Urheilu / Liikunta

Liikukko Nää? 2020

18.01.2020 klo 10 - 16

Oulun suurin ja vauhdikkain koko perheen liikunta- ja hyvinvointitapahtuma järjestetään Ouluhallissa jälleen lauantaina 18.1.2020! Ovet ovat auki klo 10-16 ja tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Liikukko Nää? -tapahtuman tarkoitus on tuoda esiin uusia mahdollisuuksia osallistua, kokea ja nähdä Oulun tarjontaa koko perheen virkistymiseen. Kaikki mukana olevat yhteistyökumppanit tarjoavat perheille mahdollisuuksia tutustua toiminnallisessa hengessä erilaisiin vapaa-ajan harrastuksiin. Esittelypisteillä pääsee tutustumaan lajeihin ja jokaiselta pisteeltä löytyy myös jotain tekemistä. Tapahtumassa ovat esittelemässä toimintaansa Oulun ja sen lähialueen yritykset, seurat ja järjestöt. Lapsiperheille tutusta Kuperkeikka-välineistöstä on myös osa paikalla ja niillä lapset pääsevät touhuamaan omatoimisesti vanhempien valvonnassa.

Tapahtuman järjestäjinä toimii Oulun Nuorkauppakamari ry ja Oulun kaupungin liikuntapalvelut. Tapahtuman tavoite on innostaa lapsiperheitä tarttumaan uusiin harrastusmahdollisuuksiin koko perheen voimin. Tapahtuma on aiemmin järjestetty jo kahdeksan kertaa suurella menestyksellä. Tammikuussa 2019 tapahtumassa vieraili noin 3500 kävijää.


http://www.liikukkonaa.fi/

SIJAINTI

Ouluhalli

Ouluhallintie 20, Oulu

Liput

Vapaa pääsy