Keikkakalenteri / Bändit ja keikat

Räjäyttäjät, Bonus & Rastas

18.01.2020 klo 20 - 19.01.2020 klo 00:30

Räjäyttäjien levynjulkaisukiertue saapuu Oulun Tukikohdalle la 18.1.2020, illan avaavat Bonus ja Rastas!

Uudella ”III”-albumillaan Räjäyttäjät aloittaa puhtaalta pöydältä rocktriona. Sekä Nousiainen, Siltanen ja Reed kirjoittivat kaikki levylle kappaleita. Viimeistään tämän joulukuussa 2019 julkaistavan levyn myötä on selvää, että yhtye kaskeaa rockmusiikin maan tasalle rakkauden nimessä. Vain siksi, että rockmusiikki voisi versoa uudelleen entistä vahvempaan ja komeampaan kukkaloistoon. Räjäyttäjät on koheesion asialla. Rock on ikuinen, uusi vesimiehen aika koittaa, kaikki kukat kukkivat, värit pärisevät.

Illan avaavat hiljattain uudelleenaktivoitunut oululainen melurockveteraani Rastas ja 60-70-lukujen angloamerikkalaisen musan herkullisimpia nugetteja omalla tyylillään coveroiva Bonus.

Orkestereita ennen, jälkeen ja välissä meitä viihdyttävät levymusiikkivalinnoillaan DJ Genen basso ja DJ Kultaturbo ja vesimiehen ajan henkeen sopivat visualisoinnit vääntää Liquid Space Dreams-ryhmä.

Liput 10 € (yhdistyksen jäsenille 8 €), ovet aukeavat klo 20, tarkempi aikataulu julkaistaan lähempänä Facebook-sivulla. Myös ohjeet ennakkolipun ostamiseen Facebookissa. Tervetuloa!

SIJAINTI

Tukikohta

Sorvarintie 5, Oulu

JÄRJESTÄJÄ

Paskakaupunniry

Liput

Pääsylippu
10 €
Jäsenlippu
8 €