan EU-tietopisteen ja Oulun kaupungin kanssa.


https://www.oulu.fi/fi/tapahtumat/eurooppa-vihertyy-mutta-mitenutta-minka-kustannuksella

SIJAINTI

https://www.youtube.com/user/UniversityOfOulu

Kauppurienkatu 12, Oulu

Liput

Vapaa pääsy