Yhteisöt / Muut

Pekanpäivät 30.6.-4.7.2021

04.07.2021 klo 12:28 - 22

Pekanpäivät 50 vuotta
30.6.-4.7.2021
Kesän 2021 Pekanpäivien kotiseutujuhlan osuutta valmistellaan Raahen kaupungin kulttuuripalveluissa viimevuotiseen tapaan suunnittelemalla ohjelmaa verkossa lähetettäväksi. Näin kaikki tutut ja vieraat, läheltä ja kaukaa voivat osallistua kotiseutupäivämme viettoon turvallisesti itsekseen tai läheistensä kanssa.
Koronarajoitusten purkamiseen liittyy niin paljon epävarmuustekijöitä, että Raahen kaupungin yhteistyökumppaneiden kanssa toteuttamat kotiseutupäivät ei tässä tilanteessa ole mahdollista tuottaa ja valmistella siten, että voisimme runsain joukoin kokoontua yhteen viettämään Pekanpäiviä.

Viidennetkymmenennet Pekanpäivät avataan, iltajuhlaa vietetään, Raahen Pekka valitaan, RaatiRoll rokataan ja Pekkatanssit tanssitaan virtuaalisesti 30.6.-4.7. välisenä aikana. Tästä voimme kiittää luotettavia yhteistyökumppaneita sanomalehti Raahen Seutua ja media-alan huipputaitajaa Tuupa Recordsia, jotka mahdollistavat meidän viettää kotiseutujuhlaa tänäkin vuonna.

Ohjelma julkaistaan mm. osoitteessa www.pekanpaivat.fi. Juhlapäivinä Pekanpäiviä pääsee seuraamaan sanomalehti Raahen Seudun virtuaalialustalta osoitteessa www.raahenseutu.fi.

Oman tapahtumasi voit ilmoittaa meille www.pekanpaivat.fi sivuilta, etusivun yläreunasta löytyy kohta ILMOITA TAPAHTUMA tai laittamalla sähköpostia osoiteeseen kulttuuri@raahe.fi

Lisätietoja
Sanna Manninen
Tapahtumasihteeri
puh. 040 135 7015
sanna.manninen@raahe.fi

Sinikka Pollari
Kulttuuriohjaaja
puh. 044 439 3332
sinikka.pollari@raahe.fi


http://www.pekanpaivat.fi