Keikkakalenteri / Bändit ja keikat

LAINEEN KASPERI + STEPA & HEIMO ILMAN MENNEISYYTTÄ

24.07.2021 klo 20 - 23

Laineen Kasperia kutsutaan muusikoksi, räppäriksi, äänisuunnittelijaksi, säveltäjäksi, runoilijaksi, rappiotaiteilijaksi ja kansakunnan omatunnoksi. Ennen kaikkea Laineen Kasperi on esiintyjä, jonka yksikään keikka ei ole samanlainen. Hänen keikkansa ovat performanssimaisia trippejä, hiphopin ja muun UG-musan kanta-ajatuksen mukaisia yhteisöllisiä tapahtumia ja riittejä, joissa esiintyjän ja yleisön välinen raja on juhlavan häilyvä.

Kauniista flowstaan tunnettu räppäri Stepa on kiertänyt maata päivisin tavallisena ja iltaisin kuolemattomana supersankarina jo yli vuosikymmenen ajan. Taiteellisesti kunnianhimoinen sympaatti on ehtinyt ilahduttaa yleisöitä jo kuudella albumilla ja lukuisilla hiteillään. Vaikka ympyrät ovat vuosien saatossa kasvaneet, yksi asia on pysynyt: Stepa on altavastaaja altavastaajien puolella, aina.

Kaikkia kunnioittava herrasmies on myös suosittu fiittaja, jota on kuultu mm. Laineen Kasperin, JVG:n, Kemmurun, Jodarokin ja Aren kappaleilla.

Nyt Stepa kiertää yhdessä Heimo Ilman Menneisyyttä -nimisen yhtyeensä kanssa.

Tämä keikka on siirretty koronarajoitusten takia kertaalleen. Uusi keikkapäivä on 24.7.. Jo ostetut liput käyvät keikalle sellaisenaan. Voit myös halutessasi palauttaa liput 30.4. mennessä ostopaikkaan. Tiketin verkkokaupasta lipun ostaneet saavat aiheesta sähköpostia palautusohjeineen. Mikäli ostit suoraan Nelivitosesta, laita meille viestiä täällä Facebookissa tai sähköpostia osoitteeseen toimisto[a]45special.com.


http://www.45special.com/tapahtumat

SIJAINTI

45 Special

Saaristonkatu 12, Oulu

JÄRJESTÄJÄ

45 Special

Liput

Ennakkoliput Nelivitosesta
15 €
Ennakkoliput Tiketistä
16,50 €
Liput ovelta
18 €
Eteispalvelu
2,50 €
Osta liput