Keikkakalenteri / Bändit ja keikat

Lähde + Yoki @Tuba

25.09.2020 klo 20:30 - 23:30

Lähde + Yoki Tuballa 25.9.

Lähde on oululainen trio, joka soittaa laulaja&lauluntekijä Mari Vuoritien säveltämiä ja sanoittamia kappaleita. Tärkeän luovan panoksen musiikin sovittamiseen ovat antaneet myös bändin miekkoset eli basisti Janne Koskinen ja rumpali
Veli-Matti Torkko, jotka tuovat myös voimaa ja jämäkän tukirangan Marin ilmaviin pianosävellyksiin.
Lopputuloksena on maalauksellista, sähköisen iloittelevaa ja sadunhohtoista liitoa musiikillisissa sfääreissä. Lähteestä pulppuaa tunteiden syviä vesiä, unia, mytologiaa ja luonto henkii vahvasti mukana. Lähteen soinnissa on yhtäaikaa kuulasta eteerisyyttä ja räiskyvää tulista energiaa!
Lähde on äänittänyt hiljattain uuden levynsä "Tulisiipilintu" ja Tuban keikalla juhlitaan myös levynjulkkareita

****
Yoki on hyvässä nosteessa oleva oululainen poprock -yhtye, joka on julkaissut juuri Palasia elämästä -nimeä kantavan debyyttialbuminsa. Levynjulkaisukiertueella oleva yhtye saapuu nyt Tubaan hivenen kevennetyllä kokoonpanolla esittäen parhaita tunnelmapaloja uudelta levyltään semiakustisella otteella.

Musiikillisesti Yokin kappaleissa liikutaan koskettavista ja maalailevista soolotunnelmista aina bändin saumatonta soittoa hyödyntäviin energisiin ilotteluihin. Ohjelmisto koostuu pääosin laulaja- ja lauluntekijä Elisa Elisa Koivupuron säveltämistä ja sanoittamista kappaleista väritettynä bändin vahvoilla sovituksilla, jotka luovat oman sävynsä musiikkiin.
Debyyttialbumin on tuottanut musiikin moniammattilainen Edu Kettunen. Jotain uutta on syntynyt.

Albumi löytyy suoratoistopalveluista, kuten Spotifystä https://open.spotify.com/artist/5Yt3NcGVg8EBrHNUqkS6bm?si=1aZ2ffu7R1mPlCs7BAa2UQ
Sosiaalisessa mediassa Yoki löytyy nimellä @yokivirallinen ja kotisivut löytyvät osoitteesta www.yokivirallinen.fi

SIJAINTI

Tuba Food & Lounge

Mannenkatu 4, Oulu

JÄRJESTÄJÄ

Tuba Ravintola

Liput

Liput ovelta
8 €