Kulttuuri / Tanssi

Kansantanssin taiturit -konsertti

11.10.2019 klo 19 - 21

Kansantanssiryhmä Polokkarit järjestää Oulussa huikean suomalaisen kansantanssin illan, jossa nähdään Pohjois-Suomen upeinta kansantanssiosaamista. Iltaa isännöi itseoikeutetusti Polokkarit, jonka ohjelmistosta nähdään laaja otanta kansanmusiikkiyhtye Nopen säestyksellä.

Illan aikana nähdään myös vierailijoita. Mukana kattauksessa on Kansantanssiryhmä Raito (aiemmin Siepakat) Rovaniemeltä, Pähiät Oulunsuun Nuorisoseurasta ja Pirttiset Oulunsuun Nuorisoseurasta. Pirttisiä säestää Poloku-yhtye.Konsertin järjestämisellä Polokkarit keräävät varoja matkakassaan kohti Cioff World Folkloriada -festivaalia heinäkuussa 2020 Venäjän Ufassa, jossa he edustavat Suomea kansantanssin "maailmannäyttelyssä".

Polokkarit on Oulunsuun Nuorisoseuran kansantanssiryhmä, joka on toiminut vuodesta 1995 lähtien. Polokkareiden saavutuksiin kuuluu mm. Vuoden Kansantanssiyhtyeenä toimiminen vuosina 2016-2018 ja mestaruussarjaan luokittelu vuosina 2017 ja 2019. Nämä ovat korkeimpia tunnustuksia mitä suomalaisen kansantanssin harrastusryhmät voivat saavuttaa. Polokkareita johtaa tanssinopettaja ja koreografi Hanna Poikela.

Lippuvaraukset: polokkaritoulu(at)gmail.com
Lippuja myydään tuntia ennen ovella, vain käteinen.
Lippuja voi ostaa ennakkoon myös suoraan Polokkareiden tanssijoilta.

SIJAINTI

Pohjankartanon koulu

Suvantokatu 1, Oulu

Liput

Normaali
18 €
Opiskelija, eläkeläinen, työtön
15 €