Kulttuuri / Muut

PERUTTU ©-DAY: Katariina Vuori

16.04.2020 klo 18 - 19

Peruttu varotoimenpiteenä COVID-19- eli koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Jokaisen kirjan takana on tekijä. Heidän työnsä lohduttaa, ilahduttaa, kehittää ja luo hyvinvointia. Lukemalla voimme matkustaa paikkoihin, joihin emme muuten pääsisi. Mutta mitä tarvitaan kirjan syntymiseen ja tekijäksi kasvamiseen? Mikä mahdollistaa kirjallisuuden tekemisen Suomessa ja miten tekijänoikeudet liittyvät asiaan?

Tule tapaamaan Katariina Vuorta ja kurkista tekijän maailmaan: omakohtaisiin kokemuksiin ja näkemyksiin luovan työn tekemisestä. Vuori on oululainen kirjailija ja sanataideohjaaja. Vuori on koulutukseltaan fysioterapeutti ja arkeologi, joka on opiskellut ja työskennellyt ympäri maailmaa.

Tilaisuus on kaikille avoin, tervetuloa!


Mikä ©-DAY?

©-DAY 25.4.2020 tuo näkyville luovan työn tekijät ja heidän työnsä arvon. Muun muassa lehdissä, museoissa, televisiossa, taidenäyttelyissä ja kirjastoissa näkyvä vihreä väri kuvaa sitoutumista vastuulliseen toimintatapaan nyt ja tulevaisuudessa. Osana kampanjaa ©-DAY ja kirjallisuuden tekijänoikeusjärjestö Sanasto rantautuvat kirjastoihin ympäri maan kirjallisuuden tekijöiden kanssa. Tapahtumat järjestetään yhteistyössä Lukukeskuksen kanssa.

Lue lisää: cday.fi


https://www.ouka.fi/oulu/kirjasto/tapahtumat

SIJAINTI

Oulun kaupungin pääkirjasto, Pakkalan sali

Kaarlenväylä 3, Oulu

Liput

Vapaa pääsy