Keikkakalenteri / Bändit ja keikat

Katri Helenan Yhteisvastuu-konsertti

21.05.2022 klo 18 - 23

Lauantai-iltana Ouluhallissa on luvassa ikimuistoinen konsertti-ilta Katri Helenan ja kapellimestari Tessa Virran johtaman orkesterin kanssa.

Musiikin lomassa esille nousee myös Yhteisvastuukeräyksen teema, koronan aiheuttamasta yksinäisyydestä ja ahdingosta kärsivät nuoret ja lapset. Konserttivierailla on mahdollisuus tehdä vapaaehtoinen lahjoitus Yhteisvastuulle.

Ohjelma on Kirkkopäivien ja Lähetysjuhlien rinnakkaisohjelmaa, osta liput Ticketmasterista: Liput palvelumaksuineen 29 / 39 / 49 €.

Katri Helena on yksi Suomen menestyneimmistä iskelmälaulajista. Rakastetun artistin ensimmäinen levytys Poikien kuvat julkaistiin vuonna 1963. Sittemmin Katri Helena on ehtinyt levyttää jo lähes 500 kappaletta, julkaista 52 albumia ja kokoelmaa sekä myydä lähes 2 miljoonaa äänitettä. Levyt ovat myyneet kultaa, platinaa ja tuplaplatinaa, ja miljoonan myydyn äänitteen raja rikkoutui vuonna 1994. Esiintymisiä näinä vuosina on kertynyt yli 3500 ja matkakilometrejä reilut 3,5 miljoona.

Katri Helenan hittejä ovat muun muassa ”Anna mulle tähtitaivas”, ”Mun sydämeni tänne jää”, ”Katson sineen taivaan”, ”Lintu ja lapsi”, ”Vasten auringonsiltaa”, ”Katson autiota hiekkarantaa” ja ”Puhelinlangat laulaa”.

Ovet aukeavat klo 18, konsertti alkaa noin klo 19.

Konsertin järjestää Live Nation.
Tapahtuma on osa #YHDESSÄ22 Kirkkopäivät ja Lähetysjuhlat -kaupunkifestivaalia 20.-22.5.2022.
Tarkista mahdolliset ohjelmamuutokset www.kirkkopaivat.fi


https://www.kirkkopaivat.fi/ohjelma-2022/katri-helena/

SIJAINTI

Ouluhalli

Ouluhallintie 20, Oulu

Liput

Peruslippu
29 €
Osta liput