Keikkakalenteri / Bändit ja keikat

November Ember

26.11.2021 klo 20 - 27.11.2021 klo 03

Raskaan musiikin ilta Klubilla. Kolme kovaa bändiä lauteilla, tässä esittelyt:

Accusator:
Accusator on Oulussa keväällä 2020 kaljanhuurussa perustettu armoton thrash metal pumppu. Yhtyeen 80-luvun rässin suuruuksien kanssa flirttailevat kitarariffit, rosoiset vokaalit ja eläimelliset rumputykittelyt eivät taatusti jätä yleisöään kylmäksi - kuten ei soittajiakaan. Toppila Klubilla Accusator nähdään ensimmäistä kertaa elävänä yleisön edessä. Luvassa hikisiä kauniita miesvartaloita ja kovaa tukanheilutusta. Accusatorin ensimmäinen pitkäsoitto julkaistaan loppuvuodesta 2021/alkuvuodesta 2022.
Somet: ig @accusator_official fb: @Accusator666

Cornoctuan:
Cornoctuanin musiikki hakee vaikutteita folkista, progressiivisesta metallista, sekä raskaammasta metallista. Tässä yhdistelmässä eeppinen sekoittuu maalliseen, epätoivo toivoon, sekä kauniit puhtaat laulut raastaviin huutoihin.
Cornoctuanin taival alkoi vuonna 2019, kun Jenna Eronen loi yhtyeen mytologian tähdistä saapuneista kosmisista entiteeteistä, jotka ovat saapuneet keskuuteemme todistaakseen luonnon kokemaa vääryyttä ihmisen ien alla. Yhdessä Henri Paunan (From the Void) kanssa he alkoivat säveltämään musiikkia tähän tarinaan perustuen, jonka jälkeen Cornoctuanin riveihin liittyivät Juuso Ketola, Topi Hallikainen, ja Jaakko Hyry. Yhtyeen kappaleet ja visuaalisuus hipovat lähes Lovecraft’maista tunnelmaa, joka välittyy myös keikkalavoilla.
Somet: ig @cornoctuan fb @cornoctuan

I am Your god:
I Am Your God on rovaniemeläinen vuonna 2018 perustettu metalliyhtye, joka yhdistelee raskaita ja groovaavia riffejä tarttuviin, tunnerikkaisiin melodioihin. Yhtye solmi vuonna 2020 levytyssopimuksen saksalaisen Out Of Line Musicin kanssa, jonka kautta julkaistu debyyttialbumi ”The Resurrection” on kerännyt jo pelkästään Spotifyssa lähes miljoona striimiä. Viimeksi IAYG on tähdittänyt Oulun lavoja maaliskuussa 2020, ja paljon on ehtinyt tapahtua sen jälkeen - illan lataus on varmasti sellainen, jota et halua missata!
Somet: ig @iamyourgod fb @iamyourgodband

26.11. November Ember, vapaa pääsy. Tervetuloa.


http://www.toppilaklubi.com

SIJAINTI

Toppila Klubi

Kapteenintie 24, Oulu

JÄRJESTÄJÄ

Toppila Klubi

Liput

Vapaa pääsy