Keikkakalenteri / Bändit ja keikat

Kaupungin Kaunein | Voimala 1889

25.09.2021 klo 20 - 23

Kasaribändi Kaupungin Kaunein tekee comebackin kesällä 2021 ja soittaa Voimala 1889:ssä lauantaina 25.9.!

Vuonna 1982 perustettu haapajärvinen bändi RAPPIO vaihtoi nimensä erään kappaleensa innoittamana ja bändistä tuli KAUPUNGIN KAUNEIN vuonna 1985. Yhtyeeltä julkaistiin singlet Harha ja Kaupungin Kaunein sekä Syntinen Kesäyö ja Öljymäen Esso, josta jälkimmäinen oli myös mukana suositussa Mikko Alatalon juontamassa Hittimittari-ohjelmassa.

Levy-yhtiö julkaisi vinyyli LP:n Öljymäen Esso vuonna 1986, jota voi keräilyharvinaisuutena löytää musiikkiliikkeistä tai nettikaupoista.
Yhtye työsti keväällä ja kesällä 1987 uutta albumiaan, jota äänitti mm. Luri Luokkala Clifters bändistä Helsingin studiolla.

Viimeinen studioäänite on tehty Oulussa Soundmix-studiolla syyskuussa ja livetaltiointi uusista biiseistä ilman yleisöä Haapajärven Kaunistossa elokuussa samana vuonna.
Orkesteri keikkaili lokakuun loppuun asti, jolloin osa bändistä halusi vaihtaa tyylin englanninkieliseen rockmusiikkiin. Yhtyeestä tuli Messah Gang. Yhtyeen sielu ja biisien tekijä Timo Mikkola jättäytyi pois, keskittyi metsätalouinsinöörin tutkinnon suorittamiseen ja muutti Topi Sorsakosken asuinpitäjään Ähtäriin. Kaupungin Kauneimman taru oli ohi.

Musiikkilehti Rumban eräs toimittaja arvosteli levyn huonoksi ja totesi; -"Jään odottamaan Getsemanen Kesoilia ja Kaugin Kauneimman paluuta." Hesalaisille Kaunarit oli piikki lihassa huumorin takia ja yhtye sai paljon silloista palstatilaa lehdistä ja radioaalloilta.

Toive comebackista tapahtuu vihdoin tänä syksynä, kun yhtye nousee lavalle 34 vuoden tauon jälkeen soittalla keikkoja Oulussa, Haapajärvellä ja Pyhäjärvellä.
Yhtyeen perustaja julkaisee loppuvuonna keikkojen jälkeen levy-yhtyeen kanssa julkaisemattomista biiseistä uuden LP:n nimeltään Getsemanen Kesoil; sympatiaa landejätkille. Yhtyeestä tehdään myös livekuvatallenne Oulun keikalta!

Kokoonpano:
- Markku Allu Vilppola laulu
- Elsa Vigsted taustalaulu
- Kai Penttilä rummut (Garbo)
- Kari Södö basso (Garbo)
- Kepa Härkönen soolokitara
- Timo Mikkola kitara ja taustalaulu

Showtime 21:00

SIJAINTI

Voimala 1889

KASARMINTIE 1, Oulu

JÄRJESTÄJÄ

Tuba Ravintola

Liput

Tiketti
10 €
Ovelta
13 €
Osta liput