Keikkakalenteri / Bändit ja keikat

Stayin' Alive with Michael Monroe, Sami Yaffa & Costello (livestream)

23.05.2020 klo 19 - 21

(shortly in english below)

Lauantaina 23.5. Stayin' Alive -livestreamissä esiintyy legendaarinen trio: Michael Monroe, Sami Yaffa & Costello!

Totuttuun tapaan iltamia isännöi stand up -koomikko Zaani, ja joku siellä tiskinkin takana taas pyörii.

Livestream on seurattavissa ilmaiseksi Nelivitosen Facebook-sivuilla. Linkki striimiin jaetaan myös keikan Facebook-tapahtumaan puoli tuntia ennen keikan alkua. Klikkaile itsesi siis osallistujaksi viralliseen Facebook-tapahtumaan, niin et missaa liveä!

Voit haluttessasi maksaa vapaaehtoisen ohjelmamaksun valitsemallasi summalla tilille FI39 4600 2020 1463 63 (saaja: Ravintola Zivago Oy / viesti: stayin alive) tai Mobile Pay -maksuna numeroon +358 400 781 783 (vastaanottaja: Roope Sulkala) tai PayPalilla osoitteessa www.paypal.me/45specialoulu

Näidenkin tulojen ansiosta pystymme tarjoamaan teille myös tulevina viikkoina huippukeikkoja iloksenne ♥

Stayin' Alive on viikoittainen livestream-konserttien sarja, jonka avulla pyrimme jakamaan iloa ja toivoa koteihin poikkeusoloissa, mutta myös varmistamaan klubitoiminnan ja live-musiikin jatkuvuuden 45 Specialissa, sekä tarjoamaan työtä niin artisteille kuin striimauksien teknisille toteuttajille.

Webcastingin toteuttaa pitkän linjan videotuotantoyhtiö Saha Prod, joka on erikoistunut live-musiikkivideotuotantoon. Saha on ollut mukana esimerkiksi Robinin, Sunrise Avenuen, SANNIn, Haloo Helsinki! -yhtyeen, Pepe Willbergin, Remu & The Hurriganes ja HIM:n tallenne -ja webcasting-tuotannoissa.

Livepaletti Oy toimittaa keikoille esiintymistekniikan ja Pohjois-Suomen ammattitaitoisimmat teknikot.

--

JP Leppäluoto (a)live from 45 Special!

JP Leppäluoto performs live for Stayin' Alive, a series of livestream concerts from Finnish rock club 45 Special. Every Saturday live music is broadcasted to spread joy during social distancing and quarantine.

Livestream is available on 45 Special's Facebook page on May 16th, starting at 7PM (UTC + 3). That is Los Angeles 9:00 AM / New York 12:00 PM / London 5:00 PM / Milan 6:00 PM / Helsinki 7:00 PM / Tokyo Sun May 24th 1:00AM! Link will be posted in this event half an hour before the show.

Webcasting by Saha Prod, sound engineering by Livepaletti.

You can support the artist and club 45 Special by paying a voluntary program fee in www.paypal.me/45specialoulu. Thank you for your support ♥


http://www.45special.com

SIJAINTI

45 Special

Saaristonkatu 12, Oulu

JÄRJESTÄJÄ

45 Special

Liput

Vapaa pääsy