Keikkakalenteri / Bändit ja keikat

Oulun Musiikkijuhlat Jazz & Etno 2021: SELMA JUUDIT ALESSANDRA

10.11.2021 klo 19 - 21

Jazzliiton kiertue
SELMA JUUDIT ALESSANDRA
Ke 10.11. klo 19
Voimala 1889 (Kasarmintie 1)
Liput 20/11/8 €
Jazz-20 ry:n jäsenet 11 €
Ticketmaster Suomi kautta maan. Hinnat sisältävät käsittelykulut. Ilman käsittelykuluja Valveen lippumyymälä. Konserttiin käy Kaikukortti, paikkoja on rajoitettu määrä.

Laulaja-säveltäjä Selma Savolainen luotsaama Selma Juudit Alessandra -yhtye julkaisi kansainvälistäkin huomiota keränneen Rubicon Songs -esikoisalbuminsa marraskuussa 2019. Konseptuaalisen pitkäsoiton kantavana teemana ovat Savolaisen kokemukset isänsä, pianisti Jarmo Savolaisen poismenosta ja surun kanssa aikuiseksi kasvamisesta. Selma Savolaisen, pianisti Artturi Röngän, basisti Joonas Tuurin ja rumpali Jesse Ojajärven muodostaman nelikon indie jazz yhdistää suvereenisti hienostunutta taidepoppia ja röyhkeää 70-luvun psykedeliaa. Laulun, vintage-kosketinsoittimien ja villiintyneen rytmisektion soundissa on paljon tuttua, mutta enimmäkseen jotain täysin uutta. 
 
Selma Savolainen | laulu, syntetisaattorit 
Artturi Rönkä | Rhodes, syntetisaattorit 
Joonas Tuuri | sähkö- ja kontrabasso 
Jesse Ojajärvi | rummut 

Tuotanto: Oulun musiikkijuhlasäätiö
OMJ Jazz & Etno -konserttisarja on Oulun musiikkijuhlasäätiön ympärivuotinen konserttisarja jossa kuullaan laaja kirjo kotimaisia artisteja sekä vierailevia tähtiä.

Yhteistyössä:
Jazz-20 ry
Suomen Kansanmusiikkiliitto


https://www.omj.fi

SIJAINTI

Voimala 1889

Kasarmintie 1, Oulu

Liput

Peruslippu
20 €
Alennuslippu
11 €
Opiskelijat
8 €
Osta liput