Keikkakalenteri / Bändit ja keikat

IBE, MELO, JOKRATES (ikärajaton) // Basso Club, Oulu

26.11.2021 klo 17 - 22

‼️Iben, Melon ja Jokrateksen tapahtuma joudutaan siirtämään koronatilanteen takia ensi vuoden puolelle. Ilmoitamme uuden päivämäärän heti kun se varmistuu.‼️
Marraskuun keikalle ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle.
Mikäli uusi päivämäärä ei sovi aikatauluihisi, voit palauttaa lippusi Tikettiin osoitteessa:
https://www.tiketti.fi/palautalippuja
ibe
Skorpionin historian ensimmäinen artistikiinnitys oli ujohko lapsenkasvoinen räppärinalku. Uudenvuodenpäivänä 2017 julkaistu ensimmäinen single Monologi sai loistavan vastaanoton ja sen jälkeen ibe ei ole vilkuillut taakseen.
Kehitysvauhti on ollut hurja. Reilussa kolmessa vuodessa ibe on noussut artistiksi, jolle ehdokkuudet Emma Gaalassa on realismia. Suosio on jo nyt niin suurta, että että kesällä 2020 hänet nähdään festivaalien isoimmilla lavoilla. Kaikki saavutukset ibe on ansainnut uskomalla omaan tapaansa tehdä helposti lähestyttävää, mutta samalla kunnianhimoista ja aikaansa edellä olevaa musiikkia. Luottotuottajat EM ja My Friend Marla pitävät huolen siitä, että biittien taso pysyy kautta linjan korkeana.

Ibe
https://spoti.fi/2KqGnjG
www.instagram.com/ibe1999
www.facebook.com/ibe1999

MELO
MELO on noussut nopeasti suomirapin uuden aallon sankariksi. Artistin tuotantoa kuunnellessa ei tarvitse kysyä miksi. Ajassa kiinni olevat biitit eivät kalpene tippaakaan Atlantin tuolla puolen tehtävälle soundille. MELO:n synkähköt ja jopa ahdistavan pisteliäät lyriikat tykitetään flow’lla, jonka vaivattomuus aiheuttaa kateutta muissa räppäreissä.
Suosion räjähdysmästä kasvua tuskin haittaa sekään, että MELO:n julkaisutahti on hengästyttävä. Parissa vuodessa pihalle on tullut kaksi albumia ja EP:tä sekä tuhti määrä feattiversejä.
Mikä parasta, alkujaan nummelalainen artisti vähät välittää siitä mitä radiohittirintamalla tapahtuu. MELO poimii W:tä W:n perään omia polkuja kulkien.
Jokrates
Jokrates, tuo suomiräpin raikas tuulahdus. Viime vuonna räpin sm-kisan voittaneen nuorukaisen kappaleissa yhdistyvät nokkelat tekstit ja huippuunsa hiotut kirjavat tuotannot. Kun Jokrates astuu lavalle, kirvoittaa hän jähmeimmänkin lantion euforiseen hurvitteluun. Mikäs siinä runoillessa henkeäsalpaavien taustojen säestämänä. Mainittakoon vielä, että Jokratesilla on freestyle-räpissä musta vyö, eikä hän pelkää käyttää sitä. Tästä todisteena vuoden 2019 räpin suomenmestaruus.
Tykkäät Kuitenkin (Feat. Theo John)
https://www.youtube.com/watch?v=OyHBu4Y2IjY
www.jokrates.com
https://open.spotify.com/artist/388BgNWjRWFHgJnsmBdJzE
https://www.instagram.com/jokratess/
https://www.facebook.com/Jokrates/
https://www.youtube.com/user/JoneVmusic
Aikatalu:
17:00 Ovet
17:30 Jokrates
18:30 Melo
19:30 ibe
Liput:
Ennakkoon 18€
Ovelta 20€
+ 3€ Pm. (peritään ovella)
Ikärajaton ja päihteetön tapahtuma!


https://www.facebook.com/bassoclub/

SIJAINTI

Basso Club - Klubi ja Tapahtumakeskus Oulu

Uusikatu20, Oulu

JÄRJESTÄJÄ

Basso Club

Liput

Ennakkolippu Tiketistä
18 €
Lippu ovelta
20 €
Palvelumaksu
3 €
Osta liput