Keikkakalenteri / Bändit ja keikat

Kielo Kärkkäinen + Lassi Valtonen 2.7. | Voimala 1889

02.07.2021 klo 19 - 23

Kielo Kärkkäinen on laulaja-lauluntekijä, jonka syvä ääni soi folkia, jazzia ja runoutta yhdistävässä uuden ajan laulelmassa.
Kielo on julkaissut kaksi albumia suomenkielistä folkia (Tule, 2017 ja Keitä me olemme, 2019) sekä kaksi espanjaa ja suomea yhdistävää maailmanmusiikkialbumia yhtyeensä Belizen kanssa (Paisajes y encuentros, 2017 ja Mis dos madres, 2019). Hän esiintyy aktiivisesti myös jazz-yhtyeensä Taming Mayn kanssa.
Yhtye:
Kielo Kärkkäinen, säv./san., laulu ja kitara Matti Salo, laulu ja kitara Sami Sippola, tenorisaksofoni
***
Lassi Valtonen on suomalainen laulaja-lauluntekijä. Artisti osallistui Idolsin 5. tuotantokaudelle vuonna 2011 ja selviytyi kisassa semifinaaleihin saakka. Lyhyessä ajassa Lassin persoonallinen tyyli ja sielukas lauluääni voitti Suomen kansan puolelleen. Valtonen julkaisi debyyttialbuminsa Kukin tyylillään lokakuussa 2011. Albumi nousi ilmestyttyään Suomen virallisen albumilistan kymmenennelle sijalle ja myi lopulta kultaa. Toinen albumi Kasvottomat päivät näki päivänvalon elokuussa 2016.
Nykyisin artisti toteuttaa unelmiaan musiikin parissa, tekemällä omaehtoista folk-musiikkia. Laulujen tekstit poukkoilevat elämän ihmettelystä parisuhdekiemuroihin. Hiomaton timantti on työstämässä parasta aikaa kolmatta levyään.

SIJAINTI

Voimala 1889

Kasarmintie 1, Oulu

JÄRJESTÄJÄ

Tuba Ravintola

Liput

Liput ennakkoon
14 €
Liput ovelta
17 €
Osta liput