Keikkakalenteri / Bändit ja keikat

Pegboard Nerds / Basso Club / Oulu

30.10.2021 klo 23 - 31.10.2021 klo 04:30

Pegboard Nerds Oulun Basso Clubilla lauanaina 18.9.2021!
Pegboard Nerds koostuu Michael Parsbergistä ja Alex Oddenista. Heistä on muodostunut rakastettuja hahmoja mukaansatempaavalla energiallaan. Yhteistyön myötä Parsberg & Odden ovat kartuttaneet satoja miljoonia kuuntelukertoja eri striimauspalveluissa sekä kasvattaneet lojaalin seuraajakunnan fanikantansa #NerdNation keskuudessa.
Yhdysvaltalainen aikakausilehti Billboard kehui kaksikkoa "must-see esitykseksi". Duon viimeisimmät tuotokset ovat myös keränneet suosiota mm. DJ-veteraanien Rob Swiren ja Steve Aokin keskuudessa, jotka arvostavat heidän tyyliä ja tuotannon nerokkuutta.
Heidän sarjakuva-alter egot ja pikselöidyt sydämet ovat rakastettuja symboleja, muuntaen heidät tavallisista DJ:stä ikoniseksi brändiksi. Videopelaajien keskuudessa he ovat todellinen pakkomielle, ja duo onkin esiintynyt isoimmissa pelitapahtumissa; Twitchconista Blizzconiin.
Lähes 1.5 miljoonan kuukausittaisen Spotify-kuuntelijan lisäksi he ovat tähtiä isoimmilla Youtube-kanavilla, kuten Monstercat (6 miljoonaa tilaajaa). Yhteistyöprojekteilla tähtien kuten R3HAB, Cash Cash, Knife Party, ja Krewella - Pegboard Nerds on valmis ottamaan vuoden 2020 haltuunsa.
HUOM! Keikalla nähdään ainoastaan duon toinen jäsen Michael Parsberg.
Early bird 12,5€ (LOPPUUNMYYTY)
Ennakkoon 15€
Ovelta 17€
+ 3€ Palvelumaksu
https://www.tiketti.fi/pegboard-nerds-basso-club-oulu…/70700
Oman pöydän seurueellesi voit varata lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@bassoclub.fi.
SHOW & DINNER @Zivago
Ennakkolipulla saat -10% alennuksen kaikista Zivagon ruoka-annoksista keikkapäivänä! Katso menu ja varaa pöytä osoitteessa https://zivago.fi/
K-18 Näytä vähemmän

Aikataulu tarkentuu myöhemmin.


https://www.facebook.com/bassoclub/

SIJAINTI

Basso Club - Klubi ja Tapahtumakeskus Oulu

Uusikatu 20, Oulu

JÄRJESTÄJÄ

Basso Club

Liput

Ennakkolippu Tiketistä
15 €
Lippu ovelta
17 €
Palvelumaksu (narikka)
3 €
Osta liput