Urheilu / Liikunta

Lempeä hathajooga, viikkotunti DROP IN

28.05.2020 klo 18 - 19

Lempeällä hathajoogatunnillani saat tilaa läsnäololle. Tunti on kehoa ja mieltä rauhoittava, helposti lähestyttävä joogatunti, jonne voit tulla mukaan, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta joogasta. Myös jo aiemmin jooganneena saat tunnista lempeän palauttavan hetken arkeesi.

Joka torstai 18.00 Lempeä hatha, 60 min

EI ENNAKKOILMOITTAUTUMISTA, DROP IN!

Kertamaksu 10 € (Käteinen, pankkikortti, Mobile Pay, Smartum-seteli ja -verkkomaksu, Edenred, Eazybreak- seteli ja mobiili, E-Passi, Tyky-seteli)

Tilassa on joogamatot, viltit ja tyynyt valmiina. Voit pukeutua lämpimiin, joustaviin ja mukaviin vaatteisiin ja nappaa mukaan halutessasi myös villasukat.

Viikottaisen joogatunnin sisältö on suunniteltu niin, että pääset tunnilla hyvin mukaan, vaikka olisit ensi kertaa joogaamassa. Sinun ei siis tarvitse osata mitään vaan saat tulla avoimelle tunnille milloin vain sinulle sopii, ei ennakkoilmoittautumista!

Joogatunti koostuu alku- ja loppurentoutuksesta sekä niiden välissä tehtävistä joogaliikkeistä, asanoista. Tunti on yleisen ryhmän tunti, ja jos sinulla on joitain akuutteja vaivoja (selkä, niska, verenpaine, sydän jne.) pyydän, että huomioit itsesi erityisesti tunnin aikana ja et tee liikkeitä jotka eivät tunnu hyvältä. Ohjaan sanallisesti tunneillani sinua palaamaan lepoasentoon, jos jokin liike ei tunnu sinulle sopivalta ja on tärkeää että kuuntelet omaa kehoasi ja toimit sen mukaan. Olemme kaikki ainutlaatuisia ja se on ihana asia.

Tervetuloa mukaan viikottaiselle tunnilleni Olentilaan, Raaheen!

Joogaterkuin, Nita

www.nitapihlajamaa.fi
www.olentila.fi


http://www.olentila.fi

SIJAINTI

Olentila

Rantakatu 5 A, Raahe

JÄRJESTÄJÄ

Olentila

Liput

Kertamaksu
10 €