Keikkakalenteri / Bändit ja keikat

TERVEET KÄDET/THE CARNIVAL/BABES IN THE ABYSS

16.10.2021 klo 20 - 23:59

Tukikohdan sisätiloihin ennustetaan lokakuun 16. päivälle syysmyrskyä, muttei kuitenkaan pakkaskelejä!

Liput tapahtumaan kustantavat 10€/ 8€, Kaikukortilla ilmainen sisäänpääsy.

Tarkemmat soittoajat ilmoitetaan myöhemmin somessa.


BABES IN THE ABYSS on urku-rumpu-basso-trio, joka soittaa primitiivis-seremoniallisia hymnejä kuun vaiheista ja suopursun huuruista ammentaen. Bändin jäsenet ovat päätyneet Helsinkiin Kainuun, Lapin ja Michiganin pikkukylistä ja soittaneet matkan varrella mm. hc-punkia, metallia ja kokeellista musiikkia. Babesit ovat julkaisseet kaksi kasettidemoa (2016 ja 2018), livekasetin (Pitkäperjantai 2019) sekä split-lp:n The Carnivalin kanssa (2020). Ensimmäinen oma täyspitkä levy on äänitetty viime kesänä, ja biisejä siltä esitetään Oulussa ensimmäistä kertaa livenä!
https://thebabesintheabyss.bandcamp.com/

THE CARNIVAL perustettiin viime vuosituhannen lopulla Kajaanissa kyntämään hc-punkin ja vanhan koulun black metalin kyistä ja kivistä peltoa. Vaikka alakulttuurimuoteja on tullut ja mennyt, nyttemmin Helsinkiin toimintansa siirtänyt yhtye on välttänyt sekä suuren kansansuosion että isommat tasonvaihtelut. Tuorein levytys, split-LP Babes in the Abyssin kanssa julkaistiin vuosi sitten. Yhtyeen kontribuutio Pentti Dassumin kuratoimaan Kolari-levysarjaan saattaa ilmestyä juuri sopivasti Oulun konserttia ajatellen.
https://soundcloud.com/the-carnival

TERVEET KÄDET ei esittelyjä kaipaa?! Kertaalleen kuopatuksi luultu yhtye on oikeasti osoittautunut kuolemattomaksi jo kauan sitten, eikä ote hellitä, vaikka vuosia on kertynyt mittariin. Ja mikäpä on soittaessa, kun merkkiteoksia on kertynyt ansioluetteloon 1980-luvulta nykypäivään. Ugh!

SIJAINTI

Tukikohta

Sorvarintie 5, Oulu

JÄRJESTÄJÄ

Paskakaupunniry

Liput

Kaikukortti
0 €
Jäsenhintainen lippu
8 €
Pääsylippu
10 €