Kulttuuri / Taidenäyttelyt

Jorma Styng: Vanhauus - kuvataidenäyttely

10.11.2020 klo 10 - 17

Vanhauus, Jorma Styngin näyttely loka-marraskuussa Hyvän mielen talolla.

Jorma Styng on oululainen sävel- ja kuvataiteilija (=kitarataiteilija/säveltäjä/kuvataiteilija), omien sanojensa mukaan ”omasta mielestäni tarpeeksi hyvä ihmiseksi.” Alla Jorman luonnehdintaa Hyvän mielen talolle tulevasta Vanhauus-näyttelystään:

”Tämän näyttelyn kokoaminen osoittautui yllättävän vaikeaksi tehtäväksi, johtuen tiloista ja ennen kaikkea näyttelyn nimestä, jonka keksin ennen kuin valitsin teokset. Koin että näyttelyn nimi ohjasi ja hieman rajoittikin teosvalikoimaa, laittaen minut etsimään varastoistani sekä suhteellisen uusia että myös iäkkäitä teoksia, joista saisi koottua mielekkään ja sopusointuisen näyttelyn. Tämä homma vaati yllättävänkin paljon pohtimista. Ehkä olisi pitänyt valita teokset ensin ja keksiä sitten vasta nimi näyttelylle. Oppia ikä kaikki. Toivon kuitenkin, että onnistuin kokoamaan katsojalle mielenkiintoisen kokonaisuuden.

En halua kummemmin luonnehtia omia teoksiani, koska koen että jokainen kokee kunkin teoksen omalla tavallaan. Meidän ei ole tarkoitus olla samanlaisia kaikki, joku tykkää jostakin ja joku taas ei, ja se on ihan hyvä asia. Meille on tilaa kaikille, kunhan vain muistamme olla sovussa keskenämme.

Oulussa 20.09.2020
Jorma Styng ”

Jorman taiteilijatapaaminen Hyvän mielen talolla olohuone Ilonassa ti 20.10. klo 14-15, tervetuloa tapaamaan taiteilijaa teosten takana!

Nettisivut: http://www.styng.net/fi/

Lämpimästi tervetuloa näyttelyyn 1.10. – 10.11.2020 talon aukioloaikoina ma-ti klo 10-17 ja to-pe klo 10-14


https://www.hyvanmielentalo.fi/ajankohtaista/tapahtumat/vanhauus-jorma-styngin-nayttely-loka-marraskuussa-hyvan-mielen-talolla.html

SIJAINTI

Hyvän mielen talo

Kauppurienkatu 23, 2 krs, Oulu

JÄRJESTÄJÄ

Hyvän mielen talo

Liput

Vapaa pääsy